danko_sot написа:Това, че продаваме е правилно. Е изключвам Коялипу, но... Отдавна трябваше да се разчисти отборът. Моето мнение беше, че още преди две години, след злощастно изпуснатата титла при Илич, трябваше да се продаде Турижов, а и Бусато. Норвежците беше ясно, че няма как да останат всички при положение, че номиналната позиция и на тримата е 10-ка.
За Християн това е най добрият момент да напусне и за него и за нас. Отива в нелош клуб в добро първенство, където всичко си зависи от него и има шанс да се развие.
Учудвам се обаче че точно сега решиха да сменят Бусато. Можеха да изчакат поне лятото. Това момче да го вземем, но да изкара и пролетта в Минск и после да дойде.
Трябва да показваме повече уважение и лоялност към играчите. Не показахме нужното уважение и към Матай. Буквално си даде здравето за нас. Скъсаш ли връзки след 30-така ;) И при мен така стана, но тренирах друг спорт ;) Мисълта ми е, че Можеше нещо да се измисли за Матай, а не по този начин да си тръгне.
Иначе, както съм писал, за мен приоритет сега трябва да ни е дефанзивен халф и цн. ЦЗ също ще трябва след напускането на Петров. Не мога да си представя как Купър ще седне резерва пролетта обаче с тази Заплата.
Вион може да доиграе сезона отдясно, след което мисля, че може да го пуснем със свободен трансфер, ако договора му изтича. Резерва да му е Стойчев. От ляво обаче си трябва нов бек още сега.
Дясно крило също ще ни трябва сега.
Като тегля чертата поне според мен приоритетите са:
1.ЦН
2. ДХ- много е важно.
3.ЦЗ
3.Ляв бек.
4. Дясно крило.
Вместо това напъване за вратар. Спрягат се халфове, но дали не са по-скоро офанзивни, ако е така за мен е грешка.
Хубаво е приоритетите и трансферните цели да се избистрят, да има последователност и ред.
И какво точно трябваше да се направи – може би да му предложим нов договор, за да стои контузен още две години? Когато говориш за уважение и лоялност към играчите, замисляш ли се, че именно тези играчи смениха 20 треньора, ходеха по казина, напиваха се и т.н.? Пишеш, без да се замисляш сериозно.