Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот ivo55 » 07 юли 2024 05:31

Аз имах предвид Кареасо. Юга сме готови да го подарим и даже да платим. Той може да кандидатства за статуя в Рим по някоя програма за Юнеско. Единствената опция да стигне до топката е отбора отсреща с цялата си глупост да се блъснат в него. А в кариерата му няма случай да е догонил някого.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юли 2024 11:36

Видях че потенциалните ни трансфери са пред провал!
Не разбирам защо не се насочим към футболисти, които реално ще можем да привлечем?! В момента има много футболисти с изтекли договори, за които няма да се плаща трансферна сума! Не е нужно също да разчитаме само на няколко агенти!
Ако нямаш пълна информация за качествата на даден футболист, тогава го каниш на проби за една-две седмици! И през това време треньорският щаб го преценява!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 юли 2024 17:25

Нищо не си видял, защото нищо не знаеш, освен прочетените неща по некви сайтчета, дето последни разбраха за трансферите до момента.
Иначе по съвпадение си прав, ЦСКА във вида изоставен от Ганьо, в момента много трудно се конкурира с отбори, участници в евротурнирите, шампиони в своите първенства.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 07 юли 2024 21:45

ако успеят да привлекат Мартин Минчев, ще е супер, десния фланг ще се раздвижи, през миналия сезон от дясно нямаше кой да изнесе една топка

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юли 2024 11:38

Да бе, Ганьо е виновен, че трансферите ни досега са меко казано провали! Дори когато сме били най-зле преди да отидем във В група, тогава пак съумяхме да направим бързо селекция(даже бяха само свободни агенти) и да сме конкуренти на Разград!
Ако "новите" ръководители бяха казали, че няма пари за трансфери, щяха да бъдат разбрани! А те казаха, че бюджетът ни щял да бъде 35 милиона + годишно, колкото сме харчили и при "Ганьо"! Засега въобще не си личи, че ще харчим по толкова, даже изглежда че бюджетът ни ще бъде в пъти по-малък!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 08 юли 2024 11:41

danko_sot написа:Някой гледа ли ги Тея контроли?
Ако да, да каже как играят младите, кои от тях се представят добре и имат шанс да захапят в първият тим . Кви схеми играем и т.н. да си -говорим по-конструктивни неща.

Някой на живо, други онлайн.
Ще си кажа мнението за всички, които или са резерви или са юноши.
Митко Евтимов - бавен, трудно взимащ решения, повечето от тях не стават, по-скоро тук трябва да гоним трансфер.
Марин Орлинов - перфектен е за дубъла, при положение, че имаме трансфер там на Дюлгеров
Дюлгеров - има качества, има усет, знае как да скъси дистанция, но му трябва според мен подготовка.
Наско Цеков - момчето заслужава шанс, в първият отбор, има желание, има хъс, но тактически трябва да се поработи бая над всеки един аспект.
Делова - за момента нищо не мога да кажа
Лъчезар Иванов - в дубъла, има още какво да се желае от него.
Росен Маринов - в дубъла
Петко Панайотов - има качества, трябва да се поработи по физиката му, но за мен е за първият отбор и за дубъла да трупа игрова практика, при него трябва да е двойно натоварването
Апостолов - в дубъла, има още какво да се желае от него.
Илиев - в дубъла, има още какво да се желае от него.
Иван Тасев - нищо не мога да кажа за момента
Чорбаджийски - това момче заслужава повече игрова практика в първият отбор дори и от Шопов, стискам палци да захапе!
Алесандро Николов - има качества, трябва да се поработи по физиката му, но за мен е за първият отбор и за дубъла да трупа игрова практика, при него трябва да е двойно натоварването
Симо Александров - продажба или наем
Динчев - продажба или наем
Папазов - очаквам много повече от него, нивото му не си го е вдигнал, а игрова практика има, за момента или резерва или в дубъла
Борносузов - за момента съм пас.
Антонов - да не го забравяме това, че е контузен, но според мен е за първият отбор.

За тренера - в момента е прехвърлил енергията, хъса и желанието на футболистите и това е видимо. Тактически обаче нищо не виждам, но аз не съм фактор, защото съм фен, а не професионалист в тази сфера. Ще видим като почне първенството.
Висока преса - това е видимо, но оставяме много дупки, които идват от младите и от това, че тактически не са научени, и това е видимо. Виждам много пасове, които искат да са бързи, но в същото време да точни и да задържаме повече топката, тук се изисква класа, която за момента куца.

Има много работа по отбора, необходими са още няколко човека, но да се вдига нивото, а не да се попълват дупки.

Дано съм ти помогнал малко 8-)

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 08 юли 2024 11:42

CSKA 78 написа:Да бе, Ганьо е виновен, че трансферите ни досега са меко казано провали! Дори когато сме били най-зле преди да отидем във В група, тогава пак съумяхме да направим бързо селекция(даже бяха само свободни агенти) и да сме конкуренти на Разград!
Ако "новите" ръководители бяха казали, че няма пари за трансфери, щяха да бъдат разбрани! А те казаха, че бюджетът ни щял да бъде 35 милиона + годишно, колкото сме харчили и при "Ганьо"! Засега въобще не си личи, че ще харчим по толкова, даже изглежда че бюджетът ни ще бъде в пъти по-малък!

Мхм, 35 милиона + бюджет ?
Сигурен ли си в този бюджет защото, аз съм сигурен че бюджета е много по-малък от този на годишна база!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юли 2024 11:44

Да, сигурен съм! Ако си гледал първата пресконференция, щеше и ти да си сигурен! ;) :)

В някои сайтове се появи инфо, че новият треньор ще залага на "гегенпрес", само че за този стил на игра ни трябват друг тип футболисти, с каквито не разполагаме в момента!
При повечето ни контроли имаше големи дупки в защитата ни през първия половин час и само късметът, както и липсата на пълна концентрация(понеже са контроли) при нападателите на опонентите ни ни спасиха от големи негативни резултати още на полувремето!
С наличните футболисти този стил ще е прекалено труден, по-скоро сме за тики-така с къси пасове!
Последна промяна от CSKA 78 на 08 юли 2024 12:30, променено общо 2 пъти.

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 08 юли 2024 11:45

danko_sot написа:Кареасо е класен играч, технически и физически е на добро ниво. Но проблемът е, че от началото при нас има хибридна роля. Справя се добре като дефанзивен халф, но не е. По-фин е и влиза меко в единоборствата, обикновено отнема топката дори без да прави шпагат. Без Юга до него ще бъде сгазен от здрави и мощни полузащитници. Поради тази причина няма да е чак толкова фатална негова продажба. При положение, че единият център халф е Скаршем, ние трябва да му намерим най-подходящия партньор. Определено дефанзивен халф, може и box to box да е. Освен това Юга най вероятно ще си ходи. Така че да- нападател , типична девятка , Питас е спрягания; крило, което може да играе и като нападател, за предпочитане силен десен крак- Марто Минчев е това; ляв бек ( аз не вярвам много в приказки и как Санянг изведнъж ще спре да греши и ще стане красивия лебед) . Той през мач прави по една детска грешка..... И тук трябва класен ляв бек, не просто поддръжка. И последния според мен е дефанзивен халф. Аз ще бъда доволен и на някое африканско хищно животно :)

Той си е деф. халф и там е най-големият му потенциал. Да не забравяме, че в някой мачове от наши статични положения, той се връщаше и спасяваше голови атаки на противниците. Той е единственият ни динамичен футболист и както казваха едно време - този е голяма моторетка! Ще е голяма грешка да бъде продаден, ако не се намери със същите качества футболист, ще е кофти. Юга е умен човек и знае много добре каква е позицията на всички ни спрямо него, според мен ще се трансферира най-късно зимата.

Red_Omerta
Контакти:

Мнениеот Red_Omerta » 08 юли 2024 11:49

CSKA 78 написа:Да, сигурен съм! Ако си гледал първата пресконференция, щеше и ти да си сигурен! ;) :)

Разходи:

За 2018 г.: 19 239 000 лева
За 2017 г.: 14 562 000 лева
За 2016 г.: 9 893 000 лева

Заплати:

За 2018 г.: 9 528 000 лева
За 2017 г.: 7 304 000 лева
За 2016 г.: 4 771 000 лева

Разходите за външни услуги за 2018 г. са 7 427 000 лева.

Приходи:

За 2018 г.: 15 185 000 лева
За 2017 г.: 3 958 000 лева
За 2016 г.: 7 081 000 лева

Заповядай и не мисля, че изобщо си сигурен в нещо. Освен за новият бюджет на новите собственици, които казаха 35 милиона от този бюджет са включени и за стадиона, другото оставам на теб ;)

Върни се в “ЦСКА”