Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 23 май 2025 20:06

Подкрепям Иво. Този Златков трябва да изчезва максимално бързо. Изглежда страхотен манаф и интригант. Ако не си тръгне с добро, ще си тръгне с лошо. Усещам.
Много е хитър и си е типичен заплатаджия
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.

Мнениеот ivo55 » 23 май 2025 20:31

Red_Neck написа:
soilwork написа:Утре очаквам Томаш и Златков да си ходят след призива на Ицо във социалните мрежи

Бат Ицо след мача не беше лошо да преспи :)
Моите уважения към Ицо като клубна легенда, но понеже на книга се води И съсобственик, не може да си позволи подобни избухвания в социалното пространство. Много е непремерено, нелогично, да не кажа смешно. ..... (съ)Собствениците не търсят сметка на отговорните (според тях) служители в социални платформи, те ги викат на килимчето и пресслужбата само уведомява обществото за решението. Толкоз.

5 думи за мача. Резултатът е напълно реално отражение на възможностите на двата отбора. За капак Разград го изиграха и по-умно тактически. Още като видях колко хора се събират часове преди мача ми беше ясно, че вариантите са 2 - или ще се юрнем през глава да взимаме мача на мускул, или играчите ще са много пренавити и стъписани. За съжаление беше второто. При вариант "юруш" можеше да е много по-зле като резултат, но поне щяхме да сме сигурни, че сме опитали да се сборим, а така остана едно неприятно чувство на безпомощност и безверие.
Истината е, че футболно сме много, много далеч от Разград.
Дано ръководството не се поддаде на емоциите и успее да вземе разумни решения.

Щом си се захванал да критикуваш Христо Стоичков по футболни въпроси, официално потвърждавам, че ти си превъртял играта. Честито!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 23 май 2025 20:48

Има една Българска поговорка "От два стола ЦСКА ще седна на земята"

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 май 2025 21:02

CSKA_FEN4E написа:Има една Българска поговорка "От два стола ЦСКА ще седна на земята"
Много точно, дано баража не се окаже като оня миналата година,щото знаем какво стана след това

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 май 2025 22:21

Фичката бил силно ограничен зимата :)
То добре че го ограничиха че видяхме лятото, когато беше неограничен, какво надроби.
Златков да си взима Томаш и да си ходи ?
Томаш го докара Фичо а не Златков !
Златков се мотал зимата :)
Забравихме как Фичката три месеца лятото повтаряше "другата седмица", тогава Златков го нямаше в ЦСКА
Според мен е нормално Златков да премисля всеки трансфер а и това най-вероятно е избор на Папазки.
Видяхме как без премисляне и консултиране купихме най-скъпата резерва в историята на ЦСКА - Исека за 1,2 млн евро. Дали ако беше Златков този трансфер щеше да стане ? Еми не ! Нямаше да стане.
И моля споделете ни вече какви интриги е направил Златков и с кой ?
Аз също така не съм сигурен , че Ицо не обърка изпълнителния директор със спортния .
Златков е назначение лично на Папазки и е в клуба да спре безумното харчене на пари.
Преди да дойде Златков всеки си правеше каквито иска трансфери !
Сектор Г доведе трима българи от които нищо не става и взимат колосални заплати и то като резерви, вероятно срещу добър процент комисионна.
Стилиян Петров доведе Купър.
Фичо и Иван Славов доведоха една рота неможачи от които само Ето О е футболист.
Ама тренирал баскетбол в Левски ! Е Лаптопа като е юноша на ЦСКА академията е цъфнала и вързала.
Аз не разбирам какво ви е виновен Златков след като е сложен в клуба да затегне финансовата дисцилина.
Защо Фичо не можа да разтрогне до идването на Златков договорите с Юга , Шакич и Де Нойер?
Защо Златков успя да разтрогне договорите на тези тримата веднага щом дойде?
Дали ако не беше дошъл тези тримата щяха още да взимат заплати без да играят?
Защо и трите трансфера които станаха зимата са добри ? Три от три . Най-вероятно защото Златков е неможач.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 май 2025 00:09

https://www.youtube.com/watch?v=ll1CzaLPME4

Горе долу това е и моето мнение.
Някъде накрая става въпрос за заплатата на Питас , която е по-голяма от Купър.
75 000 евро месечно чувам аз.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 май 2025 00:35

За Кареасо никога не съм твърдял, че е велик футболист, а че е средняк, който ако склони на нормална заплата, може и да ни върши някаква работа, основно като резерва. Но и да си тръгне, няма да е нещо фатално.

Относно Златков- аз мисля, че той е правилният човек. Виждам, че има и други мнения. Няма лошо. Времето ще покаже кой прав и кой крив.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 май 2025 02:37

Общо взето всички сте съгласни :) Ще трябва да купуваме нови, няма друг начин. Бекове задължително които да могат да играят на двата фланга. Пинто първа резерва,покрива контузени(остава още един сезон) Турицов,Вион, Санянг, Кордоба( благодаря,довиждане) В Центъра сме добре Делова, Лапеня, Купър. В средата Ето'о остава (ако има оферта да го продават) , Кареасо,Линдсет, Шопов,Скаршем(благодаря,довиждане) Атаката остават само Питас и косоваря за резерва. Останалите вън от клуба( Джуниър,Дебелия, Вечно Контузения, Тоя дет струва много пари)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 май 2025 03:35

Само да питам... Къде се дяна оня ненормален фен на Сашо Томаш, дето следващият треньор щял да бере плодовете от работата му? Нещо гледам, че се е покрил...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.

Мнениеот Red_Neck » 24 май 2025 07:35

ivo55 написа:
Red_Neck написа:
soilwork написа:Утре очаквам Томаш и Златков да си ходят след призива на Ицо във социалните мрежи

Бат Ицо след мача не беше лошо да преспи :)
Моите уважения към Ицо като клубна легенда, но понеже на книга се води И съсобственик, не може да си позволи подобни избухвания в социалното пространство. Много е непремерено, нелогично, да не кажа смешно. ..... (съ)Собствениците не търсят сметка на отговорните (според тях) служители в социални платформи, те ги викат на килимчето и пресслужбата само уведомява обществото за решението. Толкоз.

Щом си се захванал да критикуваш Христо Стоичков по футболни въпроси, официално потвърждавам, че ти си превъртял играта. Честито!

Не критикувам бат Ицо по футболни, а по управленски въпроси. Мисля, че много ясно се разбира написаното от мен.
Търсиш под вола теле в случая, с неясни подбуди.
Наистина не схващам логиката ти. Докато лицето ФФ (наричано още и " Фичката" от някои) беше в клуба, ти не позволяваше дума да се напише срещу букитата, защото били " инвестирали 100 милиона евро", което е силно преувеличено. Но когато Златков би дузпата на градинаря, изведнъж нещата се промениха и вече е ОК да се оказва публичен натиск и да се дава акъл на "инвестиралите 100 милиона" кой да уволняват.
Интересно кога се пречупи нещо в теб за да обърнеш рязко палачинката. :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”