Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 29 ное 2024 11:59

Айде да махат спешно Шакич и Санянг.
И вече след махането на пълните ловешки боклуци да се мисли и за надграждане, тоест за замяна и на посредствените с класни играчи. Стъпка по стъпка.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 29 ное 2024 14:08

gihuelo написа:Бившият капитан на ЦСКА - Амос Юга, се сбогува с емоционален пост с клуба. Днес стана ясно, че той се разделя с "червените" след 4 години сътрудничество.

Полузащитникът благодари на много хора, начело с Данаил Ганчев, като спомена, че не се разделя с клуба по начина, по който е искал.

"10 юли, 2020-а, беше началото в България и по-специално в ЦСКА София. Нямах представа къде съм дошъл.

В продължение на 4 сезона бях в състояние да разбера страстта, очакванията и пламът, които съпътстваха този клуб, който ми даде възможността да играя в Лига Европа и Лига на конференциите.

19 май, 2021 г. ще остави прекрасни спомени, защото успях да вдигна моя първи професионален трофей. Имах шанса и привилегията да нося капитанската лента няколко пъти.

Бих искал да благодаря на всички тези хора, които ме накараха да се чувствам удобно в този клуб, начело с Президента Дани Ганчев, както и треньорите, които срещнах, техническият и медицинският щаб.

Благодаря на много мои съотборници, с които имах възможността да се развия в този дълъг период. Благодаря на всички хора, които срещнах извън терена за тяхната доброта. Благодаря на тези хора, които ме носят в сърцата си, отблизо и далеч.

За съжаление, условията около моето напускане не са това, на което се надявах, но това е, което е.

След 147 мача, 6 гола и 18 асистенции, напускам с високо вдигната глава и с чувството, че съм дал всичко на терена, че съм бил възможно най-честен и извън него, каквото и да може да се измисли или каже за мен. От моя страна, това беше най-добрият избор в кариерата ми - да дойда тук и да имам честта да нося тази фланелка.

Благодаря и довиждане

Амос Юга", написа той в Instagram.

Една добра новина за нас феновете и за клуба!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 ное 2024 21:00

gihuelo написа:Бившият капитан на ЦСКА - Амос Юга, се сбогува с емоционален пост с клуба. Днес стана ясно, че той се разделя с "червените" след 4 години сътрудничество.

Полузащитникът благодари на много хора, начело с Данаил Ганчев, като спомена, че не се разделя с клуба по начина, по който е искал.

"10 юли, 2020-а, беше началото в България и по-специално в ЦСКА София. Нямах представа къде съм дошъл.

В продължение на 4 сезона бях в състояние да разбера страстта, очакванията и пламът, които съпътстваха този клуб, който ми даде възможността да играя в Лига Европа и Лига на конференциите.

19 май, 2021 г. ще остави прекрасни спомени, защото успях да вдигна моя първи професионален трофей. Имах шанса и привилегията да нося капитанската лента няколко пъти.

Бих искал да благодаря на всички тези хора, които ме накараха да се чувствам удобно в този клуб, начело с Президента Дани Ганчев, както и треньорите, които срещнах, техническият и медицинският щаб.

Благодаря на много мои съотборници, с които имах възможността да се развия в този дълъг период. Благодаря на всички хора, които срещнах извън терена за тяхната доброта. Благодаря на тези хора, които ме носят в сърцата си, отблизо и далеч.

За съжаление, условията около моето напускане не са това, на което се надявах, но това е, което е.

След 147 мача, 6 гола и 18 асистенции, напускам с високо вдигната глава и с чувството, че съм дал всичко на терена, че съм бил възможно най-честен и извън него, каквото и да може да се измисли или каже за мен. От моя страна, това беше най-добрият избор в кариерата ми - да дойда тук и да имам честта да нося тази фланелка.

Благодаря и довиждане

Юга напуска клуба наистина по не най-добрият начин, но моето лично мнение е, че през годините в които игра за ЦСКА, той внасяше сигурност на терена, бе лидер и младите имаше какво да научат от него. Има моите благодарности и му желая успех в кариерата! Аз лично ще го запомня повече с добро и смятам, че бе от добрите трансфери.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 ное 2024 21:54

Ozzimozzi написа:

Благодаря и довиждане

Юга напуска клуба наистина по не най-добрият начин, но моето лично мнение е, че през годините в които игра за ЦСКА, той внасяше сигурност на терена, бе лидер и младите имаше какво да научат от него. Има моите благодарности и му желая успех в кариерата! Аз лично ще го запомня повече с добро и смятам, че бе от добрите трансфери.

Аз също съм на мнение, че Юга беше лидер и внасяше сигурност в центъра, това, че беше малко бавен е истина, но истина е и това, че Юга се раздаваше във всеки мач.Жалко е , че цесекар влиза в клозетен спор с един от шутовете на форума точно в тази тема.Още по-жалко е когато двама цесекари се кълнат като дърти ромки.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 дек 2024 00:09

Това е до края на годината.

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 дек 2024 22:42

Защитник на ЦСКА София попадна в отбора на кръга на един от най-големите спортни вестници в света.
Става дума за френския десен бек на “червените” Тибо Вион, който намери мястото си в идеалния състав на френския вестник “L’Equipe”. Този вестник е един от най-уважаваните в света.
30-годишният французин е в отбор заедно с Пол Нарди (КПР), Тео Ернандес (Милан), Крислайн Мацима (Аугсбург), Максонс Лакроа (Кристал Палас), Н’Голо Канте (Ал-Итихад), Майкъл Олисе (Байерн М), Антоан Гризман (Атлетико Мадрид), Килиан Мбапе (Реал М), Тиерно Бари (Виляреал) и Ирвин Кардона (Еспаньол).

Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 дек 2024 23:12

Явно този уикенд другите френски защитници са били още по-зле от Вион, защото в последният му мач всички знаем как се представи срещу Хебър.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 дек 2024 11:48

Dust написа:Явно този уикенд другите френски защитници са били още по-зле от Вион, защото в последният му мач всички знаем как се представи срещу Хебър.

Спор няма. Специално в този мач Кабов го направи див и щастлив ,както се казва :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2024 19:59

Много ви е къса паметта!
Югата даде много за клуба!
От мен едно голямо "Благодаря!" и успех.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 дек 2024 04:23

Нищо съществено не е дал, защото ЦСКА през това време не е спечелил абсолютно нищо. Докато виж много е взел. Особено след откровената лъжа на Ганчеви, че има някакъв мераклия, който щял да дава милиони за този. Малко преди да избягат.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”