Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Надявам се, че НЕ ! Керкез вече свикна да работи в екстремни условия.... :x
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
E, айде сега на мускули сме щeли да играем?! При тази перфектна селекция от миналия сезон?! :)
Извън майтапа - Ла Пеня ми се струва, че е по-добър ДХ от Ето`о! А Тасев и Санянг дават най-малко разширение на състава! :)
ПП Евреина вземАхме ли го или ще трябва да му предложим милион заплата в евро на година, за да склони?! Голяма звездЪ ще излезе! 8-) :)
Извън майтапа - Ла Пеня ми се струва, че е по-добър ДХ от Ето`о! А Тасев и Санянг дават най-малко разширение на състава! :)
ПП Евреина вземАхме ли го или ще трябва да му предложим милион заплата в евро на година, за да склони?! Голяма звездЪ ще излезе! 8-) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Уикенда ще се сблъскат "рекордно бързата селекция" на БотевЪ срещу "рекордните безплодни оферти", като втория отбор, демек нашия, ще има в състава си рекорден брой невидими играчи, което очакваме да внесе смут в душата на противника. Отделно Ивелин Попов ще му е безкрайно ясно какво да очаква от треньора Керкез.
Силно се надявам някой техен защитник на два пъти да се спъне и да остави нашия нападател да вкара. Не съм сигурен дали има на какво друго да се надяваме.
Силно се надявам някой техен защитник на два пъти да се спъне и да остави нашия нападател да вкара. Не съм сигурен дали има на какво друго да се надяваме.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Янис Зику написа:Tony_CSKA написа:Че даже и Исека щял да се отпушва. Този цяла кариера е запушен. На 27 години има 29 гола за първенство общо. 29 гола от 11 сезона. Това са унищожителните за съперниците средно по 2.63 гола на сезон.
Писах, че няма да е особена изненада ако започне да вкарва. Каранга на 27 като дойде повече голове ли имаше от него? Давам го като пример, не че Исека ще се превърне в новия Каранга, да не бъда разбран погршено, понеже явно трябва да обяснявам повечко.
Разбирам те какво искаш да кажеш. За Каранга преду ЦСКА - 28 гола за 5 сезона. Т.е. са му оставали 6 сезона за 1 гол, за да стигне постижението на Исека. За мое огромно съжаление (само защото е наш футболист) Исека няма да го бъде никога. Гарантирам.
А ето и какво казват феновете на Барнзли за него още като го взехме:
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... -ni-808183
Никаква случайност не е, че ни се припокриват мненията. Промяна там няма да има.
Купър бил привлечен при вас с голямото ходатайстване на Бербатов и Стилян Петров.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Те като действащи пенсионери са помогнали на бъдещ кандидат пенсионер....750 000 хил.евро на година си е оферта на тия години и с това физическо състояниеDust написа:Купър бил привлечен при вас с голямото ходатайстване на Бербатов и Стилян Петров.
Пак се почва със заплати, колко сме предлагали и т.н.
Дспорт днес 10 пъти споменаха че видиш ли ЦСКА давал 750к за Каниховски.
Ама нямат трети клас да си направят елементарната сметка, че е свободен агент.
Да кажем че приличен футболист е около 1.5 милиона евро + поне 30к заплата, което за две години прави 2.2 милиона, а на нас хипотетично ще ни излезе 1.5.
Лудогорец дадоха 2.8 за този от Кайзерслаутерн и нали не мислите че е на по-малко 70-80 к заплата, но там никой дума не обелва...
Дспорт днес 10 пъти споменаха че видиш ли ЦСКА давал 750к за Каниховски.
Ама нямат трети клас да си направят елементарната сметка, че е свободен агент.
Да кажем че приличен футболист е около 1.5 милиона евро + поне 30к заплата, което за две години прави 2.2 милиона, а на нас хипотетично ще ни излезе 1.5.
Лудогорец дадоха 2.8 за този от Кайзерслаутерн и нали не мислите че е на по-малко 70-80 к заплата, но там никой дума не обелва...
Аз съм оптимист за мача с Ботев, дори да го изиграем с тези момчета които играха срещу сърбите на представянето. Ето о и Делова също може да се включат за този мач. Айде чак пък толкова страх, нема нужда и те горките сега си запознават играчите дето ги взимат от зор на кило.
И аз мисля, че няма смисъл да си режем вените предварително, като може и после. Какво ще постигнем, ако си повтаряме, че сме слаби?Проблемът с отбора миналия сезон беше главно психически. На тези момчета им трябва самоувереност и стръв за победа. И тогава отборът се преобразява веднага.
Чий го държат тия психолози в клуба?
Чий го държат тия психолози в клуба?
Последна промяна от djd на 15 юли 2025 07:57, променено общо 1 път.
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/neshto-nevizhdano-se-sluchi-v-cska-telefonno-obazhdane-preobrashta-vsichko_569764.html
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]