Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 27 авг 2024 12:02

Владо Манчев.....той по студията не може да каже две изречения на кръст, какво остава да прави разбори ,тактика, да мотивира играчите и т.н . Би трябвало отдавна да е изгонен заедно с групичката директори които го назначиха. Още при следващият мач с публика е препоръчително Фичо, Мишо и Орманджиев да не бъдат в ложите

LP250
Контакти:

Мнениеот LP250 » 27 авг 2024 13:01

soilwork написа:Владо Манчев.....той по студията не може да каже две изречения на кръст, какво остава да прави разбори ,тактика, да мотивира играчите и т.н . Би трябвало отдавна да е изгонен заедно с групичката директори които го назначиха. Още при следващият мач с публика е препоръчително Фичо, Мишо и Орманджиев да не бъдат в ложите

Орманджиев е мъжкар. Кюстендилеца трябваше 2 пъти да го връща в мача срещу 1948.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 27 авг 2024 13:01

soilwork написа:Владо Манчев.....той по студията не може да каже две изречения на кръст, какво остава да прави разбори ,тактика, да мотивира играчите и т.н . Би трябвало отдавна да е изгонен заедно с групичката директори които го назначиха. Още при следващият мач с публика е препоръчително Фичо, Мишо и Орманджиев да не бъдат в ложите

Тъпо..., щото си гледал какви разбори прави.

"- Кременлиев, ти ще пазиш номер 11, Златков (б.р. всъщност Златко Янков), ти ще си с Кантона." - това да ти говори нещо???

Иначе за Фичо, Мишо и Орманджиев съм съгласен или поне не виждаме нищо свършено от тях. Особено Фичо (да ме извинява, беше ми един от любимците, докато играеше).

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2024 13:06

LP250 написа:И Пеп няма да ви измъкне от кризата, защото основния ви проблем не е в треньорите. Как пък за вече толкова години и безброй сменени като носни кърпички, не разбрахте, че проблема е някъде другаде?

Извинявай, ти на кой отбор си фен? Да знаем от каква камбанария ни гледаш?

LP250
Контакти:

Мнениеот LP250 » 27 авг 2024 13:10

gihuelo написа:
LP250 написа:И Пеп няма да ви измъкне от кризата, защото основния ви проблем не е в треньорите. Как пък за вече толкова години и безброй сменени като носни кърпички, не разбрахте, че проблема е някъде другаде?

Извинявай, ти на кой отбор си фен? Да знаем от каква камбанария ни гледаш?

Това какво значение има? Кажи ми, че нещата, които казах не са верни?

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 27 авг 2024 13:33

Вземете се успокойте, играчите които се взеха ще почнат да играят дори и без тренъор да сложат.. Няма да е шампионски сезон все пак, трябва да се свиква
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 авг 2024 14:12

Махнаха Стипич и напрежението леко спадна, но това е измамно.

Идеята на Миланов е перфектна, ако целта ни е да изпаднем :)

Точно сега трябват спешни и по възможност бързи решения. Но тея новите само разтакават, разтакават. Те и Стипич го избираха един месец и кво стана? Ами селекцията?

Няма време. Времето е ценно!

Какво стана с евентуалната отговорност от страна на директорите? Орманджиев уж подал оставка, а Фичо?????

И къде е Сектор Г, а и другите фенски организации? Няма натиск, значи всичко върви по мед и масло, така ли???

Махнахме Стипич и сега ще атакуваме първото място...

Неее, жестока заблуда.

Ако не се вземат бързи и правилни решения нещата няма да се променят особено.

Редно беше Фичо поне да си замине заедно със мистър Стипич. Но този човек за пореден път се убеждавам, че няма достойнство.

Правилните решения за мен са Петев за треньор, уволнение или оставка на Филипов, нов спортен директор или селекционер ( Томанов е добър вариант) и спешно закупуване на минимум трима класни играчи- дефанзивен халф, ляв бек, нападател, който може да играе и като крило.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 авг 2024 14:12

soilwork написа:Владо Манчев.....той по студията не може да каже две изречения на кръст, какво остава да прави разбори ,тактика, да мотивира играчите и т.н .

Дори не желая да коментирам Владо като вариант да води първия отбор.
В момента в отбора има много силно ядро от ключови футболисти - скандинавци(3) и французи(4 + новия нападател). Ако сложим и френскоговорящият белгиец, стават 3+6. По всичко личи, че двете групи са на един фронт (изключвам за момента двамата нови, но заложената бомба си остава). Т.е. на първо време на пейката трябва да има човек с авторитет, който да постави чужденците на мястото им, защото явно директорите не могат! Когато положението в съблекалнята е овладяно, може да се мисли за по-съществени неща като футболна визия, стил, развитие и т.н.
Когато предлагате варианти за треньори, помислете дали хора като Ицо Янев и Владо Манчев могат да се изправят срещу скандинавците и хората на Юга. Едно време Любо ги събираше накуп и им пращаше хора като Кюстендилеца, ама времената са вече различни, а и сегашните са все чужденци.
Всички правим обосновани и не толкова обосновани предположения защо отборът рязко дръпна ръчната, но пропускаме 1 факт и 1 "достоверна информация от кухнята".
За пръв път от много години имаше сериозно забавяне на заплатите, факт. Каква беше причината?
От доста места изтече и "вътрешното инфо", че новите чорбаджии са афиширали пред футболистите, че ще има драстично намаляване на заплатите и една от причините за ваденето на Юга от първия отбор е била нежеланието му да разтрогне или намали възнаграждението си.
За мен по принцип, ваденето на Юга от отбора беше крайно малоумно решение.
т.е., ... ако вярваме че има бойкот, за този бойкот си има причина/и.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 авг 2024 14:30

Уж намаляне на заплати и на фона на това в медиите излезе инфо, че резервата Дюлгеров е подписал за 18 бона в евро на месец и съм склонен да вярвам, тъй като евюдва ли би се съгласил да дойде при положение, че беше ясно, че шансът да търка нара при нас е голям.
Оня герой 78 ( взе да ми липсва вече :) ) и той развиваше някакви теории, че Локило и други нови взимали баснословни заплати.

Та знае ли се..... С тея заплати много конфликтни ситуации в тима могат да назреят и сериозни групички.

Иначе общо взето ситуацията с Юга е: с него лошо, без него- още по-лошо. И така ще е,като нямаме дефанзивен халф.

За мен на Юлиян му липсва още малко агресия и хъс, но пък Петко ми харесва, не знам обаче дали може да играе точно пред защитата и да изнася топката.
Последна промяна от danko_sot на 27 авг 2024 14:32, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 27 авг 2024 14:31

Значи намалявате заплатите и по цял ден преговаряте за покупки на играчи? Явно и днес ще четем кои точно няма да дойдат в ЦСКА :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”