Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот soilwork » 06 юли 2025 23:08

AgePeeBG написа:Братче, Локомотив Пловдив взима 7-ми футболист това лято, а ние още си разчитаме на ДРУГАТА СЕДМИЦА. Аз съм склонен да изчакам, но ако и тогава няма нищо, аз лично ще изпадна в нервна криза.

Ние търсим качество, не количество.....каза ИД Златков. Може да се проточи скаутинга до септември/октомври. Търпение му е майката

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 юли 2025 23:18

Отделно не виждам как може да ги виним. Информацията ми е, че до момента са пратили оферти за 253 играчи, като само през изминалата седмица за 43-ма. Какво повече искате, неблагодарници.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юли 2025 08:55

Вчера гледах ЦСКА Фен ТВ с гост Динко Гоцев и той каза нещо, което отдавна го пиша и според мен е един от основните проблеми в отбора.
А той е, че ние нямаме колектив, нямаме лидери. В отборите, в които има такъв колектив, при трудни моменти лидерите излизат на преден план и измъкват отбора. Освен това те дават пример за отношението на останалите към самата работа и самия клуб. По този начин всички в отбора се влагат на максимум. Ако има някой, който се цепи от колектива, знаем, колективът му го нацепва.
При нас има някаква сбирщина. Идва Линдсет, играе супер, после вижда с какви безхаберници се е събрал и става като тях. Идва Хайнц, помним в началото как се представяше и после каква мърда стана. Сега се очаква същото да се случи и с Питас примерно.
Очевидно, че опитните играчи, с които разполагаме, не стават за лидери. Вион примерно не става, той се срути след грешката на финала за купата. Време е хора като Бусато, Купър да си влязат в ролята, а не само да вземат заплати. Илиев Джуниър също. За Ванката не казвам нищо.
Ние освен да търсим футболисти на определени постове, трябва да намерим хора с характери, лоялни на клуба, а не само минаващи за кратко и около тях да градим отбора. Иначе е безпредметно да се хвърлят пари за селекции. Нищо няма да излезе. Ще имаме скъпи играчи и ще се борим за 5то място. Не е нужно да са само българи.
Според мен основна грешка миналата година беше отлюспването на хора като Матай, Юга, Евтимов. Те държаха отбора преди, а след тях се упущиха нещата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юли 2025 09:47

MASTER_COOL написа:
Red_Neck написа:Като "инвестира" още 100 милиона в клуба и нещата ще тръгнат!

Защо в кавички ? :shock:
Съмняваш се, че инвестира ли ?

Инвестирам означава влагане на средства с цел получаване на доход или печалба в бъдеще. Това може да бъде влагане на парични средства в различни активи, като акции, недвижими имоти, оборудване или дори в собственото си образование, с очакване на възвръщаемост на вложеното в бъдеще.
Основната цел на инвестирането е да се увеличи стойността на вложените средства и да се получи печалба.
Накратко, инвестирам означава да се вложат средства с цел получаване на бъдеща печалба или доход.

Не, ... изобщо не се съмнявам!
Това което му е важно си върви добре, за разлика от онова 'дето е между другото.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 юли 2025 12:37

Red Neck
Имах същото мнение като теб до срещата с моя приятел ;)
Банално е вече, но наистина е необходимо още мъничко търпение
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 07 юли 2025 13:47

djd написа:
Според мен основна грешка миналата година беше отлюспването на хора като Матай, Юга, Евтимов. Те държаха отбора преди, а след тях се упущиха нещата.

Е, нормално, това даже още от Ганчев започна- Галчев- дебелия флумастер, Бодуров- дебелия флумастер. После новите задраскаха Юга и се опитаха и Бусато. Мисля че добрият колектив от времето на Саша Илич беше, разбира се, негова заслуга, но и поради това, че заедно играха Матай, Кох, Юга и Бусато. От тогава не сме имали толкова много лидери и след контузиите на Матай и Кох точно всичко тръгна стръмно надолу...
Купър няма как да е лидер след като е с основна косвена вина да има разделение в колектива заради заплатата му и това, че не играе. Той уважение няма как да спечели. Бусато ако ще налагат Лапоухов също мисля, че следващото лято сам няма да иска да си поднови договора...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 юли 2025 18:13

Новите в ЦСКА са като шуменската пантера. Уж ги има, ама никой не знае къде са и въобще истински ли са. Сефер е забелязан в Северна Полша да пълзи на югоизток по корем.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 юли 2025 13:04

Сегер от снощи би трябвало да е подписал според Нова телевизия. До края на работния ден дали ще успеят да пуснат официално потвърждение от клуба за него?

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 08 юли 2025 13:21

Да не се окаже един голям фалш цялата работа.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 юли 2025 14:21

AgePeeBG написа:Да не се окаже един голям фалш цялата работа.

Няма шанс да се окаже така. Щом се е казало, че е в София и после, че е подписал вече е ясно, че е наш играч. Ама да го чакаме седмици все едно не е Давид Сегер, а е Диего Армандо Марадона и накрая да не можем до следобяд да го представим официално е аматьорско. И все пак смятам, че Давид Сегер ще се окаже изключително качествен футболист за нашето първенство.

Върни се в “ЦСКА”