ЦСКА-Локомотив(Пд)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: ЦСКА-Локомотив(Пд)

Мнениеот kartago » 27 фев 2010 18:24

Ticha написа:Коментатора горе-долу добре се справя. Незнам вие какво мислите. Макар че е цесекарче, се държи професионално и не показва клубната си принадлежност по време на коментара. За разлика от Касабов и много други...

Абсолютно съм съгласен с тебе! Касабов с присъщия си професионализъм се появи и в "Сблъсък" да защитава нещо синята идея. Иначе мача си е супер! Две дузпи срещу ЦСКА или Левски на техен терен са си направо фантастика! Браво на Локото за духа, ако си оправят и защитата, много отбори ще си патят от тях! Искам тука да обясня на някои "сегменти", че грешките са и в двете посоки, не е задължително да са нарочно!!!......

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 фев 2010 18:26

Добре никой ли не разбра, че не Митрески направи втората дуспа, а Панку...дори в коментара на Гонг го пише...а и се видя че играча, който спъна Лазаров беше с 23-ти номвер - Панку...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 фев 2010 18:28

Всеки си има мнение. Ако си левскар е нормално да ти харесва. Аз лично си изключвам звука на телевизора, ако коментатора е Касабов.
Иначе стига с тия съдии! Вече ставате смешни и банални! Гледайте какъв хубав мач става!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 18:34

Ticha написа:Всеки си има мнение. Ако си левскар е нормално да ти харесва. Аз лично си изключвам звука на телевизора, ако коментатора е Касабов.
Иначе стига с тия съдии! Вече ставате смешни и банални! Гледайте какъв хубав мач става!

Там е работата,че не съм левскар и не съм казал,че ми харесва.Просто смятам,че е по-обективен в сравнение със Стефан Стефанов.Прав си за съдиите,нека гледаме футбол.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 27 фев 2010 18:38

acmilan написа:
Ticha написа:Всеки си има мнение. Ако си левскар е нормално да ти харесва. Аз лично си изключвам звука на телевизора, ако коментатора е Касабов.

Там е работата,че не съм левскар и не съм казал,че ми харесва.Просто смятам,че е по-обективен в сравнение със Стефан Стефанов.Прав си за съдиите,нека гледаме футбол.

Може да не си левскар но си голям дразнител

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 фев 2010 18:42

barabata.cska написа:
acmilan написа:

Може да не си левскар но си голям дразнител

Нормално е да те дразни мнение,което не съвпада с твоето.Споко,във вашия форум няма да си изразявам вече мнението.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 27 фев 2010 18:42

За мен стана чудесен мач.Два отбора играещи нападателно .Макар и да имаше малко хора на стадиона имаше атмосфера.Първата дузпа беше дискусионна ,втората си я имаше.Имаше интрига до края, нека да не си разваляме удоволствието с глупави спорове

Потребителски аватар
AC23
Контакти:

Мнениеот AC23 » 27 фев 2010 18:46

За 1вата дузпа се вижда че тоя негъра удари митрески преди да падне - вижте повторението .
За 2рата дузпа - еми ок дузпа е ама при положение че предната атака отменяш чист гол на ЦСКА и после веднага да дадеш за Локо дузпа при положение че даже имаше и засада преди дузпата .
Да не говорим че даваше за всяко падане фал и така накъса играта което беше в полза на локо :roll:
[url=http://img170.imageshack.us/i/document0002.jpg/]

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 27 фев 2010 18:48

Съдията се справи с мача :) Аз не искам моят отбор да бъде подпиран! Бихме си ги честно и достойно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2010 18:49

Още при първата дузпа-Митрески-последен в защита-червен картон!Няма такова отсъждане:дузпа+жълт картон.Смешно!През второто полувреме и аз можех да съм вратар на Локо Пд.

Върни се в “ЦСКА”