Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2024 15:48

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юли 2024 16:07

55, ще се повторя, но е очеизвадно, че Ганчев ти е причинил нещо!
Само за него пишеш, колко сме били зле и...на следващия ден пак! :lol:
Но фактите са, без да ставам адвокат на семейство Ганчеви, че за 7 години при тях имаме 5 втори места и 2 трети места! Като на два пъти сме били на косъм от титлата, и само 2 изпуснати дузпи ни попречиха да я вземем!
Да се върнем на трансферите ни - такава аматьорщина не е имало при нас през последните поне 20 години!
Дори и при "Титаните" не е имало подобно нещо - да започнем първенството без никакъв нападател, както и без крила!

ПП Новият ни ляв бек всъщност бил ЦЗ, но не ставал и за двете според феновете на бившия му отбор в Аржентина!
И това, ако не е достатъчен показател за работата по селекцията ни?! Трябват ни нападатели и крила за вчера, но се взема провалил се уругваец, който е почти със статут на аматьор! :oops:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2024 16:12

CSKA 78 написа:55, ще се повторя, но е очеизвадно, че Ганчев ти е причинил нещо!

Не само на мен, а на всички дето обичаме клуба, а не някое шефче, камо ли бившо и провалено ...

А всички втори и трети места на Ганьо, както и космите му, си ги вземай и си го носи където искаш. Явно са ти фетиш.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2024 16:16

А Християн Петров е със същия профил - играл е и ЦЗ и ляв защитник. Включително последната година. Нещо не разбрах защо според теб е лошо това. А дали става, ще видим ... В момента няма български отбор на нивото на аржентинските грандове. Може и за нищо да не става, ама като цяло изобщо не изключвам резерва в Индепендиенте за смешното бг първенство да е достатъчно добър. Там конкуренцията е убийствена.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юли 2024 16:39

Нещо си се объркал - пишеш за някакви анти-ганчевисти, а не за ЦСКА-ри! Аз съм подкрепял отбора дори и при "Титаните"!
Харесвам само моите си косми, но ще ми е интересно ти кои косми ще отнесеш :lol: :lol: , ако този сезон въобще не се класираме в първата осмица?! И ако съдим по селекцията, то има голяма вероятност точно това да се случи!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2024 17:27

Ти се кефиш на косми, не аз. Халал да са ти.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2024 17:31

ivo55 написа:Иначе теб не те интересува, ама мен ме интересува много. Ама на шефовете на ЦСКА не им е работа да угаждат на мен и теб, нали така?
Да разбирам правилно, че ти не тъжиш за Ганьо, а просто искаш нови попълнения. И не ти е проблем да е като по времето на Ганьо да са някакви контузени, безработни некадърници и всякаква друга подобна сволач, каквато той влачеше по време на осемте си нулеви сезона в ЦСКА?!? Гарантирам ти, че 99,9% от феновете на ЦСКА сме на противоположното мнение.

И остава въпроса как така ти оправдаваш с лека ръка Ганьо за 8-те провалени години с израза "всеки греши", като една дума за него не даваш да се обели и ти самия се дразниш, че някой критикува Ганьо, ама за новите, още преди да са минали и няколко седмици, истерично всеки ден ги нападаш и ме питаш "2 години ли ще ги чакаме". Значи за ганьо може 8 години, ама за новите 2 седмици са им много. Как така става, бе, 78? Интересен двоесн стандарт е това, не бягай от въпроса.

78, продължаваш да бягаш от въпроса за двойния стандарт, който прилагаш.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 юли 2024 18:55

Сега пък ня`кви косми започна да си представяш?! Ти си бил всестранна развита "личност", и като казвам всестранна имам предвид, че си се развил навсякъде! Което обяснява фетишът ти към космите, който се опитваш да проектираш върху други хора! :lol:
Има ли смисъл да обяснявам, че не прилагам двоен стандарт, както изглежда в твоите очи, понеже мразиш Ганчев?!
Били ми обяснил за колко време направихме селекция, с която бяхме конкурентни на Разград, след като се върнахме от В група?! ;) :) И това е само един от примерите за бързо направена селекция в ЦСКА през годините(до 15-20 години назад), не само при Ганчев!

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 юли 2024 19:06

Аха, освен Ганьо и Лупи правели "бързи" селекции. Разбрах. Ама той Лупи си спечели титлата със Стойчо. А от твоя Ганьо ... титли на косми само. Тц тц тц.

caracol
Контакти:

Мнениеот caracol » 15 юли 2024 20:53

Разгледах аржентинските медии, за да видя какво пишат за Елисалде. Причината да напусне Индепендиенте е, че отборът му дължи 400 000 долара за имиджови права. В началото на тази година Елисалде е имал споразумение с клуба за изплащане на този дълг, което не е било спазено. Според някои медии обаче е възможно новият му отбор да се ангажира с изплащането на тази сума.
Италианският Пескара го закупуват когато е 17-годишен за 2,3 млн евро, но така и не успява да се наложи, затова е преотстъпван в различни отбори, за последно в Пенярол. Индепендиенте откупват правата му за 600 хил. долара през 2022-ра. Според местната преса най-силната му страна е играта за висока топка, но често губи концентрация и греши в пасовете. В едно интервю казва, че предпочита да играе на титулярната си позиция като централен защитник, но е бил използван и като ляв бек.

Върни се в “ЦСКА”