Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 10 фев 2025 18:30

gihuelo написа:До някъде и Томаш не е виновен за всичко.
Просто трябва да спре да плещи глупости по пресконференциите .
Трябваше и да излезе и да каже че селекцията се бави и да си върже гащите.
Реално му доведоха двама нови полеви играчи три дни преди първия кръг, като единия не е водил подготовка.
Продадоха му голмайстора. На летището когато пътуваха за Турция каза че ще притеснително ако до една седмица няма нови играчи. То не само нямаше ами и Фаетон си тръгна.
Как да стане в атака, като едното крило беше в Димитровград цяла подготовка с дубъла, Питас не е водил подготовка а на дясното крило и Локило и Илиев не правят един цял играч.
За капак Ето О който единствен прави нещо в средата беше наказан. Линдсет поне 15 мача си на това ниско ниво.
Ляв бек беше Вион който "може " да играе на тази позиция! Ама "може" не значи че е ляв бек.
Испанчето игра с осем шева и не знае още къде се намира а пък след като Панайотов му цепна главата още толкова.
Турицов без коментар ! На няколко контраатаки на Славия пристигна пред вратата след 5 сек. Той и да тича вече не може. Кюстендилеца да бъде така добър, след добрия входящ трансфер да му уреди и такъв изходящ.
Останаха Шопов и Делова ама те какво да направят двамата.
Отделно Загорчич е в пъти по рутиниран треньор от Томаш .
Забравих Исека . Като беше със старата прическа беше по-добър :)
Томаш толкова не вярваше че може да обърне мача, че пусна Тасев които не го броеше за жив преди 1 месец.

До сега четох, но това е най-точното и обективно мнение според мен.

Честно казано от самото начало не съм смятал, че Томаш е нещо кой знае какво като треньор, ама с Фичо като СД и Моуриньо да дойде ще закъса.

Той Гихуело го е написал. Как да стане без Коялипу, на който се крепеше цялата атака?

Оня лайньо Фаетон тамън се разигра и реши да си бие камшика..

Бютучи тамън навлезе във форма и сега пак почва от нулата май.

Ето'о го няма.

А Кареасо не е дефанзивен халф и май не му се играе вече за ЦСКА. Договорът му изтича и не знам дали е подновен въобще.

Но защо наистина Томаш бе толкова спокоен и сигурен през цялата подготовка? Той сякаш нямаше реална представа какво става в отбора му и изглеждаше шокиран и учуден от играта ни.

Сега Фичо е аут най-после. Но посланието до Томаш е ясно. Сега трябва да гони дивото. Ножът буквално е опрян до кокала му. Ако се измъкне в тази ситуация и запази поста ще бъде почти чудо.

И да всеки нов СД си идва с негов си вариант за треньор. Та нали Платек, когато отиде в Ботев, първата му работа бе да изгони Генчев, макар че доста фенове на канарите бяха против.

Томаш ще бъде оставен вероятно поне до идването на новият СД, който трябва да реши съдбата му. Нека видим реакцията на играчите. Нека видим кой играе за отбора и кой играе срещу треньора. Нека видим имат ли морал тези играчи и колко всъщност струват!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 10 фев 2025 18:49

Питас, Лапеня и Лапоухов играят за отбора, поне в това съм сигурен. За другите - не чак толкова. Кареасо мисля, че разиграва к**венски номера. Илиев-син също, ама той така или иначе е неможач, две правилни отигравания не може да направи. Фаетон няма к'во да го обсъждам дори. Кордоба с неговите зъбки пък съвсем.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 10 фев 2025 19:15

Точно нежеланието да се раздадеш и разните номера от футболистите на които сме свидетели, говорят че няма лидер, няма вяра в треньора и изобщо няма авторитет в клуба. Един Юга със самото си присъствие вдъхваше увереност в отбора. Аз в момента такъв човек не виждам.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 фев 2025 21:58

Голяма част от футболистите на ЦСКА са настръхнали срещу треньора Александър Томаш, съобщи Дарик радио. Съблекалнята е разделена на групички според това дали играчите одобряват или не поведението и изискванията на наставника. В последните седмици обаче вторите се увеличават все повече и напрежението е напът да достигне връхната си точка. От една страна, 46-годишният специалист така и не успява да предаде идеите си на отбора, което пролича и от трагичното представяне при загубата с 0:1 от Славия в първия пролетен кръг. От друга – в състава не са доволни и на физическите натоварвания, на които са подлагани. Те вече доведоха до куп контузии по време на тренировка. Последният такъв случай е на Джеймс Ето’о. Камерунецът щеше да пропусне двубоя със Славия дори и да не изтърпяваше наказание за натрупани жълти картони именно заради травма, която лекува.

За напрежението между играчи и треньор намекна и самият Томаш след поражението в „Овча купел“: „Притеснявам се за характера на футболистите, ако е това, което мисля, разочарованието е меко казано“. Наставникът не разкри какво точно има предвид, но очевидно е останал разочарован от отношението на възпитаниците си.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 фев 2025 22:09

Убеждават ни че селекцията е закъсняла, защото чакаме да затвори трансферния прозорец в топ първенствата на Европа.
За Питас съм съгласен че е имало вероятно много оферти, но Лапеня да са го искали от топ първенствата чак не ми се вярва . Дано да е така де .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 фев 2025 22:11

Според мен госта е член на форума ни.
Нищо че сме събрани само бай Ганьовци, хейтъри и т.н :) Има и 2-3 журналиста.

https://www.facebook.com/reel/985030620192114

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 фев 2025 22:47

Общо взето наблюдаваме филма "Да те изядат с парцалите". Ако преди съотношението на силите за и против Томаш беше около 50/50, сега е около 95/5.

Майстори на словото и велики футболни анализатори започнаха да ни обясняват колко слаб треньор е и за нищо не става, а голяма част от тях преди 2-3 месеца са говорили съвсем други неща. :idea:

На умряло куче нали знаете...... ;)

Аз ако съм пускам следващия мач Тасев, Петко, малката Чорба, Вион, Ето'о, Делова + новите Лапеня, Питас и вратарчето и ония прехвалени наемници да ме хванат за дядовия.

Може да не е най-добрият треньор, но все още е треньор на ЦСКА и е нужно да се покаже малко уважение, а не след един изигран мач със Славия да бъде буквално разкъсан и изяден от свои и чужди.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 10 фев 2025 22:52

danko_sot написа:Общо взето наблюдаваме филма "Да те изядат с парцалите". Ако преди съотношението на силите за и против Томаш беше около 50/50, сега е около 95/5.

Майстори на словото и велики футболни анализатори започнаха да ни обясняват колко слаб треньор е и за нищо не става, а голяма част от тях преди 2-3 месеца са говорили съвсем други неща. :idea:

На умряло куче нали знаете...... ;)

Аз ако съм пускам следващия мач Тасев, Петко, малката Чорба, Вион, Ето'о, Делова + новите Лапеня, Питас и вратарчето и ония прехвалени наемници да ме хванат за дядовия.

Може да не е най-добрият треньор, но все още е треньор на ЦСКА и е нужно да се покаже малко уважение, а не след един изигран мач със Славия да бъде буквално разкъсан и изяден от свои и чужди.

Данко, това на теория звучи наистина добре и ако беше някой като Любослав Пенев, досега да беше показал кой командори. Обаче по изражението на Томаш личи, че е мекушав и тоя номер няма да стане. Такива като него колко сме ги виждали.

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 10 фев 2025 23:31

Най-големия проблем в ЦСКА, е че треньора винаги е сам сред вълци.
Гоненето на треньора от феновете започва от първата секунда.
Играчите биват обявявани за некадърници, без да са играли една минута.
Искате българчета,бързо забравихте как псувахте и гонихте играчите.
ЦСКА ще тръгне нагоре тогава, когато феновете започнат да подкрепят отбора, а не
да се правят на скаути,треньори. Когато бойкотираха Саша Илич есенният полусезон,
отбора за малко да стане шампион(не че щяха да ни позволят).Прекъснаха мача с Лудогорец
нарушиха ритъма на отбора и загубихме мача.В последните години феновете се оказва че
повече пречат отколкото помагат.Да не изброявам клуба колко глоби и наказания отнесе заради тях.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 11 фев 2025 00:22

Томаш като цяло е доста просто парче и това най-вече си личи от изказа му. Само лозунги, клишета и колоритни фрази ръси, не ми се мисли какво им говори на играчите. А неговата идея за футбол е изключително специфична и като цяло нереалистична за нашите стандарти. Не случайно и в други отбори, където е бил треньор, са го бойкотирали, както каза Ралица Караджова. Този човек не беше готов за ЦСКА, но заради добрия му старт в Спартак Варна и тежката ситуация в нашия клуб ръководството ни, най-вече Филипов, се заблудиха да го вземат. Не съм фен на честата смяна на треньори, но тук мисля, че на всеки му е ясно, че Томаш няма да е в ЦСКА следващия сезон, така че, ако може по-рано да дойде нов треньор, няма да навреди и даже ще има повече време да работи.

Върни се в “ЦСКА”