Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 11 юли 2025 17:15

Това е много хубаво, но когато ще изоставаме с 12 точки от втория в класирането след 5,6 кръга - то селекцията губи смисъл
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 11 юли 2025 17:16

Значи, не спряхме да мрънкаме, когато се взимаше Сульо и Пульо на килограм, но когато се опитва да се взимат гледани играчи, които просто не искат да играят в чупената ни държава и в отбор, който няма да играе в Европа, пак се мрънка. Ами изберете си едното, стига с тази шизофрения! Това е същото като, за 100-ти път ще напиша, да се кефиш и да обясняваш колко добър футболист е Вион, а после да държиш сметка защо не сме шампиони. Еми, ей за това не сме!
Do Something Different!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 юли 2025 17:32

https://topsport.bg/cska/kerkez-ostana-bez-krila-za-botev.html

Това ли е правилният подход в селекцията?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 11 юли 2025 17:38

DoSomethingDifferent написа:Значи, не спряхме да мрънкаме, когато се взимаше Сульо и Пульо на килограм, но когато се опитва да се взимат гледани играчи, които просто не искат да играят в чупената ни държава и в отбор, който няма да играе в Европа, пак се мрънка. Ами изберете си едното, стига с тази шизофрения! Това е същото като, за 100-ти път ще напиша, да се кефиш и да обясняваш колко добър футболист е Вион, а после да държиш сметка защо не сме шампиони. Еми, ей за това не сме!

Абсолютно съм съгласен, че липсата на качествени играчи ни пречи да станем шампиони. Съответно даваме прекалено много шансове на такива, които са доказали, че не могат. И това за трансферите на непроверени играчи е вярно. Но няма такова нещо, че качествени футболисти не искали да играят при нас, това е оправдание. Енцо Бардели беше съгласен и сами го стопирахме, например. Изпълнителният директор да послуша Стоичков и да си поеме отговорността, да не се крие.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 11 юли 2025 17:39

MASTER_COOL написа:https://topsport.bg/cska/kerkez-ostana-bez-krila-za-botev.html

Мастър, никога не е неправилен момент да си замине едно менте. Реално погледнато за всичките сезони при нас можеш ли да кажеш един силен мач на Фаетон? На този му се приписват качества, които не притежава.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 юли 2025 17:42

Нито дума против Папазки, който иска повече и от нас ЦСКА да бъде новият хегемон! Всичко е насочено към един висок на ръст господин, който ни доказва че не се справя с управлението. Много висока летва му е ЦСКА за възможностите

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 юли 2025 17:43

Tony_CSKA написа:
MASTER_COOL написа:https://topsport.bg/cska/kerkez-ostana-bez-krila-za-botev.html

Мастър, никога не е неправилен момент да си замине едно менте. Реално погледнато за всичките сезони при нас можеш ли да кажеш един силен мач на Фаетон? На този му се приписват качества, които не притежава.

Абе аз съм съгласен, но къде са заместниците му?!
В момента разполагаме с две крила, които от 10 мача са на линия в един. Тасев не го броя, много слаб футболист

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 11 юли 2025 17:52

DoSomethingDifferent написа:
The_Miz написа:
DoSomethingDifferent написа:Доста ми е интересно, ако бием в първия кръг, какви ще ги говорите? Или пак по дупките?

И да бием първия кръг какво от това? Със сегашния състав на кое място ни виждаш?

Съставът може да се коментира след края на трансферния прозорец, а доколкото знам, дотогава има ДВА месеца.

Да, и дотогава ще са минали 7 кръга от първенството. Да не стане само като миналата година, където бяхме 14-ти и после цял сезон наваксвахме.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2025 18:18

Tony_CSKA написа:Абсолютно съм съгласен, че липсата на качествени играчи ни пречи да станем шампиони.

Качествени играчи?! Къде ги дават, за да си купим?! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 11 юли 2025 18:46

MASTER_COOL написа:
Tony_CSKA написа:

Абе аз съм съгласен, но къде са заместниците му?!
В момента разполагаме с две крила, които от 10 мача са на линия в един. Тасев не го броя, много слаб футболист

Този въпрос не към мен, а към онзи дето си признава, че не разбира от футбол. За повече от една бременност време не успя да купи едно крило.

Върни се в “ЦСКА”