Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот gihuelo » 11 яну 2025 01:21

AgePeeBG написа:Продадохме Коялипу и на негово място взимаме дърво - просто феноменално.

Фичо и оня другия да отговорят на следния въпрос - дали са предложили по-добра заплата на Коялипу преди отварянето на този трансферен прозорец, ама в замяна на това да отпадне тая клауза. Ако не са, то това е очевиден гаф, който сега може да ни коства много. Защото като дойде отбор от едно от най-силните първенства в Европа и види, че за най-силния си играч си сложил такава смешна откупна клауза - съвсем естествено е, че ще я активира и ще започне директни преговори с ИГРАЧА, а не с КЛУБА. Как си представяте, примерно, Барселона да бяха купили Левандовски и да му бяха сложили клауза от 2 милиона?!

Кой сме взели на мястото на Коялипо ?
Заплатите в Ланс са като тези в ЦСКА но по 4 .
Кое е естественото за откупната клауза? Ами ако и на Исека е такава откупната клауза ? Защо никой не го иска ?

На линия
AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 11 яну 2025 02:21

gihuelo написа:
AgePeeBG написа:Продадохме Коялипу и на негово място взимаме дърво - просто феноменално.

Фичо и оня другия да отговорят на следния въпрос - дали са предложили по-добра заплата на Коялипу преди отварянето на този трансферен прозорец, ама в замяна на това да отпадне тая клауза. Ако не са, то това е очевиден гаф, който сега може да ни коства много. Защото като дойде отбор от едно от най-силните първенства в Европа и види, че за най-силния си играч си сложил такава смешна откупна клауза - съвсем естествено е, че ще я активира и ще започне директни преговори с ИГРАЧА, а не с КЛУБА. Как си представяте, примерно, Барселона да бяха купили Левандовски и да му бяха сложили клауза от 2 милиона?!

Кой сме взели на мястото на Коялипо ?
Заплатите в Ланс са като тези в ЦСКА но по 4 .
Кое е естественото за откупната клауза? Ами ако и на Исека е такава откупната клауза ? Защо никой не го иска ?

Аз казвам, че за отбор от френското, а то е едно от най-силните в Европа - откупна клауза от 2 милиона е нищо. Ако беше 5, да кажем, поне щяха да се замислят. Що се отнася до Исека, към момента аз поне не вярвам на това момче. Естествено се надявам, че през пролетта ще успее да ме опровергае.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 яну 2025 09:19

Аз отдавна го обясних тук няколко пъти, но няма кой да слуша.

ЦСКА още на предния полусезон новите шефове са взели решение всички играчи от селско време, които са били привличани с обещания, че до една-две години ще бъдат препродадени, и че в ЦСКА са на нещо като туризъм докато и м се търсят нови отбори, а от време на време ще получават и специални задачи и указания за конкретни мачове или части от сезона дори, да бъдат разкарани на всяка цена. Ако искат да стават борци или да отиват в Литекс Ловеч.
Друг е въпроса какво ще направят новите шефчета. Или ще вършат работа или късна пролет вече няма да са шефчета. Просто в структурата на Папазки така се работи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 11 яну 2025 14:45

danko_sot написа:Това, че продаваме е правилно. Е изключвам Коялипу, но... Отдавна трябваше да се разчисти отборът. Моето мнение беше, че още преди две години, след злощастно изпуснатата титла при Илич, трябваше да се продаде Турижов, а и Бусато. Норвежците беше ясно, че няма как да останат всички при положение, че номиналната позиция и на тримата е 10-ка.

За Християн това е най добрият момент да напусне и за него и за нас. Отива в нелош клуб в добро първенство, където всичко си зависи от него и има шанс да се развие.

Учудвам се обаче че точно сега решиха да сменят Бусато. Можеха да изчакат поне лятото. Това момче да го вземем, но да изкара и пролетта в Минск и после да дойде.

Трябва да показваме повече уважение и лоялност към играчите. Не показахме нужното уважение и към Матай. Буквално си даде здравето за нас. Скъсаш ли връзки след 30-така ;) И при мен така стана, но тренирах друг спорт ;) Мисълта ми е, че Можеше нещо да се измисли за Матай, а не по този начин да си тръгне.

Иначе, както съм писал, за мен приоритет сега трябва да ни е дефанзивен халф и цн. ЦЗ също ще трябва след напускането на Петров. Не мога да си представя как Купър ще седне резерва пролетта обаче с тази Заплата.

Вион може да доиграе сезона отдясно, след което мисля, че може да го пуснем със свободен трансфер, ако договора му изтича. Резерва да му е Стойчев. От ляво обаче си трябва нов бек още сега.

Дясно крило също ще ни трябва сега.

Като тегля чертата поне според мен приоритетите са:

1.ЦН
2. ДХ- много е важно.
3.ЦЗ
3.Ляв бек.
4. Дясно крило.

Вместо това напъване за вратар. Спрягат се халфове, но дали не са по-скоро офанзивни, ако е така за мен е грешка.

Хубаво е приоритетите и трансферните цели да се избистрят, да има последователност и ред.

И какво точно трябваше да се направи – може би да му предложим нов договор, за да стои контузен още две години? Когато говориш за уважение и лоялност към играчите, замисляш ли се, че именно тези играчи смениха 20 треньора, ходеха по казина, напиваха се и т.н.? Пишеш, без да се замисляш сериозно.
Do Something Different!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 яну 2025 15:17

Никакво уважение от публиката поне не може да очакват играчи или ръководители в ЦСКА, които не са постигнали нищо за клуба и са известни само с интервютата си. За такива единствено неуважение и шут в гъза. Проваляци.

Който иска уважение да се разходи до музея на ЦСКА, да се поогледа и белким схване как се печели уважение в ЦСКА. От времето на Велизар, Ицо Янев и Бадема не е имало някой дето да е заслужавал уважение в ЦСКА.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 яну 2025 15:52

Човекът беше капитан и то заслужил тази позиция, а не като Купър.

Не знам можеше нещо да се измисли, а не просто да си тръгне все едно не е съществувал.

Това, което се опитах да кажа е по-скоро за Бусато. Лятото след поредния провален сезон мисля даде интервю, в което за пореден път обяви, че е щастлив в ЦСКА , въпреки всичко и с радост ще остане. Новото ръководство от своя страна едно от първите неща, които направи е да му предложи договор точно на него, защото статия май му изтичаше, ако не се лъжа. Сега по никое време зимата да го пуснем за продажба, както се говори, и при положение, че си мисля , че неговото желание е да играе в България поне до лятото, ако не и повече. За това иде реч. Не мисля, че това е ок.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 яну 2025 17:45

И защо няма още входящи? Ще мине подготовката тогава ще кацнат двама трима нови и пак ще се почне едно чакане и търпение да се адаптират, да се опознаят, да се сработват до към средата на полусезона. Трябваше да са гледали и преговаряли с нови и да се вземат двама трима качествени състезатели да тренират и да изкарат заедно с отбора подготовката и да станат част от отбора. Елементарно.
Те нашите ръководители първо чакат да видят кой ще се продаде и тогава да му търсят заместник и докато преговарят, докато подпишат полусезона стартира и ние пак сме с полуподготвен отбор.
Айде дано физически поне да вдигнат нивото че доста мачове бяха жалка картина последните 15 мин.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 11 яну 2025 19:52

4x4 написа:И защо няма още входящи? Ще мине подготовката тогава ще кацнат двама трима нови и пак ще се почне едно чакане и търпение да се адаптират, да се опознаят, да се сработват до към средата на полусезона. Трябваше да са гледали и преговаряли с нови и да се вземат двама трима качествени състезатели да тренират и да изкарат заедно с отбора подготовката и да станат част от отбора. Елементарно.
Те нашите ръководители първо чакат да видят кой ще се продаде и тогава да му търсят заместник и докато преговарят, докато подпишат полусезона стартира и ние пак сме с полуподготвен отбор.
Айде дано физически поне да вдигнат нивото че доста мачове бяха жалка картина последните 15 мин.

Най-голямата пречка да има нови в момента е, че трансферният прозорец за входящи трансфери отваря в понеделник (13.01). Няма как да се обяви даден играч дори в момента да има напълно договорен трансфер и предварителен договор с него.

Дали има такива, които са подписали предварително договор ще се разбере като се отвори прозореца. За момента може да се обяви само свободен агент, политиката на клуба за радост вече не е такава.

Остава да почакаме още малко и да видим дали има или няма договорени нови от първия възможен момент.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 яну 2025 10:42

Ловешкият парцал Геле Домусчиев пак си пуснал дежурната статийка в тъпспорт, като отново го е срам от името му и затова не си го е сложил под статията.

Геле Тъпото ни бил "припомнял" все едно има някой по-тъп от него в Интернет.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 яну 2025 16:43

Коялипу с първи гол за Ланс.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”