Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот Mitata » 27 юли 2025 12:38

bubka написа:Кой каквото ще да говори, ама Стойчо Стоилов успяваше да направи по-качествена селекция.

За съжаление си прав. Мислехме че Стойкас е гола вода, не го харесвахме, аз също съм го критикувал многократно, но на фона на новите ни скаути, е направо великан. Хем докарваше в ЦСКА хора без пари. А новите ни собственици вадят милиони за буквално посредствени футболисти... Някой ги подвежда.

Въртим се в някакъв омагьосан кръг. За съжаление все по-малко хора у нас разбират от футбол, не сме в състояние да изградим стабилна и перспективна селекция, не че няма пари за нея.

Играта на Спартак ми допадна повече, нищо че е отбор, съставен почти изцяло от българи, събрани от кол и въже, без подготовка. Тия момчета имаха поглед върху играта и с два три паса правеха смешна нашата защита. Ако бяха с една идея по-подготвени, щяха да ни победят, напълно заслужено. Как е възможно скаутите на Спартак да са по-добри от нашите и буквално от нищо да направят нещо.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 27 юли 2025 13:22

Аз продължавам да не разбирам защо се отказахме от пазара в Южна Америка? Забелязва се тенденцията със скандинавците, като се купуват някакви играчи в халфовата линия, които не могат да бъдат определени като "слаби" и "трагични", а по скоро като "безлични". И вчера го казах, и днес го казвам - Сагер или там както се казваше не е халф, който ще вдигне класата ни, няма завършващо подаване, няма визия, а на нас ни трябва плеймейкър. От Бразилия за тези пари можеш да намериш футболист като Марселиньо.
Забелязва се и друга тенденция - тази с шиптърите. Вече имаме 3 бройки, ако и Камили дойде стават 4. И то все играчи (освен Бютучи) за които се дават пари. Защо по дяволите ще влагаш пари в скандинавски и шиптърски пазари, а не в бразилския, където дори отборчета от долната половина на ефбет лига намират безработни плажни футболисти, които не знам дали са обували бутонки през живота си, но са по-добри от нашите шиптъри, скандинавци, британци, "звезди" от втора френска и така нататък?
Имам чувството, че директорите искат да ни покажат, че са "различни" от предишните, които вземаха основно свободни агенти и Стойкас влачеше на килограм "бижута" от Бразалия. Защо не взехме Сула за без пари? Нима е по-слаб от Сагер, за когото се дадоха половин милион евро? Или Ради Кирилов макар и на 33 щеше да ни върши по-малко работа от Санянг, Тасев и Бютучи?
Или пък парите за трансферни суми и заплати, които се вложиха за играчи "от запада" като Купър, Бютучи, Исека, Локило, Фаетон и Сагер нямаше да е по-добре да бъдат вложени в бразилци? Защото за тези пари там можеш да намериш нешлифовави диаманти като Мораеш, Игор Тиаго, Марселиньо и Каранга, вместо да взимаш някакви reject-и от долните дивизии на западните първенства или някакви скандинавски дървосекачи със склонност към развитие на хазартна и алкохолна зависимост.
Като искаме да бъдем офанзивен и доминиращ отбор ни трябват бързи, технични и остри крила, креативни халфове и бекове, които да се включват успешно напред. Повечето ни покупки обаче са на играчи, които не разполагат с подобни характеристики, а са избирани по визитки. Този бил национал на Косово, онзи пък на Люксембург, третия бил вкарал в Лига 1, четвъртия е хванал хемороиди на пейката в 16тия от Чемпиъншип, петия пък е играл в по-силните първенства на Норвегия и Швеция... Така няма да стане просто.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 27 юли 2025 13:44

bubka написа:Кой каквото ще да говори, ама Стойчо Стоилов успяваше да направи по-качествена селекция.

Факт е че и най-селското управление на клуба е по-добре от либерално-джендърско което е в момента.

Гг при такива ситуация , щеше да ги е обръснал или накарал да вдигат тухлена къща нейде из Микре .

Аз не съм против , вчера точно това си мислех - време е някой можещ , с характер да се намеси и да разкара всички нещастницит от клуба (започвайки от върха ) .

Вън боклуците от ЦСКА .
Последна промяна от Martinez1948 на 27 юли 2025 13:52, променено общо 1 път.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юли 2025 15:16

CSKArforever написа:Аз продължавам да не разбирам защо се отказахме от пазара в Южна Америка? Забелязва се тенденцията със скандинавците, като се купуват някакви играчи в халфовата линия, които не могат да бъдат определени като "слаби" и "трагични", а по скоро като "безлични". И вчера го казах, и днес го казвам - Сагер или там както се казваше не е халф, който ще вдигне класата ни, няма завършващо подаване, няма визия, а на нас ни трябва плеймейкър. От Бразилия за тези пари можеш да намериш футболист като Марселиньо.
Забелязва се и друга тенденция - тази с шиптърите. Вече имаме 3 бройки, ако и Камили дойде стават 4. И то все играчи (освен Бютучи) за които се дават пари. Защо по дяволите ще влагаш пари в скандинавски и шиптърски пазари, а не в бразилския, където дори отборчета от долната половина на ефбет лига намират безработни плажни футболисти, които не знам дали са обували бутонки през живота си, но са по-добри от нашите шиптъри, скандинавци, британци, "звезди" от втора френска и така нататък?
Имам чувството, че директорите искат да ни покажат, че са "различни" от предишните, които вземаха основно свободни агенти и Стойкас влачеше на килограм "бижута" от Бразалия. Защо не взехме Сула за без пари? Нима е по-слаб от Сагер, за когото се дадоха половин милион евро? Или Ради Кирилов макар и на 33 щеше да ни върши по-малко работа от Санянг, Тасев и Бютучи?
Или пък парите за трансферни суми и заплати, които се вложиха за играчи "от запада" като Купър, Бютучи, Исека, Локило, Фаетон и Сагер нямаше да е по-добре да бъдат вложени в бразилци? Защото за тези пари там можеш да намериш нешлифовави диаманти като Мораеш, Игор Тиаго, Марселиньо и Каранга, вместо да взимаш някакви reject-и от долните дивизии на западните първенства или някакви скандинавски дървосекачи със склонност към развитие на хазартна и алкохолна зависимост.
Като искаме да бъдем офанзивен и доминиращ отбор ни трябват бързи, технични и остри крила, креативни халфове и бекове, които да се включват успешно напред. Повечето ни покупки обаче са на играчи, които не разполагат с подобни характеристики, а са избирани по визитки. Този бил национал на Косово, онзи пък на Люксембург, третия бил вкарал в Лига 1, четвъртия е хванал хемороиди на пейката в 16тия от Чемпиъншип, петия пък е играл в по-силните първенства на Норвегия и Швеция... Така няма да стане просто.
Или някаква далавера има с комисионни, мениджърски интереси, източване на пари, пране на пари....нещо не е както трябва

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 27 юли 2025 17:15

soilwork написа: Или някаква далавера има с комисионни, мениджърски интереси, източване на пари, пране на пари....нещо не е както трябва

Собственикът налива огромни пари, но в същото време никак не изглежда заинтересован. Имам предвид, че не ходи на мачовете и изобщо не коментира отбора. В ЦСКА сме имали собственици като Илия Павлов и Васил Божков. Бяха тъмни времена, когато такива хора не се бутаха на публични места по разбираеми причини. Въпреки това ми се струва, че им пукаше за представянето на отбора. Без да се скъсват от интервюта се вясваха периодично на футболни мачове на ЦСКА.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот ivo55 » 27 юли 2025 22:34

Между другото, всички са потресени от това, че Купър бе отново титуляр, както и че отново бе капитан.

Керкез каза, че отбора го е избрал и всички го нападнаха как така се е съгласил и е избягал от отговорността.

Но никой не се замисли защо отбора са избрали Купър. А дали това не е било много ясен и подигравателен знак на играчите към ръководството ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 юли 2025 08:25

Не мисля по този начин Иво.
Ако си гледал кадри от тренировките, всеки гледа да е близко до Купър и падат шеги и закачки.
Това обаче не означава, че трябва да започва мачовете - формата му е отвратителна и Керкез рискува много с включването му. Отделно разби най-работещата комбинация в отбора - Делова&Лапеня. Това са две грешки, които ни костват загуби на точки в първите два кръга.

Имам информация и за заплата на Купър - 37 500 Евро. Не казвам, че е малка сума но е двойно по-малка от тиражираната. Адски много сте податливи на провокации от медиите и по-лошото е че ги приемате за чиста монета
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 28 юли 2025 08:55

Златкова си е пуснала статия, че не била виновна. Страшно нагла жена.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 юли 2025 09:30

Tony_CSKA написа:Златкова си е пуснала статия, че не била виновна. Страшно нагла жена.

Значи е Довиждане :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”