Строежът на ст. "Българска Армия"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Строежът на ст. "Българска Армия"

Мнениеот шивача » 30 сеп 2024 13:56

gihuelo написа:
шивача написа:
kraxx написа:Ако ви е интереско какво става в Панчарево - видеото е от днес ;)

https://youtu.be/fAgkvjfqHCA

Благодарско, пич!
Винаги гледам с интерес клиповете ти.

Айде бе шивач :) Къде ходиш ?

Тук съм си, ама все нямам време за форума...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 сеп 2024 13:59

dedko2022 написа:
sly написа:
dedko2022 написа:
redhooligan написа:Чудесна новина за всички фенове на ЦСКА. Дано изпълнят срока и да няма повече забавяния!

Изобщо не ме притеснява забавяне от половин година например. За мен е по-важно да бъде направено като хората и да не е схема за крадене!

Това не са средства за усвояване по Европрограми :) , това са частни инвестиций и схемите за източване са минимализирани. Освен това има т.н. инвеститорски контрол.

Аз съм много предпазлив откъм такива заклюения, защото последните десетилетия показаха, че в България където става дума за пари, има схеми. Много се надявам при нас да е от малките изключения.

щом главбулгарите строят със сигурност ще има схема, ама важното е да стане качествено
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 окт 2024 18:21

Нямаме търпение, дано всичко стане добре, очаквам първия мач дей, на който да изкарам поне 4 часа на и около стадиото с похапване, пийване, артикули и да гледам как хората са щастливи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 окт 2024 18:24

06.10.2024 || Строителство на новата Армия || Ден 8
Докарали са още камиони и са премахнали по-голямата част от пистата.

https://www.youtube.com/watch?v=w6CJMOs99W4&t=184s

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2024 15:02

Панчарево.

Изображение

Днес официално стартира изграждането на нов тренировъчен терен на клубната база на ЦСКА в Панчарево. Игрището на досегашния терен 3 ще бъде премахнато изцяло и на негово място ще бъде поставено ново супер модерно покритие, което ще се ползва за тренировъчен процес от различни отбори на армейския клуб.
След премахване на всички слоеве от досегашния терен, ще се пристъпи към изграждане на нова дренажна система, модерна поливна система с възможност за програмиране на различни напоителни режими, изграждане на нов почвен слой и модерно естествено тревно покритие с чимове от последно поколение.
В съседство вече е в ход облагородяването и на допълнително пространство, върху което ще се разположи помощно игрище, чието тревно, отводнително и напоително покритие също ще са от най-висок клас. То ще е предназначено за тренировки на вратарите и загрявки на отборите с цел намаляване на натоварването на основния терен. Общата тренировъчна площ на двата ще е над 10 декара, като помощното игрище ще бъде използвано и като чимово стопанство за компенсиране на другите терени при нужда.
Планира се цялата дейност по отстраняването на досегашната земна маса и поставянето на новото покритие да се извърши в рамките на месец.

kraxx
Контакти:

Мнениеот kraxx » 10 окт 2024 20:06

Да ви покажа аз какво видях на Армията днес:

https://youtu.be/w5461ag0wak

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 окт 2024 21:24

kraxx написа:Да ви покажа аз какво видях на Армията днес:

https://youtu.be/w5461ag0wak

Батко, голем си!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 окт 2024 09:40

Малко повече детайли от доверени лица покрай ръководството: На 14-ти октомври ще се проведе официална пресконференция на новия спортен директор в ЦСКА. Планира се понеделника след дербито с тъмносините да се направи и официална първа копка на новия ни модерен стадион ''Българска Армия''. Планира се работата по панелното полагане да продължи малко повече от месец, а последния етап с полагането на стоманените композиции да се поеме от фирма SIDMA Bulgaria. Компанията е лидер в производството и дистрибуцията на стоманени елементи и обяви партньорството си официално на своята страница преди дни. Нека пожелаем успех на строително-ремонтни те дейности.

Facebook
За нов модерен стадион ''Българска Армия''

Върни се в “ЦСКА”