Мнениеот danko_sot » 30 май 2025 23:39
Арда на 100 процента ще се затварят отзад и ще играят на контри според мен.
Та те дори Лудогорец ни изклатиха така. :!: :idea:
От Томаш какво може да очакваме- освен още от същото ;).
Тройката в средата - Ето'о, Кареасо, Шопов, на която обаче в този състав и липсва баланса между защита и нападение. Когато играе Линдсет поне се знае, че той е опорния халф и си седи почти целия мач пред защитата. В противен случай уж е Кареасо, който обаче често пресира дълбоко при постепенна атака на противника и отзад кой остава не е много ясно.
В атака уж Шопов трябваше да е 10-ка, но в тази конфигурация тези функции често се поемат от Ето'0, а Шопов често можем да го видим на фланга, където получава повече свободно пространство да центрира, но към кого?????
Ето'0 не става за 10. Поне на този етап не. Той е разхвърлян, понякога прибързва с паса, друг път стреля вместо да подаде, а някой път задържа топката излишно. Най-добър е в пасовете от дълбочина при много редките ни бързи преходи в атака, които стават по-често от нашата половина. Следователно- той трябва да си играе вътрешен халф. Не съм много убеден обаче в умението му да изнася топката под преса.
При бързите преходи от друга страна трябва и поне едно бързо крило, освен Питас. А ние няма да се учудя утре да излезем пак със Скаршем и Илиев. Но то като няма други опции ;) Бютучи по-добре да го пазим за резерва.
Или ще е огромна мъка мача и дори ще има дузпи или ще ги бием леко ( не знам тези имат ли намерение да ни скочат сериозно ) .
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]