Мнението ми е, че това е изключително важна година за клуба ни и вярвам, че ще се споменава дълго и то НЕ в негативен план.
Това ще е тест и за цялата червена общност.
СЕГА е момента да си подкрепим отбора, не когато започнем да печелим всеки мач.
В крайна сметка, какво ако и тази година е нулева?
Та то последното десетилетие е нулево!
Ако няколко ЕПИЗОДИЧНИ влизания в Европа, са това което ни топли душите и ни е критерия?!
Много ми се иска Томаш да успее, признавам че съм малко обезверен, но той е последният български треньор за който вярвам, че наистина му пука и иска да изведе ЦСКА до мястото, което му приляга.
На всеки следващ основната му мотивация ще е, личната му кариера.
Някой по-горе беше написал, че стадиона не носи спортно технически успехи, директно не, но в днешният футбол е абсолютно задължителен компонент.
Аз не се сещам за успешен европейски отбор, играещ на развалина от соц времето.
21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Последна промяна от Sens85 на 16 фев 2025 08:44, променено общо 1 път.
[offtopic]
За мен, представянето на Спартак и Локо под ръководството на Томаш си беше абсолютен успех.
Не може да се очаква да стане шампион с тези отбори.
С Локо на полусезона му разпродадоха целият отбор.[/offtopic]
djd написа:The_Miz написа:djd написа:Добре де, как Томаш се справяше в Спартак и Локо, а тука стигаме до това отборът да не играе нищо?
Какви успехи има Томаш с тези отбори?
Пето място.
За мен, представянето на Спартак и Локо под ръководството на Томаш си беше абсолютен успех.
Не може да се очаква да стане шампион с тези отбори.
С Локо на полусезона му разпродадоха целият отбор.[/offtopic]
Групата на ЦСКА:
25. Иван Дюлгеров
12. Марин Орлинов
15. Тибо Вион
4. Адриан Лапеня
18. Мика Пинто
19. Иван Турицов
5. Лумбард Делова
13. Браян Кордоба
99. Джеймс Ето’о
22. Джейсън Локило
26. Марселино Кареасо
7. Улаус Скаршем
16. Георги Чорбаджийски
73. Илиан Илиев
29. Иван Тасев
30. Петко Панайотов
10. Джонатан Линдсет
8. Станислав Шопов
45. Аарон Исека
28. Йоанис Питас
Наказан: Юлиан Илиев.
Контузени: Густаво Бусато, Фьодор Лапоухов, Лиъм Купър, Матиас Фаетон, Зюмюр Бютучи.
25. Иван Дюлгеров
12. Марин Орлинов
15. Тибо Вион
4. Адриан Лапеня
18. Мика Пинто
19. Иван Турицов
5. Лумбард Делова
13. Браян Кордоба
99. Джеймс Ето’о
22. Джейсън Локило
26. Марселино Кареасо
7. Улаус Скаршем
16. Георги Чорбаджийски
73. Илиан Илиев
29. Иван Тасев
30. Петко Панайотов
10. Джонатан Линдсет
8. Станислав Шопов
45. Аарон Исека
28. Йоанис Питас
Наказан: Юлиан Илиев.
Контузени: Густаво Бусато, Фьодор Лапоухов, Лиъм Купър, Матиас Фаетон, Зюмюр Бютучи.
В групата за мача отново е Кордоба.
След като не е водил подготовка, след като Томаш каза че няма да разчита на него, след като беше зачеркнат и т.н.
Томаш наистина олекна след този ход.
Наистина има много контузени, но ако се контузят не дай си боже още 2-3 предлагаме да върне Шакич.
Ако си мъж излизаш пред камерите и казваш че нищо не зависи от теб в тоя отбор.
На летището за Турция каза че ще е притеснително ако до няколко дни не дойдат нови играчи, след десетина дни видя че няма да дойдат нови и започна да повтаря че и с тези ще се справи
После каза че Фаетон и Кордоба и особено Кордоба са пътници.
Вдигна ми много рано кръвното тази сутрин.
След като не е водил подготовка, след като Томаш каза че няма да разчита на него, след като беше зачеркнат и т.н.
Томаш наистина олекна след този ход.
Наистина има много контузени, но ако се контузят не дай си боже още 2-3 предлагаме да върне Шакич.
Ако си мъж излизаш пред камерите и казваш че нищо не зависи от теб в тоя отбор.
На летището за Турция каза че ще е притеснително ако до няколко дни не дойдат нови играчи, след десетина дни видя че няма да дойдат нови и започна да повтаря че и с тези ще се справи
После каза че Фаетон и Кордоба и особено Кордоба са пътници.
Вдигна ми много рано кръвното тази сутрин.
[offtopic]Нагледахме се на треньорски рокади в ЦСКА през последните години. Ефектът е отрицателен. Смятам, че влияние на това оказва и напрежението в клуба, предизвикано и от феновете, не само от липсата на позитивни резултати. Представяте ли как се чувстват чужденците, които гледат как се чупят седалките на стадиона или са принудени да играят в почти бойна обстановка, когато около тях гърмят бомбички?
Сега пари в клуба има, нека собствениците решават как да организират работата в ЦСКА, дали да се сменя треньорското ръководство.
От Томаш няма как да се иска с магическа пръчица да вдигне отбора, който той завари в лошо състояние. През зимната пауза Томаш води подготовката на отбора, но ни напусна човекът, който извади страшно много мачове на ЦСКА през есента. Нормално е без него отборът да изглежда още по-зле.[/offtopic]
Сега пари в клуба има, нека собствениците решават как да организират работата в ЦСКА, дали да се сменя треньорското ръководство.
От Томаш няма как да се иска с магическа пръчица да вдигне отбора, който той завари в лошо състояние. През зимната пауза Томаш води подготовката на отбора, но ни напусна човекът, който извади страшно много мачове на ЦСКА през есента. Нормално е без него отборът да изглежда още по-зле.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- Kolec
- Контакти:
[offtopic]Томаш в предишните си отбори се спряваше бих казал чудесно, като вземем на предвид, че бяха бедни и с цел за оцеляване. Там просто той си решаваше за селекцията, взимаше играчи на проби. Сега май няма никаква дума в селекцията, и за това сме толкова зле. Фичо да му дадеш 2 овце да пасе и ще ги изгуби, те го сложили на висок пост. Предполагам Томаш не иска да се разделя с ЦСКА и а това си мълчи. Мечта му е си преглъща егото за да остане. Мое мнение е, че трябва и догодина да води отбора, но той да и решава за селекцията. Методи Томанов очаквах да направи нещо, ама изглежда и той дойде за една заплата и да си бърка по дупките. Трябва да изгонят всички директори. Да дадат цялата власт на Бербо и Марто. Поне те имат връзки и са големи имена, ще успеят да докарат качество. Едно е Митко Бербатов да ти се обади и да те пита, дали искаш да си част от неговия проект, друго е Фичо...[/offtopic]
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
- Kolec
- Контакти:
[offtopic]
Навлизаме в офтопик, но Локомотив Пловдив и Берое в момента може да имат труден период, но са традиционни отбори с история и фенове. И двата отбора нямат за цел да стават шампиони, но купа и участие в Европа винаги са им били цели. Може би не е редно да говоря от името на техните фенове, но като фен на бг футбола в последните години свързвам Локо Плд с Акрапович и Берое с Хубчев. Мисля, че изводи за точно 6 мача начело на Спартак Варна не могат да се правят. Като единствен успех отчитам времето му начело на Верея, но пък това е отбор, в който няма много цели и има пълно спокойствие и не може да се сравнява с Локо, Берое и особено ЦСКА. Легендата за Томаш идва от там, че в последните години винаги когато бяхме на 2-3 т. от първото място се появяваше трудно гостуване на отбор от Варна, Пловдив или Ст. Загора, което да ни препъне и винаги после режехме вени и го помнихме дълго. И това се случваше с много треньори начело на тези отбори. Но най-неприятно се помнеха загубените точки от Томаш, защото после винаги му гледахме самодоволната физиономия в интервютата и радостта, от това, че е спънал ЦСКА. Нещо, което никога не съм виждал у един Тунчев например, който дори не мога да сметна вече колко много точки ни взе. Ако се случи и днес наблюдавай държанието на Тунчев... Белчев и Любо също никога не са се радвали дразнещо при победа над ЦСКА. И дори Вальо Илиев горе-долу се държа на положение като ни би на баража. Но за Томаш да вземе точки от ЦСКА беше върховно постижение в кариерата и най-щастливият ден в живота му. И после срещу Лудогорец изпадаше в кофти ситуации. И сега много ме дразни тази амнезия и съжаление у феновете за него. Жал ми е за ЦСКА, не ме е жал за Томаш...[/offtopic]
Kolec написа:Томаш в предишните си отбори се спряваше бих казал чудесно, като вземем на предвид, че бяха бедни и с цел за оцеляване. Там просто той си решаваше за селекцията, взимаше играчи на проби. Сега май няма никаква дума в селекцията, и за това сме толкова зле. Фичо да му дадеш 2 овце да пасе и ще ги изгуби, те го сложили на висок пост. Предполагам Томаш не иска да се разделя с ЦСКА и а това си мълчи. Мечта му е си преглъща егото за да остане. Мое мнение е, че трябва и догодина да води отбора, но той да и решава за селекцията. Методи Томанов очаквах да направи нещо, ама изглежда и той дойде за една заплата и да си бърка по дупките. Трябва да изгонят всички директори. Да дадат цялата власт на Бербо и Марто. Поне те имат връзки и са големи имена, ще успеят да докарат качество. Едно е Митко Бербатов да ти се обади и да те пита, дали искаш да си част от неговия проект, друго е Фичо...
Навлизаме в офтопик, но Локомотив Пловдив и Берое в момента може да имат труден период, но са традиционни отбори с история и фенове. И двата отбора нямат за цел да стават шампиони, но купа и участие в Европа винаги са им били цели. Може би не е редно да говоря от името на техните фенове, но като фен на бг футбола в последните години свързвам Локо Плд с Акрапович и Берое с Хубчев. Мисля, че изводи за точно 6 мача начело на Спартак Варна не могат да се правят. Като единствен успех отчитам времето му начело на Верея, но пък това е отбор, в който няма много цели и има пълно спокойствие и не може да се сравнява с Локо, Берое и особено ЦСКА. Легендата за Томаш идва от там, че в последните години винаги когато бяхме на 2-3 т. от първото място се появяваше трудно гостуване на отбор от Варна, Пловдив или Ст. Загора, което да ни препъне и винаги после режехме вени и го помнихме дълго. И това се случваше с много треньори начело на тези отбори. Но най-неприятно се помнеха загубените точки от Томаш, защото после винаги му гледахме самодоволната физиономия в интервютата и радостта, от това, че е спънал ЦСКА. Нещо, което никога не съм виждал у един Тунчев например, който дори не мога да сметна вече колко много точки ни взе. Ако се случи и днес наблюдавай държанието на Тунчев... Белчев и Любо също никога не са се радвали дразнещо при победа над ЦСКА. И дори Вальо Илиев горе-долу се държа на положение като ни би на баража. Но за Томаш да вземе точки от ЦСКА беше върховно постижение в кариерата и най-щастливият ден в живота му. И после срещу Лудогорец изпадаше в кофти ситуации. И сега много ме дразни тази амнезия и съжаление у феновете за него. Жал ми е за ЦСКА, не ме е жал за Томаш...[/offtopic]
[offtopic]
Аз искам Томаш да успее, понеже в момента е треньор на ЦСКА. Извън сегашното му поприще, нямам никакви симпатии или антипатии към него.
Просто мразя да сменяме непрекъснато треньорите и искам всеки един наш треньор да успее. Даже на Вили Вуцов бих стискал палци, ако стане треньор на ЦСКА. :mrgreen:[/offtopic]
Gotzev.88 написа:Жал ми е за ЦСКА, не ме е жал за Томаш...
Аз искам Томаш да успее, понеже в момента е треньор на ЦСКА. Извън сегашното му поприще, нямам никакви симпатии или антипатии към него.
Просто мразя да сменяме непрекъснато треньорите и искам всеки един наш треньор да успее. Даже на Вили Вуцов бих стискал палци, ако стане треньор на ЦСКА. :mrgreen:[/offtopic]
- Kolec
- Контакти:
[offtopic]
По принцип едно време и аз свързвах Берое с Хубчев, докато не ми се случи да си говоря с фенове на Берое. Отвориха ми очите за Хубчев и после като го гледах и в Националния... Срещу Томаш да бяга, не може да го стигне.
А относно самодоволността му, напълно го разбирам. От любимия отбор да дават шанс да куцо, кьораво и съкато, но не и теб... Тунчев си говори по този начин, но Любо го помня, като ни биеше с Литекс само дето не си късаше тениската от кеф. И пак казвам, когато от любимия отбор не те оценяват, нормално е да си пределно мотивиран да им покажеш грешката. Виж Жадното, Гошо Петков и другите бивши левскари как реагират, след като ги бият. Интересно ми е друго, има някаква луда Анти-Томаш кампания из всички наши спортни сайтове. Най-вече в Тема спорт. Само Масена Моке не са издирили, да го интервюират и да плюе по Томаш...[/offtopic]
Gotzev.88 написа:Берое с Хубчев
По принцип едно време и аз свързвах Берое с Хубчев, докато не ми се случи да си говоря с фенове на Берое. Отвориха ми очите за Хубчев и после като го гледах и в Националния... Срещу Томаш да бяга, не може да го стигне.
А относно самодоволността му, напълно го разбирам. От любимия отбор да дават шанс да куцо, кьораво и съкато, но не и теб... Тунчев си говори по този начин, но Любо го помня, като ни биеше с Литекс само дето не си късаше тениската от кеф. И пак казвам, когато от любимия отбор не те оценяват, нормално е да си пределно мотивиран да им покажеш грешката. Виж Жадното, Гошо Петков и другите бивши левскари как реагират, след като ги бият. Интересно ми е друго, има някаква луда Анти-Томаш кампания из всички наши спортни сайтове. Най-вече в Тема спорт. Само Масена Моке не са издирили, да го интервюират и да плюе по Томаш...[/offtopic]