Ти преди две седмици каза да не се притесняваме,всичко е точно, контролите нямат значение, момчетата са готови, съставът е пушка.....С този отбор в момента сме за 6-8 място според мен. Първите пет кръга предвиждам 4-5 точки, някъде там ще имаме смяна на треньораMASTER_COOL написа:Аз съм тотално разочарован от селекцията до момента. Дефицитите си остават - по крилата сме леш, нямаме и креактивност в средата на терена. С моментното не повече от 5 място. Левски е категорично по-добър отбор от нас в момента и отново ще са по-близко до Лудогорец от останалите.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Фаетон преотстъпен на ФК Цюрих с опция за закупуване.
gihuelo написа:Фаетон преотстъпен на ФК Цюрих с опция за закупуване.
Ще отворя шампанско по този повод. Да последват примера му Кордоба, Турицов, Купър, Локило, Исека, Бютучи, Тасев и Санянг това лято. По-нататък ще допълваме списъка.
Съвсем окапахме вече. Мачът с Ботев се очертава твърда 1-ца.
Златю да вземе да звънне на колегата си в Пловдив, който даже не е официално никакъв там, а е неофициално е от 4-5 дена и да му се примоли да не ни бият много. Таман да се изкефи, че е унижил ЦСКА по още един начин.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
- Контакти:
Доста ми е интересно, ако бием в първия кръг, какви ще ги говорите? Или пак по дупките?
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:Доста ми е интересно, ако бием в първия кръг, какви ще ги говорите? Или пак по дупките?
И да бием първия кръг какво от това? Със сегашния състав на кое място ни виждаш?
И какво прави, ако не бием? Без да използвам псевдохулигански жаргон.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
DoSomethingDifferent написа:Доста ми е интересно, ако бием в първия кръг, какви ще ги говорите? Или пак по дупките?
Дано ги усещаш нещата ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
The_Miz написа:DoSomethingDifferent написа:Доста ми е интересно, ако бием в първия кръг, какви ще ги говорите? Или пак по дупките?
И да бием първия кръг какво от това? Със сегашния състав на кое място ни виждаш?
Съставът може да се коментира след края на трансферния прозорец, а доколкото знам, дотогава има ДВА месеца.
Do Something Different!