Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот HardWork » 22 юли 2025 19:39

Не е толкова зле положението! Според мен е рано да отписваме Бютучи. Той реално досега не е бил здрав и във форма, така че може да се окаже като ново попълнение. Додай изглежда прилично на клипчетата и ако се интегрира добре може да вдигне нивото по левия фланг. Пастор беше крайно необходим, защото Вион е приключил с футбола, само още не го знае. Пастор ми прилича на перде с характер и склонност да прави скандали, което е нож с две остриета.
Сега остава да се намерят дясно крило, дефанзивен халф, още един нападател и евентуално ляв бег, класен централен защитник (поне на нивото на Делова) и един плеймейкър. Аз се надявам на Сула или Йашари, те изглеждат прилично..

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2025 19:43

Янис Зику написа:Крайно време беше да подпишем с някое перде да хвърля искри на терена. Стига с тия добри момчета, трябва някой да разпалва огъня. :)

Точно! Имаме нужда от две три лоши момчета

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 22 юли 2025 20:07

Най-накрая алтернатива на дървото Вион.
Do Something Different!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 юли 2025 20:49

Честит да ни е Пастора! Дано да е по-класен от Вион! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 юли 2025 21:02

Да не съм чул лоша дума за новия ни опорен халф, ей! :)))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2025 21:31

За мен лично обаче този трансфер на Пастор е много вероятно да е грешка.

Първо на пазара имаше двама много добри български бека доскоро - Минков ( него съм го гледал) и Полендаков ( него не съм го гледал, но щом го взеха Шефилд).

Второ- имаме три десни бека в момента. Не може да сме като малките деца и да се радваме на всеки нов без да мислим реално какво ни трябва и какво не ни трябва. Ние затова сме сега на тоя хал... ;)

Чисто като личностен профил също не ми вдъхва доверие. Като видя някой с татуси на лицето или на врата и вече имам едно наум за него.

Реално сега абсолютно задължително е да последва продажба на някои измежду Турицов и Вион, а също и на един от ЦЗ, защото и там са много.

Иначе, ако това не се случи, за мен работата е ясна и ще гледаме римейк на ерата " Фичо и Стоян" само че в главната роля ще са Нога и Радо.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red_Pz
Контакти:

Мнениеот Red_Pz » 22 юли 2025 21:54

Татуси имал и затова бил рисков...боже.
А нали знаеш, че от тези три бекове нито един ме става. Само Вион за резерва в най-добрия случай.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2025 22:02

danko_sot написа:За мен лично обаче този трансфер на Пастор е много вероятно да е грешка.

Първо на пазара имаше двама много добри български бека доскоро - Минков ( него съм го гледал) и Полендаков ( него не съм го гледал, но щом го взеха Шефилд).

Второ- имаме три десни бека в момента. Не може да сме като малките деца и да се радваме на всеки нов без да мислим реално какво ни трябва и какво не ни трябва. Ние затова сме сега на тоя хал... ;)

Чисто като личностен профил също не ми вдъхва доверие. Като видя някой с татуси на лицето или на врата и вече имам едно наум за него.

Реално сега абсолютно задължително е да последва продажба на някои измежду Турицов и Вион, а също и на един от ЦЗ, защото и там са много.

Иначе, ако това не се случи, за мен работата е ясна и ще гледаме римейк на ерата " Фичо и Стоян" само че в главната роля ще са Нога и Радо.
Минков е ливада, Полендаков няма шанс във Чемпиъншип. Там нивото е друго. Ще играе във вторият отбор и ще се върне след шест месеца. От трите десни бека никой не става

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 22 юли 2025 22:07

danko_sot написа:За мен лично обаче този трансфер на Пастор е много вероятно да е грешка.

Дано разбираш колко е несъстоятелна обосновката ти, а оттам и мнението ти за Пастор.
Do Something Different!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 юли 2025 22:14

Стискам палци да сме направили добро попадение с двамата нови, понеже и по двата фланга сме трагедия. Трябва да продължат да търсят сега сносен ляв бек, още 1 крило, халф като минимум. Център нападател също.

Върни се в “ЦСКА”