Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

The_Miz
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.

Мнениеот The_Miz » 22 юли 2024 00:04

peliforewer написа:
The_Miz написа:Изиграхме добър мач като цяло и разбира се накрая сами се бихме, както обикновено се случва срещу Разград. С няколко нови попълнения според мен може да станем доста добър отбор. Не искам индивидуално да оценявам кой кай е играл, но само ще отбележа, че този мач беше поредното доказателство, че Санянг е изключително неграмотен играч и задължително трябва да търсим ляв бек.

Санянг е един от най-добрите ни играчи, това, че Хайнц не го покрива не значи, че е неграмотен, все пак е на 21 година.Трябва да отбележим какво направи Хайнц цял мач, какво играха след като влязоха Фаетон, Турицов и Шопов.Марк Емилио колко време трябва да играе в А група за да покаже, че има някакви качества.Днес Чорбаджийски и Панайотов играха на много добро ниво, Илиан Илиев също се включи добре.

Като бек трябва да умее да играе в защита, а засега не показва, че го може. Днес много често беше извън позиция, включително и при гола на Разград. Имаше един момент, където Текпетей елементарно му взе топката и се стигна до много опасна атака. И накрая пак показа неориентираност като покри засада на Тисера и пак щеше да падне гол. А той такива грешки прави 2-3 на мач минимум.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2024 00:09

sinqkrepost1914 написа:Не искам да ви се меся, но тоя Санянг още от миналия сезон се вижда, че си е играч за някоя аматьорска девизия в Белгия или Австрия.. Не знам от кое дърво сте го свалили, но парите, които е получил и получва дотук не ги е покрил с игра и на 1/10. Невероятно нескопосан негър..

Не е така, за резерва става. Ако се работи с него във фаза защита може да стане добър бек.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юли 2024 00:14

sinqkrepost1914 написа:Не искам да ви се меся, но тоя Санянг още от миналия сезон се вижда, че си е играч за някоя аматьорска девизия в Белгия или Австрия.. Не знам от кое дърво сте го свалили, но парите, които е получил и получва дотук не ги е покрил с игра и на 1/10. Невероятно нескопосан негър..

Взехме го от Гамбия веднага след едно световно до 19 или до 21 години, където беше титуляр.
Не взима много пари ама и тези са му много.
По скоро е по подходящ за някакъв халф- крило или нещо такова.
Слаб е ,но днес играеше и срещу това добиче Текпетей.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юли 2024 00:16

Коментатора на диема каза около 20 пъти на Юлиян Илиев - Илиян Илиев

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юли 2024 00:22

Без нови няма да стане.
Норвежците са добри халфове , но не са нападатели, които могат да вкарат.
Браво на малката Чорба, Петко малко прегоря, ама и двамата са малко нисички.
Това момче което влезе Юлиян Илиев да ти е кеф да го гледаш -висок,строен ....крачка има ! Сега остава да се докаже.
Делова направи няколко много добри отигравания , но и няколко обърка.
Кристиян не е във форма и това се отрази на защитата ни.
Чакам един от тримата ИД да кажат че тези дни идват 4-5 нови.
Стана малко като когато имаш да взимаш от някой пари :) Другата седмица ще ти ги оправя :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2024 00:22

Хареса ми тоя Панайотов как игра, даже се учудих че го смени. Малката Чорба и той. Другите двама малки не толкова- имам предвид Папазов и Юлиан.

Тоя косоварът ми се видя стабилен, мисля, че ще захапе като титуляр, но се опасявам, че
Кордоба може да измести Християн за другото място. Днес се пропука и след автогола си личеше лека неувереност. При Хайнц още повече след пропуснатата дузпа. Направо си плачеше за смяна.... Дългосрочно не го виждам в отбора, ако вземем крила. Може да се стигне до продажба, ако не сега зимата.

На Скаршем това му беше най-слабия мач, който му гледам при нас. В смисъл , не че беше толкоз зле, но миналия сезон накрая беше най-добрия за нас.

Кареасо второто и той изчезна.

Фаетон изглежда доста объркан и паднал психически. В някаква ужасна дупка е от която не знам има ли излизане.

Дюлгеров ми хареса, въпреки че нямаше кой знае кви намеси. Има шанс да измести Бусато според мен.

Искаше ми се да видим в игра и Тасев.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 22 юли 2024 00:22

The_Miz написа:Изиграхме добър мач като цяло и разбира се накрая сами се бихме, както обикновено се случва срещу Разград. С няколко нови попълнения според мен може да станем доста добър отбор. Не искам индивидуално да оценявам кой кай е играл, но само ще отбележа, че този мач беше поредното доказателство, че Санянг е изключително неграмотен играч и задължително трябва да търсим ляв бек.

Санянг беше от най - добрите ни играчи днес, не знам кой мач си гледал. Хайнц, Линдзет, Кареасо и Скаршем бяха мега слаби и заради тях загубихме.
Стига говорене на изуст, реално Санянг ни е най - силния бег в офанзивен план и единствения който може да влиза на вътре, като модерен инвъртед бек. Също умее да изнася топката монго добре и генерално почти няма сгрешено отиграване. Днес беше стабилен и в защита, загубя няколко единоборства, но той е на 21 и игра срещу Текпетей, който е 100 кила мускули.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 юли 2024 00:27

gihuelo написа:

Взехме го от Гамбия веднага след едно световно до 19 или до 21 години, където беше титуляр.
Не взима много пари ама и тези са му много.
По скоро е по подходящ за някакъв халф- крило или нещо такова.
Слаб е ,но днес играеше и срещу това добиче Текпетей.

Тоя е по-спънат и от Вилдсхут. Нито в защита играе, нито в атака. Тактическа грамотност 0, бързина също толкова, центриране не съм видял да има също. Общо взето едно голямо нищо. Некоординиран и нескопосан. Верно ли нямате българин, който на тази позиция да бъде слаб поне колкото него ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юли 2024 00:50

HardWork написа:

Санянг беше от най - добрите ни играчи днес, не знам кой мач си гледал. Хайнц, Линдзет, Кареасо и Скаршем бяха мега слаби и заради тях загубихме.
Стига говорене на изуст, реално Санянг ни е най - силния бег в офанзивен план и единствения който може да влиза на вътре, като модерен инвъртед бек. Също умее да изнася топката монго добре и генерално почти няма сгрешено отиграване. Днес беше стабилен и в защита, загубя няколко единоборства, но той е на 21 и игра срещу Текпетей, който е 100 кила мускули.

Санянг е най-силния бег в офанзивен палн и най-слабия бег в дефанзивен.
За мен трябва малко да поиграе в Б група при Владо Манчев.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 юли 2024 08:23

Като ви чета коментарите все едно сме играли срещу Ботев Враца в София.... То бива бива претенции, ама чак пък толкова. Преди мача четях тук коментари от сорта на 3-4-5:0. Реално в този мач не допуснахме НИТО ЕДИН удар във вратата ни, а за 90 минути Лудогорец имаше едно единствено положение за гол - онова на контра в края! Загубихме заради необяснимия за мен безкраен късмет на разградчани в мачовете срещу нас, както и заради психическата обремененост на отбора още от края на миналия сезон. Трябват ни няколко победи и всичко ще бъде наред. Хайнц, Линдсет, Скаршем и Чорбаджийски през първото полувреме не дадоха на защитата им да изнесе спокойно нито една топка. След толкова добро първо полувреме и пропусната дузпа, за пореден път да получиш такъв нелеп гол, да - това натоварва адски много психически!
Отборът игра подредено, с ясна и точна идея какво да се прави по терена - нещо абсолютно немислимо при Стамен Белчев.
Относно съдиите - да умираш от страх да свириш очевидна и в реално време дузпа срещу Разград, ето това представлява съдийството в България.

П.С. - няма такова понятие "беГ". Терминът е "бек" и идва от английското back.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”