https://topsport.bg/cska/plamen-markov-samo-smyana-na-tomash-nyama-da-reshi-problemite-na-tsska.html
Пламен Марков винаги съм го уважавал, защото никога не дава крайни мнения. Изключителен човек, интелигентен и на съвсем друго ниво.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Може би има някаква истина в тази информация и ще има подмяна на скаутското звено. ;)
Според мен можеше да им се даде още поне един прозорец, защото доколкото помня зимата имаме точно три трансфера- Лапухов, Питас и Лапеня.
И тримата са добри футболисти, но за мен лично трансферът на Питас е малко дискусионен.
Не смятам, че изтъкнатите причини в статията за раздялата са реални и логични, а по-скоро измишльотини, но раздяла може би ще има.
Златков вече каза, че ще има големи промени. И те явно ще бъдат на всички нива в клуба. От ДЮШ през скаутско звено, треньорски щаб, футболисти и т.н.
Относно треньорът дали ще е този Бенто никой не знае. Според мен още не е взето окончателно решение за него. Вероятно Нога има поне три варианта и Златков също може да има думата там кой точно да изберат.
Според мен можеше да им се даде още поне един прозорец, защото доколкото помня зимата имаме точно три трансфера- Лапухов, Питас и Лапеня.
И тримата са добри футболисти, но за мен лично трансферът на Питас е малко дискусионен.
Не смятам, че изтъкнатите причини в статията за раздялата са реални и логични, а по-скоро измишльотини, но раздяла може би ще има.
Златков вече каза, че ще има големи промени. И те явно ще бъдат на всички нива в клуба. От ДЮШ през скаутско звено, треньорски щаб, футболисти и т.н.
Относно треньорът дали ще е този Бенто никой не знае. Според мен още не е взето окончателно решение за него. Вероятно Нога има поне три варианта и Златков също може да има думата там кой точно да изберат.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пълна катастрофа ще е една тотална промяна! Вместо да се очаква надграждане, ще се състои тотално бутане на къщата и всичко отначало!
Сменим ли едновременно треньор и скаути, ще означава че ние нямаме никакъв план за новият сезон. И ще слушаме оправданието : ще градим, но не трябва време. Аман !
Да не се окаже само, че Фичо е бил прав за Златков ???!!
С интерес ще следя изявите на Методи Томанов в медиите след известно време.
Единственото от което се нуждаем е СЕ-ЛЕК-ЦИ-ЯЯЯ !
Сменим ли едновременно треньор и скаути, ще означава че ние нямаме никакъв план за новият сезон. И ще слушаме оправданието : ще градим, но не трябва време. Аман !
Да не се окаже само, че Фичо е бил прав за Златков ???!!
С интерес ще следя изявите на Методи Томанов в медиите след известно време.
Единственото от което се нуждаем е СЕ-ЛЕК-ЦИ-ЯЯЯ !
MASTER_COOL написа:Пълна катастрофа ще е една тотална промяна! Вместо да се очаква надграждане, ще се състои тотално бутане на къщата и всичко отначало!
"Тотално бутане на къщата"?! Чакай, това вече не сме ли го гледали няколко пъти?! През сезон 2014/15 и сме първи на полусезона! И сезон 2016/17, в който сме втори в крайното класиране! :o
Ако очакваш сезонът да е пълен провал, както през този сезон, тогава ти разбирам страховете! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
За мен би означавало тотална липса на стратегия и план за развитие на клуба в дългосрочен план!
Няма как да се утешаваме само с един стадион. Да, фундаментален е , но не достатъчен. Би се пълнил само, ако имаме силен отбор. В противен случай ще седи полупразен.
Няма как да се утешаваме само с един стадион. Да, фундаментален е , но не достатъчен. Би се пълнил само, ако имаме силен отбор. В противен случай ще седи полупразен.
-
- Контакти:
Преди една година на 31.05.2024 г загубихме баража за Европа от 1948, тогава след мача ръководството каза , че ЦСКА ще се върне по силен и до една две години ще стане шампион , една година мина а ние сме си все така много слаби , ако загубим и сега баража за Европа ръководството пак ще излезе пред медиите и ще ни баламосва как ще се върнем по силни.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако загубим баража отново - абсолютно цялото оперативно ръководство трябва да си подаде оставките! Може би само без Мишо Александров
Този бараж ще го вземем!
Томаш ще иска все пак да спаси честта си и да си тръгне с победа.
Няма да започнем от нулата, но почти от нулата.
Грешката си е на инвеститора, а него няма как да го съдим при положение, че налива толкова здраво.
И за следващия сезон не можем да изискваме много от Нога и Златков. Отново ще е по-скоро преходен.
Чак от по-следващия, на нашия си стадион. И тогава вече ще се борим за титлата!!!
Томаш ще иска все пак да спаси честта си и да си тръгне с победа.
Няма да започнем от нулата, но почти от нулата.
Грешката си е на инвеститора, а него няма как да го съдим при положение, че налива толкова здраво.
И за следващия сезон не можем да изискваме много от Нога и Златков. Отново ще е по-скоро преходен.
Чак от по-следващия, на нашия си стадион. И тогава вече ще се борим за титлата!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Съгласен съм Данко за титлата на новия стадион. Но за да се постигне трябва селекция още от сега това лято, а доколкото разбирам освобождаваме целият селекционен отдел. Нещо ми намирисва на ХАОС, тотален ХАОС.