16 Кръг/ЦСКА - Лудогорец /24.11.2024/ 17:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: 16 Кръг/ЦСКА - Лудогорец /24.11.2024/ 17:00
Ако защитата на ЦСКА-София не направи някоя фрапантна грешка , то очаквам да е 0:0 мача
- MASTER_COOL
- Контакти:
Veso1913 написа:Предполагам че заради интереса в първнството лудите биха загубили мача от който и да е друг отбор,но ме съмнява да го направят срещу враг номер 1.Очаквам твърда двойка и то с резултат.
Е дай прогноза де като си такъв смелчага ! Примерно 1:4 - 1:5 - 1:6
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
emokanar написа:С това мекотело Кабака всичко различно от 2-ка ще е успех .
Не , че онова недоразумение Томаш не може да обърка всичко , но ако все пак успее да си подреди отбора , Кабака ще се заеме за да спечели "правилният" отбор .
п.п. За това от мен 2-ка .
Коментарът ти е много необективен, Лудогорец са поне 2 класи над всички отбори в групата!
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:emokanar написа:С това мекотело Кабака всичко различно от 2-ка ще е успех .
Не , че онова недоразумение Томаш не може да обърка всичко , но ако все пак успее да си подреди отбора , Кабака ще се заеме за да спечели "правилният" отбор .
Коментарът ти е много необективен, Лудогорец са поне 2 класи над всички отбори в групата!
Въобще не са 2 класи над другите, даже една класа не са. Да по-добри са, но не както го описваш. Ако не беше съдийския комфорт, който имат, както и мрежата от отбори - сателити, щеше вече доста точки да са загубили.
-
- Контакти:
Aronaks написа:DoSomethingDifferent написа:emokanar написа:С това мекотело Кабака всичко различно от 2-ка ще е успех .
Въобще не са 2 класи над другите, даже една класа не са. Да по-добри са, но не както го описваш. Ако не беше съдийския комфорт, който имат, както и мрежата от отбори - сателити, щеше вече доста точки да са загубили.
Кажи ми един отбор в България, който е малко по-слаб от тях?
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:emokanar написа:С това мекотело Кабака всичко различно от 2-ка ще е успех .
Съгласен съм с теб . НО , ако нещо се "закучи" познай какво ще направи Кабачето .
п.п. Лично за мен , няма никаква причина да се помага на най добрият отбор в България по този грозен начин .
В този мач трябва да се подходи с много самочувствие и хъс. Респект към противника да, но не прекалено. Не съм убеден до колко ще ни стигнат физическите сили, но в никакъв случай не трябва да допускаме да ни затворят в нашето поле, както стана в мача с Левски. А дано пък тоя път ние да ги излъжем.
-
- Контакти:
emokanar написа:DoSomethingDifferent написа:emokanar написа:С това мекотело Кабака всичко различно от 2-ка ще е успех .
Съгласен съм с теб . НО , ако нещо се "закучи" познай какво ще направи Кабачето .
п.п. Лично за мен , няма никаква причина да се помага на най добрият отбор в България по този грозен начин .
Тук вече и аз съм съгласен.
Do Something Different!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Интересна ми се струва идеята да атакуваме Лудогорец с Исека и Коялипу. Тогава схемата ще е 4-4-2 или Исека ще е зад Коялипу.
Мисля, че е играл на тази позиция.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Интересна ми се струва идеята да атакуваме Лудогорец с Исека и Коялипу. Тогава схемата ще е 4-4-2 или Исека ще е зад Коялипу.
Исека зад Коялипу е добра идея, може би на Линдсет ще му изстине мястото. Той и без това нещо е много разсеян в последните мачове, с много грешни пасове ако могат да се наречат така петичките му.