Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 25 апр 2025 12:45

Златков е от следните управници:
Поставям цел - изпълняваш я - оставаш
Неизпълнена - тръгваш

Ако Томаш ни класира за ЕКТ - според мен остава и за началото на следващия сезон, но ще бъде под сериозен мониторинг и тогава грешки тип Ботев Вр, Крумовград и Септемви - ще означават УВО !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 апр 2025 12:49

Понеже не гледах цялото интервю, Фичо спомена ли с какво се е занимавал в клуба от юли 2021 г., до идването на Папазки, което е почти 3 години време?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 апр 2025 12:49

Red_Neck написа:
ivo55 написа:
MASTER_COOL написа:Съгласен съм с теб, затова и конкретизирах "като ръководител"

Човекът е човек. Не можеш да го "делиш", освен ако не ползваш брадва ... То неуважението за такива хора е по-лошо всъщност.

Напротив в случая, не само че можеш, ами и трябва!
Нас не ни интересува какъв човек е ФФ защото няма да си го водим у нас, нито ме интересува какъв футболист е бил и какво е постигнал. В случая единствено от значение е как се справя като ръководител в клуба! Точка.
Емо беше легенда като футболист, но лицето Емил Любчов Костадинов беше абсолютен гьонсурат ( да не кажа боклук) като ръководител. Боби, Лече, ... примери бол. За кое точно да ги уважаваме?
Бил си добър футболист на клуба, ОК. Получавал си заплата, уважение и любов от привържениците.
Станал си пишман треньор/ръководител - носиш си кръста и не лежиш на старите лаври. Такъв е живота.

На ръководителя Фичо му се даде предостатъчно време и възможност, но се показа като абсолютен неможач и аз като фен не желая да го виждам никога повече в ръководството на клуба. Бая клубна пара му мина през ръцете последните години, все ще може да си позволи една карта за А. Ако не иска, ... това е вече друг въпрос.

Това е като да почне някой да опише тук, че не се интересува дали си добър родител, дали си добър съпруг, дали си грижовен син, дали си образован човек, и ти обяснява че си такъв и онакъв като потребител в този форум. С максимум неуважение, простащини, яко неграмотно, но адски арогантно и все едно някой му е дал правото той да раздава крайните оценки. Истината е, че всъщност подобен човек не може да те засегне, независимо дали си го въобразява. Той всъщност би демонстрирал единствено собствената си несъстоятелност и неадекватност. Друг е въпросът, че няма да е достатъчно интелигентен, за да го разбере.
Да пишеш глупости за някого, да демонстрираш липса на уважение и ценности ... е лошо... за този който го прави.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 апр 2025 13:33

Ozzimozzi написа:Понеже не гледах цялото интервю, Фичо спомена ли с какво се е занимавал в клуба от юли 2021 г., до идването на Папазки, което е почти 3 години време?

Това беше право в десятката!

+ 100
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 апр 2025 14:15

MASTER_COOL написа:Златков е от следните управници:
Неизпълнена - тръгваш

Ако Томаш ни класира за ЕКТ - според мен остава и за началото на следващия сезон, но ще бъде под сериозен мониторинг и тогава грешки тип Ботев Вр, Крумовград и Септемви - ще означават УВО !

Според мен не е работа на Златков да се занимава с Томаш, а е работа на Пауло Жорже Дос Сантос Нога. ;))
Златков единствено може да настоява да се даде време (ако има надежда за развитие) на Сашо, защото при назначението му бая пара под форма на неустойки замина в канала.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 апр 2025 14:22

ivo55 написа:Това е като да почне някой да опише тук, че не се интересува дали си добър родител, дали си добър съпруг, дали си грижовен син, дали си образован човек, и ти обяснява че си такъв и онакъв като потребител в този форум. С максимум неуважение, простащини, яко неграмотно, но адски арогантно и все едно някой му е дал правото той да раздава крайните оценки. Истината е, че всъщност подобен човек не може да те засегне, независимо дали си го въобразява. Той всъщност би демонстрирал единствено собствената си несъстоятелност и неадекватност. Друг е въпросът, че няма да е достатъчно интелигентен, за да го разбере.
Да пишеш глупости за някого, да демонстрираш липса на уважение и ценности ... е лошо... за този който го прави.

Ех, ... тоя пусти двоен аршин ..... :)))
Когато не ти изнася, изваждаш картата на уважение, възпитание и интелект, ..... това на всички вече ни е ясно.
Ясно ни е и че ти Джуджи, Стойкас и сие години наред ги хранеше изключително уважително и само в мерена реч и шекспирови сонети ;))))
Жив и здрав да си.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 апр 2025 14:29

Red_Neck написа:Според мен не е работа на Златков да се занимава с Томаш, а е работа на Пауло Жорже Дос Сантос Нога. ;))
Златков единствено може да настоява да се даде време (ако има надежда за развитие) на Сашо, защото при назначението му бая пара под форма на неустойки замина в канала.

Всъщност аз забравих за Нога и ти е много правилна корекцията.
Нога е доста тих като цяло и освен презентацията за неговата визия, други медийни изяви няма.
Може да е правилно, може и да не е. Не мога да преценя на този етап.
Но е хубаво, ако се предприема треньорска смяна да бъде обоснована от Пауло Жорже :lol:

Аз няма да "мрънкам" тук, ако се стигне до подобен ход. Ще приема всяко едно решение на ръководството, ако е обосновано смислено и ни уверят, че с новото назначение ще надградим или променим курса.
Всеки нов треньор, нов играч, нов ръководител заслужава безрезервна подкрепа и кредит на доверие до момента на доказване на противното !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 апр 2025 16:57

Red_Neck написа:
ivo55 написа:Това е като да почне някой да опише тук, че не се интересува дали си добър родител, дали си добър съпруг, дали си грижовен син, дали си образован човек, и ти обяснява че си такъв и онакъв като потребител в този форум. С максимум неуважение, простащини, яко неграмотно, но адски арогантно и все едно някой му е дал правото той да раздава крайните оценки. Истината е, че всъщност подобен човек не може да те засегне, независимо дали си го въобразява. Той всъщност би демонстрирал единствено собствената си несъстоятелност и неадекватност. Друг е въпросът, че няма да е достатъчно интелигентен, за да го разбере.

Ех, ... тоя пусти двоен аршин ..... :)))
Когато не ти изнася, изваждаш картата на уважение, възпитание и интелект, ..... това на всички вече ни е ясно.
Ясно ни е и че ти Джуджи, Стойкас и сие години наред ги хранеше изключително уважително и само в мерена реч и шекспирови сонети ;))))
Жив и здрав да си.

Те така става, като нямаш аргументи срещу написаното :)) И ти да си жив и здрав.
Относно Джуджи, Стойкас и сие си върни лентата. Първите 1-2 години даже съм ги защитавал и съм призовавал да бъдат оставени да покажат какво ще направят. Е, показаха ни. Накрая ниския човек се и насра и дезертира страхливо, оставяйки клуба с глоба за милион, с бая неплатени неща и без отбор. И с нито едно изпълнено обещание. Н никога не съм казвал, че само като еди какви си не ми харесват или не ми харесват. Фурнаджийските лопати тук са други ;) Аз не мога за едни човек да казвам, че бил хем такъв, хем онакъв. Тия съм ги зачеркнал с дебелия фулмастер някъде на третата-четвъртата година. След като се убедих, че са селски мошенгии.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 апр 2025 18:38

MASTER_COOL написа:Златков е от следните управници:
Неизпълнена - тръгваш

Има някакъв минимален шанс и това да се случи.

Но при тази липса на постоянство, която продължава през целия досегашен период при Томаш, Нога и Златков със сигурност вече подготвят варианти за следващ старши треньор.

Има вече някои критики към Нога, че не е достатъчно активен и прекалено тих към момента за поста, който заема. Съгласен съм, че първата му медийна изява бе малко по-абстрактна и нямаше толкова конкретика, свързана със спортно-технически детайли за първия отбор.

Но аз мисля, че той в момента все още е зает с други въпроси и дейности, като например работата по преструктурирането на ДЮШ, инсталиране на нови технологии и иновации в спортно-техническото управление на първите три отбора, някои нововъведения в методологията на управление на спортно-техническия процес и т.н. Предполагам, че се е захванал и с ученето на българския език и няма да се учудя скоро да проговори на езика ни.

Може би ще му трябва още малко време, за да се адаптира към клуба и родната действителност. Така че е добре, че смяната на Томаш засега поне се отложи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 26 апр 2025 18:12

Ozzimozzi написа:Понеже не гледах цялото интервю, Фичо спомена ли с какво се е занимавал в клуба от юли 2021 г., до идването на Папазки, което е почти 3 години време?

Не , но правилният отговор е …… градинарстване :)))

Лошо няма , ако е умен ще ъпгрейдне 3 годишната си практика и туко виж станал я крупен агро бизнесмен , я начело на БЗНС “Никола Пеков”
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “ЦСКА”