2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот sly » 28 юли 2025 00:34

danko_sot написа:Е като САФ вика. То ако имаше такива, МЮ нямаше и те да са на тва дередже едно десетилетие вече.

То кво става с бат Любо наистина, той след Локото май никъде не се е хващал още :!:

Беше се разбрал със Спартак, но надуши нещо гнило там и в последния момент се отказа. Сега се оказа ,че тези дето всички тренери в БГ им отказваха, дойдоха и ни взеха точка насред София.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2025 00:39

goshev написа:
danko_sot написа:Е като САФ вика. То ако имаше такива, МЮ нямаше и те да са на тва дередже едно десетилетие вече.

То кво става с бат Любо наистина, той след Локото май никъде не се е хващал още :!:

Къде се доказа като треньор?

С Ловеч шампион , с нас Купа не е съвсем нищо

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 28 юли 2025 00:59

sly написа:
goshev написа:

Да не го бъркаш със Стойчо?Кога е бил треньор на Литекс

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 юли 2025 08:40

goshev написа:
MASTER_COOL написа:Повече от притеснен съм за състоянието на клуба в спортен аспект към днешна дата. Напускането на Ради Здравков и изказването на Керкез ме карат да си мисля, че оперативните процесите са хаотични и сме на някакъв вид автопилот, който обаче не е адаптивен. Затова намекна Керкез и му прави чест, ако ни казва истината и не го ползва като инструмент за собствена защита и превенция. Като се върна назад Фичо разкри същото. Не мога да повярвам, но ние в момента организационно сме по-зле от управлението "на по чашка/и ракия в 0:05 ч."

Катастрофата и през този сезон е гарантирана! Надявам се Папазки да отстрани Златков и Нога!

Относно Керкез, заслужава време. Бях на стадиона и първото полувреме ми хареса на мен и на всички около мен. Играхме директно и вертикално с мисъл за атака и празни пространства. С 4,5 часа стигахме до вратата на съперника с лекота при това с най-слабите изпълнители в историята ни.

Кураж за всички, Само ЦСКА. Болката е огромна, чувствам се опустошен, но никога няма да се предам и да кажа отказвам се!

Какво сме играли, ние нямаме идея какво да правим с токата.Получи ни се една контра и толкова, а играем с/у фалирал и без подготовка отбор,

Нищо подобно - имахме 4 или 5 перфектно проведени атаки на скорост с по едно, две докосвания на топката , но просто изпълнителите ни са безобразно слаби особено по крилата.
Вече за второто полувреме няма какво да се коментира - срам и безобразие.
Не може след като получиш гол и то само изравнителен срещу Спартак Вн - да свалиш града и да си нокаутиран.
ЦСКА не е психиатрична клиника и това трябва да се премахне незабавно. Щом нямаш характер за червената фланелка - ВЪН!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 юли 2025 09:00

Редно е според мен при такъв слаб старт на сезона отборът да увеличи многократно усилията, които полага на тренировки.
Аз бих ги държал на лагер на Панчарево, докато не започнат да побеждават във всеки мач. Време е някой в клуба да хване тоягата.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 28 юли 2025 09:37

sly написа:
goshev написа:

Любо по принцип е успешен само когато шеф му е Ганчев и затова е и работил в три различни периода за него. Макар че той Любо не цепи басма и никога няма да работи за Ганчев, защото той не позволява да му казват какво да прави и няма пълната власт :) И докато беше Ганчев в ЦСКА нямаше как да дойде и нямаше как да е успешен, ама сега вече има зелена светлина при хората, при които трябва да пуска Купър капитан и са с европейско мислене, а пък Главният не иска български треньори още от самото начало :lol: Няма какво да се обърка.
На Любо като треньор си му беше най-спокойно в Хебър и Царско село и е видно, че не му се занимава с някаква си сериозна треньорска кариера в последните повече от 10 години.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2025 09:48

goshev написа:
sly написа:
goshev написа:

Да не го бъркаш със Стойчо?Кога е бил треньор на Литекс

Не бъркам 2011 г става шампион с тях и после поема националния

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2025 10:02

djd написа:Редно е според мен при такъв слаб старт на сезона отборът да увеличи многократно усилията, които полага на тренировки.
Аз бих ги държал на лагер на Панчарево, докато не започнат да побеждават във всеки мач. Време е някой в клуба да хване тоягата.

По времето на Любо тогавашните мрънкачи в ЦСКА, бяха направили клип как кондиционните му помощници ( бяха испанци) товариха Мено Кох да прави клякове с щанга ама някаква голяма тежест беше. Но клипа се появи чак когато той напусна. Сега на нашите примадони ако им докарат такива кондиционни сигурно ще бойкотират, и ще се оплакват във всички джендърски организаций. А те горките след 70 мин не могат да натиснат даже Спартак, който не е водил подготовка.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 30 юли 2025 14:47

djd написа:Редно е според мен при такъв слаб старт на сезона отборът да увеличи многократно усилията, които полага на тренировки.

+1
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”