danko_sot написа:Чак оптимист- не. По- скоро реалист.
Каква полза има от всекидневно мрънкане и негативизъм, настройване срещу отбора и разединение? При това до сега е минал един кръг.
Нека им дадем шанс! На футболисти, на треньор, на ръководители.....
Да застанем зад отбора, пък да става каквото ще ;)
Данко, не бъркай изисквания с мрънкане.
Шанс на треньор - разбира се. Макар да ми направи изключително неприятно впечатление това, че пусна Купър като титуляр за сметка на Теодор Иванов в мач, в който единия от титулярните ни ЦЗ трябваше да играе като ДХ. А дори не трябваше, както ти каза Юлиан Илиев там щеше да бъде чудесна опция.
Шанс към футболисти... шанс на футболисти, които са опропастили цял или повече сезони и да се очакват различни игри и резултати от тях е наивни да се дава. Купър, Исека, Локило, Фаетон (никога да не се връща), Турицов - никога няма да ни направят шампиони. Пропуснал съм още доста такива.
Шанс за ръководството - с две ръце подкрепа за тези, които отговарят за стадиона, ДЮШ и цялостната визия за това какво трябва да представлява. ЦСКА в бъдеще.
За тези, които трябваше да привлекат качествени футболисти на поне 5-6 поста още зимата и до 01.07 - никакъв шанс. Те са причината тази тема все още да е най-активната ни и да не си обсъждаме само мачовете. Не си свършиха работата. Дори показват, че не са направили и половинчата подготовка да си я свършат. Отделно от това мишкуват и не казват директно кой отговаря за преговорите, макар да е ясно. Още повече се каза, че Нога не отговаря за селекцията. Въпросът ми е тогава защо именно Нога се снима с новопривлечените ни футболисти? В това отношение в клуба цари организационен хаос и съм на мнението на Стоичков, че Златков трябва да си поеме отговорността час по-скоро.