Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 29 май 2025 09:24

CSKA 78 написа:
soilwork написа:Мерси. Само попитах. По-спокойно :)

Аз съм напълно спокоен за себе си и не толкова за клуба! Мисълта ми е, че Ганчев не обичаше да харчи, докато Папазки е на обратния полюс и дано това му "качество" да не ни излезе през носа! Ганчев е обвиняван в какво ли не, но някъде при 4-5-тата му година, откакто ни пое, клубът беше на път да започне да се самоиздържа! В момента имаме голяма "бащица", но клубът е напълно зависим сега и за в бъдеще от нея, особено при тези заплати, които се раздават!
Дори и онези от Разград могат спокойно да се самоиздържат, ако Гела реши да ги изостави! Вече изкарват достатъчно от ЕКТ и от продажби на играчи!
Трябваше и ние да можем!

Гела ако ги остави още, първата година няма да станат шампиони и всичко приключва.
Папазки е зависим,но пък видя колко бързо приключиха Джуджи в борбата и на други места.
А за харченето на пари и там работата не е еднозначна . Вижда се че на Шопов, Линсед и Кареасо не искат да им дадат по-големи заплати и вероятно няма да преподпишем с тях.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 май 2025 09:59

Ще е грешка, ако не преподпишем и стане като през този сезон - новите ни попълнения да се влачат до септември! Грешка на ръководството беше да раздава заплати(буквално) на Локило, Исека и др.! Огромните заплати на Купър(68 хил. евро) и на Питас(75 хил. евро) също не ни правят услуга! На Пинто, Бютучи и Ла Пеня заплатите едва ли са ниски, като само последният го заслужава! При други обстоятелства тримата с изтичащи договори можеха да поискат доста по-ниски заплати! Ако да речем ръководството беше преподписало с тях преди година, а не в последния момент! Аз не бих ги обвинявал, че искат високи заплати, те гледат какви заплати получават другите и искат от същото! Не виждам къде ще ни излезе края с тези заплати, понеже и новите попълнения ще искат високи заплати! Под "високи" да се разбира твърде високи за качеството на футболистите!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 май 2025 10:06

Този път ще се съглася с теб.
Има доста слухове за заплатите в клуба. И определено се забелязва сериозен дисбаланс - най-малкото между българи и чужденци.
Най-нормалното нещо в момента е Шопов да поиска по-голяма заплата, особено когато е разбрал колко взима Питас.
Трябва да се внимава, защото с такава финансова култура - нищо добро не ни очаква.

След една година еднолично управление за мен равносметката е :

+ голямо браво за стадиона
+ голямо браво за панчарево
+ нов автобус
+ най-различни и интересни инициативи от клуба
+ търпение към институцията старши треньор

- незадоволително представяне на първият и вторият ни отбор
- спорна селекция, по скоро неуспешна
- може би грешен подбор на ръководен екип
Последна промяна от MASTER_COOL на 29 май 2025 10:30, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 май 2025 10:19

Това със заплатите е проблем. Тези, които са дошли при по-ниски заплати, виждат, че някакви резерви без никакъв принос (Исека) или с по-малък принос (Купър) вземат в пъти повече от тях и се демотивират, ако клубът откаже да им вдигне заплатата.
Пифа много добре описва картинката в съблекалнята в момента - вътре се говори само за пари. Мачове, победи, купи - остава на заден план това, такива теми не се обсъждат.
От такъв отбор не може да се очаква някакви постижения.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 май 2025 10:29

Изгледах го и аз Пифа. Истината боли, но е напълно прав за повечето неща.
Нещо не е както трябва.
Сещам се за един коментар на един потребител тук преди време...
"В Winbet пари има, ама организацията е на най-ниско ниво и цари пълен хаос"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 май 2025 11:09

След чутото от тази пресконференция !
Моят извод е - срещу Арда му е последния мач начело на ЦСКА :x

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 май 2025 11:18

MASTER_COOL написа:Този път ще се съглася с теб.
Има доста слухове за заплатите в клуба. И определено се забелязва сериозен дисбаланс - най-малкото между българи и чужденци.
Най-нормалното нещо в момента е Шопов да поиска по-голяма заплата, особено когато е разбрал колко взима Питас.
Трябва да се внимава, защото с такава финансова култура - нищо добро не ни очаква.

След една година еднолично управление за мен равносметката е :

+ голямо браво за стадиона
+ голямо браво за панчарево
+ нов автобус
+ най-различни и интересни инициативи от клуба
+ търпение към институцията старши треньор

- незадоволително представяне на първият и вторият ни отбор
- спорна селекция, по скоро неуспешна
- може би грешен подбор на ръководен екип

Като цяло си прав, но с нещата, с които сме ОК, ние приличаме повече на строителна фирма, отколкото на спортен клуб ...

Колкото до Шопов - да не подписва и да дърпа, никога не е имал класата да играе в ЦСКА, а като гледам, няма и да я придобие. Става за някаква резерва, единственото му предимство е, че е българин, иначе е футболист с изключително спорни качества ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 май 2025 11:23

Казал съм си мнението многократно за Шопов ! Няма класата за ЦСКА това момче.
Проблема е, че сме се докарали до там - той да ни е единствения по-креативен играч !
Това е голямо падение :oops:

Друго, което забравих !
Никой от ръководството не излиза да каже с КОНКРЕТИКА - какви са целите пред клуба - краткосрочни и дългосрочни.
Само заучени фрази - "Ще бъдем там, където заслужаваме " и тем подобни щуротии.
Ние този сезон наистина сме там, където заслужаваме с оглед на действията и бездействията на ръководството.
Връщам лентата назад с представянето на новата структура ! Там Филипов и Орманджиев - бяха категорични че ще се прави разумна селекция и основният акцент ще бъдат български играчи и създаването на такива....След 2 месеца - точно обратното изсипване на торби и нереалистична цел - трябва да сме шампиони.
Никаква последователност. Тотално неадекватно управление.
Златков и той с нищо не е доказал, че има качествата да се справи .
Супер след една година най-вероятно ще имаме стадион, но това изисква да имаш и отбор ! Иначе си едно голямо нищо !
Явно след Събота ще има наистина ТОТАЛНА ПРОМЯНА, което мен ме кара да отпиша и следващия сезон.
3 нулеви години за ЦСКА - това ще е пълният АБСУРД и то на фона на тотален финансов рай !
Пълен батак

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2025 13:09

Тези нови правила са абсолютно малоумни и аз за първи път чувам за някакво правило в какъвто и да е било спорт, които да важи само за бедните а богатите ако си платят, може да не го спазват!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 май 2025 13:10

Абсолютно малоумна история и наистина в превод означава :
" За милиони няма закони за кокошка няма прошка "

Върни се в “ЦСКА”