10 Кръг/Черно Море - ЦСКА /28.09.2024/ 20:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 10 Кръг/Черно Море - ЦСКА /28.09.2024/ 20:00
Моите оценки са реални, или поне не са преувеличени! Ето`о направи много добър извеждащ пас към Исека, който можеше да се превърне в асистенция, ако последният не беше в засада! Тогава и на двамата оценките щяха да са над 7, заради гола и асистенцията! Другият добър извеждащ пас към Исека беше на Хайнц, но в края на мача отиграването му беше като на аматьор, затова и оценката му е по-ниска! Другият ни нападател "Кольо" какво точно направи за 60 и повече минути, след като работата му е да бележи, или поне да стреля към вратата?! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
drvasko98 написа:Аз смятам до момента, че най-много надценявате ЕтоО и най-много подценявате централния нападател
Миналата година горе-долу по тва време тук се пишеха някви невероятни суперлативи за Хайнц, както сега за Ето'о.
Тогава писах тук, че Хайнц играе добре наистина, но хората го надценяват. Точно това надценяване способства после той да падне много от високо изведнъж, след като и нивото му спадна.
Засега Ето'о играе много добре. В мача с Берое беше малко по-зле само. Бори се много, енергичен е, покрива голям периметър, отнема доста топки, а какви извеждащи пасове само дава (размечтах се ). Кажи ми колко халфа в Ефбет лигата притежават всички тези качества??? Иначе да, рано е малко за крайни оценки, щото знаем някои играчи идват, правят 5-6 супер мача, стават суперзвезди и после ........... Реално има хляб да яде и той, силно се надявам да се класираме за европейските турнири и да го видя как ще се представя в едни по-сериозни срещи срещу средноевропейски тимове. А и срещу Лудогорец и Левски също.
Относно Коялипу и Исека и двамата имат качества. Трудно е да се каже кой е по-добър. По-скоро двамата имат малко по-различен профил като цн, което обаче е супер, защото ще могат да се допълват. Според мен Исека е по-експлозивен, което го прави по-опасен от втора позиция. Коялипу обаче в наказателното поле си мисля, че е по-опасен. Вече видяхме, че играе добре и на втория етаж.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
drvasko98 написа:Аз смятам до момента, че най-много надценявате ЕтоО и най-много подценявате централния нападател
Изобщо не го надценяваме. При вас такъв халф няма ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- redhooligan
- Контакти:
Бих дал оценка добра за представянето на отбора във този мач. Да, имахме своите шансове второто полувреме, но не успяхме да реализираме. Черно Море не са случаен отбор, което се вижда и тази година. Ние имаме още къде да надграждаме и затова съм доволен и на равният резултат.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
-
- Контакти:
В този мач трябва да съжаляваме, че не взехме трите точки, но Черно море също бяха близо до тях, така, че равенството е справедлив завършек.Играта на ЦСКА беше добра, футболистите сега се запознават и ще показват още по-добър футбол в следващите срещи.Добрите неща, дебют на Купър който лично аз приемам като успешен.Имаше едно-две разминавания с топката, но на високите топки беше безупречен, а досега високите топки бяха голям проблем за нашите защитници.Трябва да отчетем, че Купър нямаше официален мач 4 месеца и е водил подготовка сам, а във Варна издържа без смяна в един много здрав мач.Това говори за много голям професионализъм, защото се нагледахме на уж големи звезди дошли в ЦСКА с наднормено тегло, с травми или с мерак да си вземат заплатата без да играят.За всички е видно, че Ето,о е много добро попадение в селекцията, дефанзивен халф с много добри пасове и хубави удари отдалеч отдавна сме нямали, беше навсякъде по терена, отне много топки и покри много пъти защитниците.Пинто е много стабилен футболист, който с всеки изминал мач играе по-добре.Фаетон започва да показва все по-добра форма.Това което показа Есека през второто полувреме дава големи надежди, дано да е постоянен.Бусато отново беше на ниво, Делова почти нямаше грешно отиграване, Вион както винаги си остави сърцето на терена, с раздаване и хъс компенсира някои свои недостатъци.Кареасо на обичайното си ниво.Не толкова доброто, Коялипу се старае много, но класен централен нападател не може да отиграе така може би единственото положение за гол през първото полувреме за ЦСКА.Локило не можа да си покаже обичайната игра, а Линдсет цяло първо полувреме не даде точен пас.Хайнц влезе добре, но последното му отиграване беше скандално, един пас по земя към Есека и трите точки заминаваха за София.Бютучи засега е енигма, има футбол в него, но не го е показал още.Сашо Томаш избърза със смените, може би ако беше пуснал трима свежи нападатели около 60 минута щеше да има по-голям ефект.Доволен съм като цяло и вярвам, че ни чакат добри дни.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много точен коментар. Респект
- mistreated
- Контакти:
Аз лично харесах това, което видях. Отборът няма нищо общо с посмешището, което беше преди по-малко от месец. Играта в защита е стабилна, Купър е класа. Пинто може и да не се включва много в атака, но пък в защита върши перфектно работата си. Ето'О и Кареасо "изядоха" средната линия на Морето. Разиграва се топката спокойно и добре. И двамата ни централни нападатели показват отлични качества. Единствено от крилата и "десятката" ни има още какво да се желае. Вярвам, че с времето всичко ще дойде на място.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Томаш е свръх амбициозен и иска СЕГА и на МОМЕНТА всичко да е топ ! Но това няма как да стане за толкова кратък период. Според мен най-рано през пролетта ще можем вече да говорим за изграден стил и облик на отбора и другите да се съобразяват с него.
Подхода му обаче е правилен ! Признал съм го за много силен психолог ! Терапията му е малко стресова, но се отразява положително на всички, включително и на нас феновете.
Аз съм сигурен, че потенциала и сега ни е много добър и при правилно проведени следващи два трансферни прозореца - ще сме отново в позиция да атакуваме титлата !
Подхода му обаче е правилен ! Признал съм го за много силен психолог ! Терапията му е малко стресова, но се отразява положително на всички, включително и на нас феновете.
Аз съм сигурен, че потенциала и сега ни е много добър и при правилно проведени следващи два трансферни прозореца - ще сме отново в позиция да атакуваме титлата !
В този мач има само едно важно нещо и то е, че се видя, че имаме нов ЦЗ който е на много добро ниво, на фона на съотборниците и първенството. Без никаква сработка с колегите си и въпреки това, бе най-стабилния ни играч отзад, като просто в играта с високи топки няма никаква конкуренция.
И той ще сбърка и той ще има вина за някой гол, но то всеки бърка. И играчите на Реал правят грешки. Затова играта е отборна.
И той ще сбърка и той ще има вина за някой гол, но то всеки бърка. И играчите на Реал правят грешки. Затова играта е отборна.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:В този мач има само едно важно нещо и то е, че се видя, че имаме нов ЦЗ който е на много добро ниво, на фона на съотборниците и първенството. Без никаква сработка с колегите си и въпреки това, бе най-стабилния ни играч отзад, като просто в играта с високи топки няма никаква конкуренция.
На мен особено ми хареса играта му при центрирания. Нямаше нищо общо с блеещите ни защитници от предните години. Дано по-младите му колеги прихванат нещо от него.