Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Вчера беше дата на която чисто юридически трансферните права на новозакупен футболист могат да се прехвърлят на новия му клуб в България, и то, ако не е със свободен трансфер. Но няма никаква пречка по всяко едно време на годината да сключваш сделки и да ги обявиш в медиите. Просто влизат в сила с отварянето на новия прозорец. Като няма и никаква пречка в договора на даден играч, с който е продаден, да има клауза, че предния му клуб разрешава на играча да тренира и да играе в неофициални (приятелски) мачове за новия си отбор преди да се отвори трансферния прозорец. Просто БФС има изискване от коя дата до коя дата могат да се регистрират нови играчи, което единствено се отразява на това от кога могат да участват за новия си клуб в официални мачове, администрирани от съответната федерация. Така че си е бла-бла, да ме извиняваш.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Аз следя само тях и бай Марин.
Бай Марин има инфо и е супер точен и нормален. Отделно е и забавен, а не киселяк като Тео Ернендез :mrgreen:
Моята инфо е 1:1 с бай Марин. Скоро няма да избухвам тук. Обещавам да си пия и редовно хапчетата :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Сега си пуснах да ги гледам тия двамата ! Но веднага спрях след като онзи с черната тениска, пет пъти повтори Норвежеца Сегер !
Пълни аматьори ! А Тео е мега зле :lol:
Страшни мрънкачи като цяло ! Днес сме 02.07, пазара отвори официално вчера.
Но, ако ги слушаш тях все едно сме вече Декември !
Обективно - наистина ни трябват спешно поне 2 халфа, защото зейна дупка в средата ! Единият от тях на 90% е готов.
Днес било 02.07. Голям праз. Всички БГ отбори представиха по няколко нови преди 01.07.
За какво ни беше тази подготовка в чужбина? Да обиграваме Б отбора...
В ЦСКА цари пълен хаос, няма какво да си затваряме очите. И аз имах големи очаквания ( и все още имам ) към Нога, а и към старите кучета Томанов и Здравков, но засега виждаме едно голямо кръгло НИЩО.
Пък нямало ЕКТ, видиш ли, пък много не искали в България, пък четирите годишни времена...Приказки за наивници.
- MASTER_COOL
- Контакти:
На мен ми е ясна и конспирацията. Ще разберем в края на сезона кой прав и кой крив!
Гарантирам на 1000% за моя източник
Гарантирам на 1000% за моя източник
Red_Pz написа:Днес било 02.07. Голям праз. Всички БГ отбори представиха по няколко нови преди 01.07.
За какво ни беше тази подготовка в чужбина? Да обиграваме Б отбора...
В ЦСКА цари пълен хаос, няма какво да си затваряме очите. И аз имах големи очаквания ( и все още имам ) към Нога, а и към старите кучета Томанов и Здравков, но засега виждаме едно голямо кръгло НИЩО.
Пък нямало ЕКТ, видиш ли, пък много не искали в България, пък четирите годишни времена...Приказки за наивници.
На същото мнение съм. По принцип съм от големите оптимисти и от най-малкото гледам да извличам позитиви, но към момента не виждам голямо основание да го правя. Мастъра ще ме извинява, надявам се да е прав, но тия приказки "знам от сигурен източник, че ще се случат големи работи, ама няма да ви ги казвам" са си нож с две остриета и дават напразни надежди и накрая пак всички ще сме разочаровани. На Бай Марин му слушах подкастите, общо-взето си прави ала-бала като останалите подкасти. Аз все още чакам бразилския плеймейкър, който Деян ни обеща зимата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Red_Pz написа:Всички БГ отбори представиха по няколко нови преди 01.07.
И това са празни приказки ! Левски и ЦСКА имат привлечени по двама нови ! Или Сораков и Иванов не се броят за нови играчи ?
Значи пенсионера Кирилов е топ и астматика ( думи на Алекс Колев) Рилдо -магьосник !
Има страхотна кампания от всякъде срещу нас, защото знаят че след година ще бъдат газени от валяк ! :oops:
Но аз ще им препоръчам да не се занимават с глупости - Пак ще ги гази валяка :twisted:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Red_Pz написа:знам от сигурен източник, че ще се случат големи работи, ама няма да ви ги казвам" са си нож с две остриета и дават напразни надежди и накрая пак всички ще сме разочаровани. .
Преди една седмица моя приятел взе поръчка по неговата част за изпълнение на новата база за ДЮШ ;)
Вие научихте вчера :P
Значи според Блиц Нога е СД на втория и третия отбор! Томанов е нещо като СД на първия отбор, но само ще търси играчи! А Златков ще е СД на първия отбор, понеже ще подписва договорите на новите играчи, но и сам ще ги одобрява като ИД! :)
Чакаме селекцията!! :mrgreen:
ПП Само не става напълно ясно, дали Златков продължава да е ИД, или е И.д.?! :)
Чакаме селекцията!! :mrgreen:
ПП Само не става напълно ясно, дали Златков продължава да е ИД, или е И.д.?! :)
Последна промяна от CSKA 78 на 02 юли 2025 13:05, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Нито работим в клуба, нито пари даваме.
Така че чакаме и се притесняваме.
И се надяваме хората в ЦСКА да си свършат работата.
Така че чакаме и се притесняваме.
И се надяваме хората в ЦСКА да си свършат работата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
ЦСКА води усилени преговори с двама бразилски футболисти, с играч, оставил добра следа във второто ниво на испанския футбол миналия сезон, както и с такъв, роден в съседна страна, научи БЛИЦ.
Единият бразилец е типичен плеймекър и носи екипа на тим от родината си. Казано на булеварден език - доста я пипа топката.
Другият бразилец е крило, но може да играе зад централния нападател, и прави много добра кариера с фланелката на отбор от Република Корея. Стилът му на игра е подобен на бившия левскар Уелтън - бърз, техничен, с неразгадаеми финтове, научи още БЛИЦ.
Двамата се очаква да бъдат перлите в лятната селекция, ако пусната котка пак не мине път на ЦСКА...
Футболистът, играл в Испания е също крило, но това не е грузинецът Геориг Цитаишвили.
Този, който е роден в съседна на България страна, е централен нападател.
БЛИЦ вече първи информира, че шведът Давид Сегер е на 95% футболист на ЦСКА. Съвсем скоро той ще мине прегледи и ще бъде представен официално.
От споменатите по-горе варианти бразилците са на 80% близо до Борисовата градина. Останалите двама – на 70%.
Двамата бразилци не са евтини, но главният скаут на ЦСКА Методи Томанов, който вече движи изцяло селекцията, прави всичко възможно да ги доведе в София.
БЛИЦ припомня на „червените“ фенове, че на 100 процента сигурен нов ще има само тогава, когато го видят да позира с фланелката на любимия им отбор. Уточняваме това, за да няма после – ама те написаха, ама не се случи…
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААА
НА ГЛАС СЕ СМЕЯ ! Колегите се стреснаха !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Гледали са FANTV също !
Друго си е Мето Томанов да поеме кораба - хахахахаха