goshev написа:MASTER_COOL написа:Повече от притеснен съм за състоянието на клуба в спортен аспект към днешна дата. Напускането на Ради Здравков и изказването на Керкез ме карат да си мисля, че оперативните процесите са хаотични и сме на някакъв вид автопилот, който обаче не е адаптивен. Затова намекна Керкез и му прави чест, ако ни казва истината и не го ползва като инструмент за собствена защита и превенция. Като се върна назад Фичо разкри същото. Не мога да повярвам, но ние в момента организационно сме по-зле от управлението "на по чашка/и ракия в 0:05 ч."
Катастрофата и през този сезон е гарантирана! Надявам се Папазки да отстрани Златков и Нога!
Относно Керкез, заслужава време. Бях на стадиона и първото полувреме ми хареса на мен и на всички около мен. Играхме директно и вертикално с мисъл за атака и празни пространства. С 4,5 часа стигахме до вратата на съперника с лекота при това с най-слабите изпълнители в историята ни.
Кураж за всички, Само ЦСКА. Болката е огромна, чувствам се опустошен, но никога няма да се предам и да кажа отказвам се!
Какво сме играли, ние нямаме идея какво да правим с токата.Получи ни се една контра и толкова, а играем с/у фалирал и без подготовка отбор,
Нищо подобно - имахме 4 или 5 перфектно проведени атаки на скорост с по едно, две докосвания на топката , но просто изпълнителите ни са безобразно слаби особено по крилата.
Вече за второто полувреме няма какво да се коментира - срам и безобразие.
Не може след като получиш гол и то само изравнителен срещу Спартак Вн - да свалиш града и да си нокаутиран.
ЦСКА не е психиатрична клиника и това трябва да се премахне незабавно. Щом нямаш характер за червената фланелка - ВЪН!