Утре Владо Манчев, ще води тренировката .
Само да не не го оставят него, защото знаем тримата олигофрена, колко са бързи в преговорите.
Тази седмица ще търсим треньор. Пак ще има оправдание за липса на нови играчи.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
А точно пък Томаш колко трябва да е луд да напусне отбор в подем, където има цялата власт и да отиде в ЦСКА в моментното му състояние? Не вярвам сам да си вкара този таралеж в гащите.
LP250 написа:А точно пък Томаш колко трябва да е луд да напусне отбор в подем, където има цялата власт и да отиде в ЦСКА в моментното му състояние? Не вярвам сам да си вкара този таралеж в гащите.
И на мен не ми се вярва ,но нали са казали хората,че всичко си има цена.
Какви са тези Томаши и Манчевци, как вече няма шествия за великия Стойчо с неизброимите му успехи в неизброимите му отбори като треньор?Този покровител на ЦСКА, който е готов милиони да извади от джоба си, за да осигури най-добрата селекция на отбора и да работи без да получи и пукнат грош само и само за добруването и просперитета на ЦСКА!
Стипич беше ясен че е дошъл да задели едни бели пари за черни дни от както бе дошъл. Пестелив човечец ... Даже едни гащи за 50 лв му се посвидяха да си купи, та се наложи 5 мача да изкара с тея с които беше дошъл. Но явно си знаеше че е за кратко и няма нужда да прави излишни разходи.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Стипич беше ясен че е дошъл да задели едни бели пари за черни дни от както бе дошъл. Пестелив човечец ... Даже едни гащи за 50 лв му се посвидяха да си купи, та се наложи 5 мача да изкара с тея с които беше дошъл. Но явно си знаеше че е за кратко и няма нужда да прави излишни разходи.
Имаше късмет, че на мачовете я нямаше агитката. Иначе, ако бяха нахлули на терена, сигурно щеше да му се наложи да си сменя гащите. :lol: :mrgreen:
Причините за ужасяващия старт са на 90% спортно технически.
Няма никаква друга причина, футболисти като Християн, Кареасо и норвежците да са в такава покъртителна форма, освен разбира се неплащане на заплати, което не мисля че е случая...
Много хейт срещу ръководството, но те имат два гряха до тук, избора на треньор и селекцията.
За първото нямат оправдание, Стипич тотално се провали, в началото го защитавах защото се надявах да успее, но формата на основните играчи и абсурдната игра в защита говорят за сериозна липса на треньорски качества. Сладкодумен е и това му спечели мястото в ЦСКА, без съмнение според мен. Но от личен опит, това го и провали също, лидери които много говорят бързо биват разкривани особено от тези близо до тях а това в случая са футболистите.
Второто е селекцията.
Забави се, но за това си има основателни причини.
Не мисля, че привлечените футболисти за ниско качество, даже напротив.
Дано успеем да доведем смислен треньор, макар че вариантите са малко.
Аз лично, но не мисля че Стойчо Младенов е човека, който ще върне ЦСКА където му е мястото, ако не бъркам не е дал път и на един млад футболист а на такива треньори аз не се кефя.
Няма никаква друга причина, футболисти като Християн, Кареасо и норвежците да са в такава покъртителна форма, освен разбира се неплащане на заплати, което не мисля че е случая...
Много хейт срещу ръководството, но те имат два гряха до тук, избора на треньор и селекцията.
За първото нямат оправдание, Стипич тотално се провали, в началото го защитавах защото се надявах да успее, но формата на основните играчи и абсурдната игра в защита говорят за сериозна липса на треньорски качества. Сладкодумен е и това му спечели мястото в ЦСКА, без съмнение според мен. Но от личен опит, това го и провали също, лидери които много говорят бързо биват разкривани особено от тези близо до тях а това в случая са футболистите.
Второто е селекцията.
Забави се, но за това си има основателни причини.
Не мисля, че привлечените футболисти за ниско качество, даже напротив.
Дано успеем да доведем смислен треньор, макар че вариантите са малко.
Аз лично, но не мисля че Стойчо Младенов е човека, който ще върне ЦСКА където му е мястото, ако не бъркам не е дал път и на един млад футболист а на такива треньори аз не се кефя.
Аз ви казах треньорът меси тестото и прави хляба.
Но тестото, маята и брашното не зависят от него.
Докато стажантите са там, не съм оптимист.
Няма кой нормален треньор, особено българин, да дойде при това ръководство.
Абсурд е Стойчо Младенов да дойде да работи с шефове като тези. Същото се отнася и за Томаш, и на него му порасна работата.
Ще дойде някой, на който или му трябват пари, или е мазохист.
Ицо Янев го уважавам и за мен не е лош треньор, но и той едва ли ще се справи в такава обстановка.
Трябва първо подмяна на горните етажи!
Като гледам обаче нито Фичо, нито Орманджиев смятат да поемат отговорност.
Лошото е, че и отгоре не виждам човек, който да му пука и да вземе мерки като смени стажантите.
Но тестото, маята и брашното не зависят от него.
Докато стажантите са там, не съм оптимист.
Няма кой нормален треньор, особено българин, да дойде при това ръководство.
Абсурд е Стойчо Младенов да дойде да работи с шефове като тези. Същото се отнася и за Томаш, и на него му порасна работата.
Ще дойде някой, на който или му трябват пари, или е мазохист.
Ицо Янев го уважавам и за мен не е лош треньор, но и той едва ли ще се справи в такава обстановка.
Трябва първо подмяна на горните етажи!
Като гледам обаче нито Фичо, нито Орманджиев смятат да поемат отговорност.
Лошото е, че и отгоре не виждам човек, който да му пука и да вземе мерки като смени стажантите.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма да си тръгнат. Евентуално такива рокади ще има, ако продължи свободното падане и с новия треньор и не се вземат нови футболисти тази седмица.
Спекулира се с Ивайло Петев - боже мой :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Няма да си тръгнат. Евентуално такива рокади ще има, ако продължи свободното падане и с новия треньор и не се вземат нови футболисти тази седмица.
Значи най-после може да направят един добър ход.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]