Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Според трансфермаркет, Кристиян Стоянов е свободен агент от днес. Лъчо Танев му е агент, уж много иска да помага за селекцията, да го взимаме, без това по-добра опция на тоя етап няма да намерим явно.
Тц, за днес не сме съгласни. Виж нещо за другата седмица.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Спокойно не се притеснявайте, Керкез ще изгради сплав от младите надежди и опитните състезатели които са в отбора. Както казаха колегите очакваме големи неща още в първият кръг
Майтапа настрана, ама ми става жал за Керкез. Друго щеше да е да беше дошъл с Платек...
Днес е 1-ви, и ако не представим някой нов до довечера, значи и влака за Швеция сме изпуснали! Освен ако скандинавеца не се вози в пътнически превози! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Топ трансферната цел на ЦСКА Габи Каниховски стана свободен агент. Плеймейкърът, който е определян в Израел за най-добрия футболист на тази позиция, имаше договор с шампиона на страната Макаби Тел Авив до 30 юни и от днес може да премине в който си иска клуб без да бъде заплатена за него трансферна сума.
Каниховски отдавна е получил оферта от ЦСКА, тъй като ръководството на “червените” спешно се нуждае от подсилване на полузащитата след напускането на Марселино Кареасо, Джонатан Линдсет и Станислав Шопов.
Българският тим обаче има сериозна конкуренция за него в лицето на унгарския първенец Ференцварош. Именно участието на “маджарите” в ШЛ се счита за голямото им предимство пред ЦСКА и поради тази причина е по-вероятно Каниховски да парафира с тях, а не да акостира на “Армията”.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
От днес им се отваря много "работа" на джурналята! Много свободни агенти и много свободни съчинения! :o :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нищо не познават :lol:
Най-вероятно и този не го искаме :lol:
Днес съм доста спокоен след един разговор с мой много добър приятел.
Точно от него не очаквах да науча новини, за които само съм мечтал !
Повече няма да разкривам, за да не ни мине черна котка път :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Нищо не познават :lol:
Не казвай. Дано само да се осъществят нещата, които ти е казал.
Хвърлих едно око на мача с Хайдук.
Не мога да кажа кой знае какво.
Прави впечатление, че Керкез каквито и промени да прави схемата на игра е 4-2-3-1.
Делова не ми хареса като дефанзивен халф. То и гола дойде след негова грешка.
Юлиан Илиев е единственият светъл лъч от младите, поне в този мач, и игра много добре като опорен халф. Със сигурност ще е в първия състав и ще се разчита на него.
С Илиев и Питас в атака трудно ще се получи.
Керкез извъртя доста младоци второто, но те са малки още и засега са за втория отбор.
Не мога да кажа кой знае какво.
Прави впечатление, че Керкез каквито и промени да прави схемата на игра е 4-2-3-1.
Делова не ми хареса като дефанзивен халф. То и гола дойде след негова грешка.
Юлиан Илиев е единственият светъл лъч от младите, поне в този мач, и игра много добре като опорен халф. Със сигурност ще е в първия състав и ще се разчита на него.
С Илиев и Питас в атака трудно ще се получи.
Керкез извъртя доста младоци второто, но те са малки още и засега са за втория отбор.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]