Като го чуя това "другата седмица" и направо червата в гърлото ми отиват, сериозно.
А тоя, дето иска да си РЕСТАРТИРА кариерата при нас, да не се окаже само 35-годишно дръвце от типа на Купър.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Нека видим първо кои са. По спомени Обертан блестеше за Левски
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тема Спорт цитира Arenasport, които са сайт точно на една седмица. Това са отделилите се от Топспорт - Линдарев, Домусчиев и още 3-4 журналисти.
MASTER_COOL написа:Нека видим първо кои са. По спомени Обертан блестеше за Левски
Нека първо да видим дали ще има такива трансфери, прав си. Иначе възраждането на кариерата на футболист, който върви само надолу като кариера е много малко вероятно да смени курса.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм вече на плажа и напрежението намаля :) направете същото, узо, бира - кой каквото обича
Убеден съм, че трансфери ще има :twisted:
Аз съм убеден че на 18 юли в стартовият състав няма да има нито един нов. Евентуално тоя шведа резерва, ако дойде "другата" седмица. За него ще е културен и температурен шок поне първите месеци. Останалите нови ако дойдат няма никакъв шанс да играят
Рилски спортист (Самоков) надигра с 4:2 тима на ЦСКА III (София) в първия си приятелски мач от лятната подготовка. Играчите на Пламен Крумов бяха далеч по-добрия тим в срещата, играна на стадион „Казичене“ в София.
- MASTER_COOL
- Контакти:
soilwork написа:Аз съм убеден че на 18 юли в стартовият състав няма да има нито един нов. Евентуално тоя шведа резерва, ако дойде "другата" седмица. За него ще е културен и температурен шок поне първите месеци. Останалите нови ако дойдат няма никакъв шанс да играят
Е най-вероятно си прав. Но се надявам, Ето'О поне да е на линия.
- Kolec
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Аз съм вече на плажа и напрежението намаля :) направете същото, узо, бира - кой каквото обича
Лесно ти е на тебе, аз съм в Косово и ще се върна малко преди Септември... :evil: :evil: :evil:
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..