Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Изразих подобно мнение през зимата. Не талант, а дисциплина и характер са проблемите при него.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
CSKA 78 написа:А аз започвам да си мисля, че имате фетиш към...ниски футболисти! :)
Ниските футболисти играят винаги с настроение, понеже според Пената като тичат, тревата ги гъделичка по мъдете. :lol:
- MASTER_COOL
- Контакти:
ТОП :twisted:
Камбуур са отхвърлили офертата ни за Бенджамин Пауелс, който почти сигурно ще си напусне отбора. От Динамо Киев са предложили малко над милион евро, но самият играч е отказал да ходи при тях. Да видим дали ще натиснем по-сериозно, с него и македонеца ще изглеждаме доста добре по крилата.
Днес някой е раздавал розови очила във форума. Радвам се да ви видя в добро настроение, но какви са тези еретични мисли, че имаме Тасев и Санянг. Че даже и Исека щял да се отпушва. Този цяла кариера е запушен. На 27 години има 29 гола за първенство общо. 29 гола от 11 сезона. Това са унищожителните за съперниците средно по 2.63 гола на сезон.
Гледам и надежди за Купър да бил повел отбора...
Сано ми липсва прогноза за златна топка за Турицов.
За Тасев и Санянг съм съгласен, че инмат подобрение, но целите ни са един ден да станем шампиони, а с твх като титуляри никога няма да стане.
Извинете ме, че коментарът ми може да изглежда негативен, но ръководството имаше една задача - да изгради боеспособен отбор и се провали тотално. Да си повтаряме как настоящите ни футболисти са си добри, вместо да си кажем проблема в очите е абсурдно.
Гледам и надежди за Купър да бил повел отбора...
Сано ми липсва прогноза за златна топка за Турицов.
За Тасев и Санянг съм съгласен, че инмат подобрение, но целите ни са един ден да станем шампиони, а с твх като титуляри никога няма да стане.
Извинете ме, че коментарът ми може да изглежда негативен, но ръководството имаше една задача - да изгради боеспособен отбор и се провали тотално. Да си повтаряме как настоящите ни футболисти са си добри, вместо да си кажем проблема в очите е абсурдно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Tony_CSKA написа:Извинете ме, че коментарът ми може да изглежда негативен, но ръководството имаше една задача - да изгради боеспособен отбор и се провали тотално. Да си повтаряме как настоящите ни футболисти са си добри, вместо да си кажем проблема в очите е абсурдно.
Повтарям същото от една седмица ! Единственото оправдание би било, ако наистина успеят да привлекат основни цели от набелязаните за лятна селекция ! За съжаление не съм оптимист.
Tony_CSKA написа:Че даже и Исека щял да се отпушва. Този цяла кариера е запушен. На 27 години има 29 гола за първенство общо. 29 гола от 11 сезона. Това са унищожителните за съперниците средно по 2.63 гола на сезон.
Писах, че няма да е особена изненада ако започне да вкарва. Каранга на 27 като дойде повече голове ли имаше от него? Давам го като пример, не че Исека ще се превърне в новия Каранга, да не бъда разбран погршено, понеже явно трябва да обяснявам повечко.
MASTER_COOL написа:Tony_CSKA написа:Извинете ме, че коментарът ми може да изглежда негативен, но ръководството имаше една задача - да изгради боеспособен отбор и се провали тотално. Да си повтаряме как настоящите ни футболисти са си добри, вместо да си кажем проблема в очите е абсурдно.
Повтарям същото от една седмица ! Единственото оправдание би било, ако наистина успеят да привлекат основни цели от набелязаните за лятна селекция ! За съжаление не съм оптимист.
Оправдание е изключително точна дума. Вместо оправдания трябва да има реални резултати.
Всяко дете знае, че ни напуснаха трима "основни" халфа. Засега сме взели само един. Също така е известно, че нямаме крила и бекове (тук можем да избутаме до зимата). Също така нямаме алтернатива за нападател.
Сегашното ръководство имаше на разположение време от септември насам, за да договори футболисти на всички тези позиции. Вместо това започваме сезона с осакатен състав, разместени позиции на футболисти и куп доказано ненужни, на които да се "дава нов шанс".
Не е окей спрямо треньора да му се поставят цели без да му се предоставят адекватни футболисти. Отделно не се знае кой какво прави - Нога не отговарял за селекцията на първия отбор, а се снима със Сегер. Мишо Александров го завъртяха изведнъж като СД. Този, който трябваше да стурктурира клуба и да договаря футболисти се провали жестоко и е крайно необходимо поне със закъснение да доведе набелязаните играчи.
Събрали ми се на пресконференция да представят треньора и ги е страх да кажат за какво ще се борим през сезона. Единствените цели бяха споменати от Керкез - да се завърши селекцията на 70-80% по време на подготовката - не се постигна. Спешно трябва да се коригират нещата, защото вече дори е повече от късно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ясно е, че на мускули ще играем в началото.
Да се надяваме на победна серия е в сферата на фантастичните пожелания :x
MASTER_COOL написа:Ясно е, че на мускули ще играем в началото.
Ама после ще държат ли сметка на треньора като все едно не сме играли на мускули в началото?