Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sens85
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Sens85 » 26 юли 2025 20:16

Посещаемостта НЕ е свързана нито с победите нито с титлите, това е абсолютна заблуда.
Има два основни фактора и още един типичен за нашите географски ширини:
1. 70% преживяването - преди, по време и след мача. Това пълни стадионите в Европа, а журналята тук дрънкат пълни глупости за манталитет и тн.
- В момента играем на ЧУЖД, отвратителен и голям стадион на който хубава атмосфера и условия няма как да има.
2. 30% надежда за бъдещето - да виждаш, че клуба и отбора вървят нагоре и се гради нещо, което би могло да донесе успехи.
- Към момента клуба ни се развива, но отбора показва меко казано потресаващи резултати и към момента никакво надграждане.
3. Мобилизация в тежки моменти - подуенци сега, ние в периода във В група. Но това са някакви временни явления базирани на някаква романтика. "Спасяваме" си клуба и тн.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 юли 2025 07:00

Кво!? Стадиона бил "шит", та затова и бил празен? Ти сериозно ли? Абсолютна трагедия сте, чеп за зеле не става от вас... Как по-точно очакваш някой да дойде да ги гледа тия жалкари? Националният отбор що не се радва на голяма посещаемост? Там какво ти е обяснението?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 27 юли 2025 08:12

Drunken_Master написа:Кво!? Стадиона бил "шит", та затова и бил празен? Ти сериозно ли? Абсолютна трагедия сте, чеп за зеле не става от вас... Как по-точно очакваш някой да дойде да ги гледа тия жалкари? Националният отбор що не се радва на голяма посещаемост? Там какво ти е обяснението?

Не са ли те учили да четеш с разбиране?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 юли 2025 08:17

Учили са ме, да. Аз отговарям на тъпотиите, които бълваш...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 27 юли 2025 11:49

Всичко тръгна наопаки в ЦСКА с отнемането на лиценза за евротурнирите по времето на Лупи. Тогава бяхме станали шампиони с рекордна разлика в точките пред втория. Имахме много силен и добре балансиран отбор с големи надежди да се бори за влизане в групите на Шампионската лига. И в един миг всичко се срина и скъпи футболисти и треньори си тръгнаха за без пари. След това бяха допуснати още поредица от груби грешки. Дадоха се милиони за емблемата, но не се направи достатъчно да не се стига до фалит на ЦСКА. Каквото и да си говорим това вече не е истинското ЦСКА. Поне за мене. Аз преди не пропусках мачове на червения любим отбор и съм го подкрепял и в студ и пек. Ходил съм на мач дори с температура 40 градуса, бягал съм от училище и работа. Карал съм се с приятели, с гаджета съм скъсвал заради ЦСКА. Сега не стъпвам на мач, защото моят ЦСКА вече го няма. Следя какво става за шоуто, но дали бием или падаме ми е през ....сещате се какво. Имаше голяма еуфория когато ЦСКА беше във В група и само с български момчета мачкаше наред пред пълни стадиони. Трябваше да си мине и през Б група и да си влезе с игра в А група. Ганчев беше обещал да запази този червен отбор от българчета. Всички знаем какво стана и това може би беше последния пирон в ковчега на ЦСКА.
Сега вече всичко е толкова счупено, че няма как да се залепи или поправи. Виждате, че се наливат милиони за нови футболисти, но това не променя нещата и дори става все по-зле. Просто ги няма магията и армейският дух! Сега доста хора паразитират около клуба заради парите, но това силен отбор няма да направи. Може още много да се каже, но стана прекалено дълго и спирам до тук.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 юли 2025 13:30

Ivonotbad,

Изход от всяка ситуация може да се намери. Въпросът е да се намерят хората, които са способни да извадят ЦСКА от калта. На първо време трябва да се подобри организацията на работа в клуба, да се намерят хора, които разбират от футбол и от управление на футбола. Които могат да откриват можещи и перспективни футболисти, като Пената на времето, който откри и доведе в ЦСКА не един български талант.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

AgePeeBG
Контакти:

Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот AgePeeBG » 27 юли 2025 21:06

Освен ако наистина не сме попаднали на някакви подлеци, чиято цел е да унищожат клуба ни, разкъсвайки го парче по парче - аз имам вяра, че ще надигнем глави от пепелта и ще се върнем там, където ни е мястото. Само и единствено на върха.

Горе главите, армейци, и САМО ЦСКА!!!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 юли 2025 21:25

Ако искаха да затрият ЦСКА, щяха да го направят без да строят стадион за 100 милиона.

Просто щяха да натрупат дългове с отбор, играещ на старата Армия, които никой нямаше да плати. И понеже нямаше да има нов спасител на бял кон, всичко заминаваше по дяволите, Вероятно щяха да промотират другия ЦСКА на Армията.

И готово.

Да се съсипе ЦСКА по конспиративен начин като се подиграват с феновете на отбора и с духа на клуба изглежда глупава идея. Не че не е възможна, имайки предвид какви нрави се настаниха в България, но въпреки това би изглеждало прекалено гнусно, противно, би отблъснато немалка част от българите от всичко.
А и кой клуб да се нанесе на Армията при тази схема? Лудогорец? Какво да прави в София като неговите привърженици са другаде. Цеката? Съмнявам се.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юли 2025 21:34

Mitata написа:Ако искаха да затрият ЦСКА, щяха да го направят без да строят стадион за 100 милиона.

Просто щяха да натрупат дългове с отбор, играещ на старата Армия, които никой нямаше да плати. И понеже нямаше да има нов спасител на бял кон, всичко заминаваше по дяволите, Вероятно щяха да промотират другия ЦСКА на Армията.

И готово.

Да се съсипе ЦСКА по конспиративен начин като се подиграват с феновете на отбора и с духа на клуба изглежда глупава идея. Не че не е възможна, имайки предвид какви нрави се настаниха в България, но въпреки това би изглеждало прекалено гнусно, противно, би отблъснато немалка част от българите от всичко.
А и кой клуб да се нанесе на Армията при тази схема? Лудогорец? Какво да прави в София като неговите привърженици са другаде. Цеката? Съмнявам се.
Той тоя стадион платен ли е ,не е ли платен, част от него ли е платена никой не знае. Те да го оставят недовършен пък кво значение има стара или нова Армия....не знам темата е необятна. Такова наливане на милиони без възвръщаемост всеки трезвомислещ би трябвало да се замисли.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 юли 2025 21:40

Защо да оставят Армията недовършена? Паметник на наглостта?

Досега вероятно са похарчени повече от половината от средства за стадиона, още малко остана от грубото строителство и започват довършителни дейности, които също не са евтини. Но като цяло строежът върви и не съм чул/плочел, че ще го спират. Ако вие знаете нещо по-конкретно, което не се базира на съмнения, а на реални факти, е друг въпрос.

Върни се в “ЦСКА”