Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 08 юли 2025 23:39

Абе Sweden, където и да ни хванат в който и спорт - е gang bang :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 юли 2025 08:12

Дано да се покаже попадение.
Надявах се на някой от южните страни, специално за тази позиция. Във видеото за него са включени само голове от средна дистанция и нищо друго.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 юли 2025 08:17

„Даде ми се много добра възможност да направя голяма крачка в кариерата си. За мен е голяма цел да играя в Европа и се надявам да се класирам за европейските клубни турнири. Така че, това е много хубава възможност да осъществя мечтата си. Шанс, който не може често да получиш“, споделя шведският офанзивен халф.

Още едно доказателство, че участието в Европа наистина влияе на трансферите.
Докато не се класираме и направим няколко добри мача не можем да очакваме кой знае какви играчи.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 юли 2025 08:28

6 - Cameroon
8 - Sweden
10 - BRASIL

Ако това се случи - доволно
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юли 2025 11:19

Sens85 написа:„Даде ми се много добра възможност да направя голяма крачка в кариерата си. За мен е голяма цел да играя в Европа и се надявам да се класирам за европейските клубни турнири. Така че, това е много хубава възможност да осъществя мечтата си. Шанс, който не може често да получиш“, споделя шведският офанзивен халф.

Докато не се класираме и направим няколко добри мача не можем да очакваме кой знае какви играчи.

Не мога да разбера нещо. Кютат си в изпадащи отбори или във вторите им дивизии, предлагат им тук в пъти по-голяма заплата и възможност да се борят за трофей, а те ми се мръщят, че отборът нямало да играе в ЕКТ.
Ама ела тука бе чоджум, играй като лъв, спечели купа, титла, спечели квота и участвай после в ЕКТ. Да не би от тяхната втора лига по-лесно да ги забележат? Пресен пример с Коялипу. Защо не го взеха от втора белгийска дивизия направо в елита на Франция, а трябваше да дойде в "умрелото ни първенство", в "средняшки отбор" от средата на таблицата, за да си уреди трансфер там?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2025 12:28

https://www.transfermarkt.com/ronald/pr ... ler/688684

Много е вероятно да вземем този. Познатата схема Лапеня, Сегер. Плащаме доволна трансферна сума в последните 6 месеца от договора му, за да нямаме конкуренция.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 юли 2025 12:33

djd написа:
Sens85 написа:„Даде ми се много добра възможност да направя голяма крачка в кариерата си. За мен е голяма цел да играя в Европа и се надявам да се класирам за европейските клубни турнири. Така че, това е много хубава възможност да осъществя мечтата си. Шанс, който не може често да получиш“, споделя шведският офанзивен халф.

Не мога да разбера нещо. Кютат си в изпадащи отбори или във вторите им дивизии, предлагат им тук в пъти по-голяма заплата и възможност да се борят за трофей, а те ми се мръщят, че отборът нямало да играе в ЕКТ.
Ама ела тука бе чоджум, играй като лъв, спечели купа, титла, спечели квота и участвай после в ЕКТ. Да не би от тяхната втора лига по-лесно да ги забележат? Пресен пример с Коялипу. Защо не го взеха от втора белгийска дивизия направо в елита на Франция, а трябваше да дойде в "умрелото ни първенство", в "средняшки отбор" от средата на таблицата, за да си уреди трансфер там?

Аз донякъде ги разбирам.
Все пак активната кариера на един футболист не е особено дълга.
Става или не, мечтата му е да изиграе няколко мача в Европа, а и след това го ползват като лост да си вдигнат заплатите с някое друго евро при последващи преговори.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юли 2025 12:36

Tony_CSKA написа:https://www.transfermarkt.com/ronald/profil/spieler/688684

Много е вероятно да вземем този. Познатата схема Лапеня, Сегер. Плащаме доволна трансферна сума в последните 6 месеца от договора му, за да нямаме конкуренция.

Този прави по 5 трансфера на сезон.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2025 12:47

djd написа:
Tony_CSKA написа:https://www.transfermarkt.com/ronald/profil/spieler/688684

Този прави по 5 трансфера на сезон.

И аз не съм особено впечатлен. Другият им дефанзивен халф май е по-класен и му изтича договорът по същото време - Бараляш.

Този Роналд постоянно го отдават под наем. С Витория подписва договор за една година. Някак всичко това не ми вдъхва доверие. С подобен профил на кариера е Локило. Рискът да се окаже недостатъчно качествен за нас е меко казано огромен.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 юли 2025 12:55

https://arenasport.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%8 ... ard-delova

Една добра новина и първи опит да се върви в адекватна посока що се отнася до основните ни налични футболисти. Много закъсняло действие, ама все пак някои хора в клуба са категорични аматьори във футбола, пак е добре, че се опитват да се научат или поне ги е хванало страх да не си загуби заплатата.

Върни се в “ЦСКА”