Tony_CSKA написа:Продължавам да виждам странно противоречие в мненията за сегашната ситуация. Сами казвате всички, че играчите ни не са на нужното ниво, но същевременно виновен бил треньорът...
Разберете, че нито един треньор в света не може да накара Марселино Педерасо да заиграе футбол.
Гледам, че Шопов бил сериозен виновник. Ами аз видях някои нелоши неща от него и продължавам да съм на мнение, че е добра опция за ширина в състава. Извади ни и много мачове, включително предишния с Берое и реално преди излизането си изведе Питас на чиста голова позиция. Не съм гледал дали е имало засада. Линдсет като влезе започна губене на първи топки, закъснели реакции и неточни пасове, ама той повече ви харесва...
Реално погледнато от настиящия ни състав имаме като програма минимум да разкараме поне 7 или 8 футболисти, конкретни имена ще назова след като мине и баража. Отново програма минимум е да вземем поне 5 или 6 нови през този трансферен прозорец.
Реално през сезона видях промени към положително:
1. От трагично физическо състояние до нотмално такова
2. От пълен хаос в защита до значително стабилна игра в тази фаза
3. От това да ни надиграва абсолютно всеки до това във всички мачове ние да контролираме събитията, включително вчера ние бяхме отборът, който водеше играта. Оправданията с 5, 10 или 28% раздаване от ония не са валидни, толкова им позволихме да играят. Загубихме от детска грешка.
4. Подобряване на играта в атака - първият полусезон само един футболист бележеше
5. Индивидуално израстване на доста футболисти
6. Изчистване на грешките при селекцията
И преди мача казах, че селекцията ни зимата беше закъсняла и недостатъчна. Това се видя и вчера. За сметка на това всички новодошли са основни и класни футболисти.
На Златков нервичките май не му издържаха и по всичко личи, че ще се вслуша в стоновете ви. Томаш му е последният бушон и ако си измие ръцете с него сега ще трябва задължително да се разкара от клуба заедно с ногата, крака, бенто и язовирО си.
Напълно съм съгласен с теб. Това мнение е най-обоснованото и си изложил категорични факти.
И Томаш не е за гонене - КАТЕГОРИЧНО
И ако Златков го махне - Аз пък ще поискам като ФЕН неговата оставка. Защото си измива ръцете с него.
Томаш е прав, че благодарение и на упоритата работа на екипа му през сезона се стигна до тази червена еуфория. За първи път пълним така националния стадион ! И преди сме обичали така силно ЦСКА, но не сме го правили. Едната причина със сигурност за този интерес са големите инвестиции и строежа на стадиона, но другата е точно играта на отбора през пролетта.