Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот djd » 05 авг 2024 13:50

ivo55 написа:Имам много сериозни съмнения, че освен че са посредствени футболисти, изпълняват и нареждания по телефон как да играят и как да свърши мача. Само вижте поведението на играчи като Шопов, Хайнц, Вион, Скаршем.

На полиграфа! :lol:

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 05 авг 2024 18:57

За мен промяната в трансферната политика на новото ръководство (макар че не знам доколко може да се нарече "ново", Орманджиев е директор от година и половина, а Фичо от три) задължително трябва да включва привличането само на футболно грамотни играчи с футболен интелект и изградени навици на дисциплина и тактика. За последните години като че ли единствено Жанио Бикел беше такъв играч, с известни условности мога да се съглася за още двама-трима. Като прибавим към тактическата неграмотност и безотговорното, нехайното, бездушното, незаинтересованото и небрежно отношение към мачовете получаваме картинката, на която бяхме свидетели досега. И очаквам това да започне да се променя от този сезон. Мачът в Разград даде някакви надежди в това отношение, но пък миналия ден във Варна нещата бяха направо отчайващи. Надявам се да е бил просто един от неизбежните слаби мачове при изграждане на нов състав, макар че вялото ни представяне говори по-скоро за завръщане на старите навици от миналите сезони.
И още нещо - крайно време е да си изберем футболна философия и около нея да градим облика на отбора. Не може със всеки нов треньор да докарваме цял чувал с футболисти, за да му угодим. Спомням си преди време когато беше назначен Ферарио Спасов за треньор, тогава щяхме да играем с бързи къси пасове. Докараха се един куп играчи. После обявиха Феро за накадърен, дойде СМ и каза, че ще играем с далечни пасове към крилата и от там центрирания към нападателите, освободиха 10 футболиста и се докараха нови, за да паснат на философията на Стойчо. Сега пак трябва да се освободим от куп играчи. Това е някакво безумие, на което трябва да се сложи край. Имаме нужда от научени футболисти, които лесно и бързо могат да се адаптират в различни схеми и тактики. В този смисъл предпочитам наистина да се изчака докато се намерят и договорят правилните футболисти, които могат да дадат облик и да помогнат в израстването на младите ни футболисти, дори това да ни струва много загубени точки и слаб сезон, вместо да бързаме сега да купим някакви играчи, с които просто да запушим дупките и с които да си караме пак по същия начин както през последните години.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 авг 2024 22:13

Тоя където трябваше да идва днес и да подпише сигурно е изтървал полета или на някое междинно летище чужди мениджъри са му завъртели главата :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 авг 2024 22:56

Относно Филипов , търпението ми специално към него е до Петък ! Писна ми от лъжливото овчарче
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 05 авг 2024 23:01

MASTER_COOL написа:Относно Филипов , търпението ми специално към него е до Петък ! Писна ми от лъжливото овчарче

Тоя Филипов след всяка загуба на ЦСКА все повтаря как ЦСКА ще е шампион как ще бъде много силен , това го повтаряше цяла пролет та и до днес.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 авг 2024 23:28

Не е луд, който яде баницата, а който я дава.

Филипов естествено, че ще седи, като му се дава възможност. Но кой гений го остави на този пост?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 авг 2024 08:25

Според ТС момчето е в София. :mrgreen:
Пече се звезден трансфер
Отново съм малко предубеден, защо забравихме за бразилския пазар ?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 авг 2024 11:26

В Бразилия за момента не можем да си позволим трансфер от елитен отбор, така ми се струва. няма какво да предложим на подобен играч, освен пари, а те а залят с оферти от цял свят. А прави впечатление, че Фичо се мъчи да работи по трансфери на състезатели смачове и за националния си отбор и с достатъчно мачове през изминалата година.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 авг 2024 11:54

Не можем да си позволим трансфер от елитен отбор от Бразилия ли?! Това се знае и от малките деца и никой не го очаква! В нашето първенство бразилци от тяхната 2-ра и даже 3-та лига ще са звезди! Но няма кой да ги скаутва!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 авг 2024 12:21

Карайки по логиката на Тема Спорт, че Стипич и момчето от Беверен са се последвали в Инстаграм и той е сигурен за ЦСКА, трябва да кажем че и Наско Илиев и Стипич също се следват. :)
Стоилкович обаче го няма там :)
Не е много трудно за един средно умен журналист да види или да знае (което се съмнявам) ,че съотборник от 6-7 месеца на Годуин Коялипу е Петър Витанов.
Та въртиш една шайба на Пешо и за 2 минути разбираш , ще идва ли ,няма ли да идва и всичи подробности и пишеш статия която ще е четена.
Да не говорим че Пешо сигурно ще по-добър от половината инвалиди в сегашния отбор и нема да е лошо да го вземем в пакет с тоя.

Върни се в “ЦСКА”