Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот danko_sot » 15 юни 2024 21:35

Фичо предвидливо поиска три трансферни прозореца кредит на доверие, което прави точно един цял сезон. Друг е въпросът, че преди тези три, той имаше други 6 на същата позиция, които проспа под патронажа на краля Слънце.

Но щом Стоянчо така е решил да има едно удобно бушонче.......
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юни 2024 10:13

Колеги, пише се вече едно и също, което не е и много съдържателно.

Всички се обединихме около това, че през първата година шампиони няма как да станем. Разград 2000, ГМО-то на Домусчиеви, стяга селекция за шампионска лига.

Така че нека не "управляваме" клуба, а да изчакаме първите трансфери и като нормални фенове да си избираме любими футболисти, черни овце и въобще футболни неща.

Управленският екип е нов и няма да го оценяваме ние, а ... резултатите след втората, третата година.

Хайде да не сме като говедата и по цял ден да дъвчем собствениците и директорите, а да бъдем ... фенове и да си подкрепяме отбора и футболистите. Първата година ще е много трудна и нашата подкрепа ще им е нужна като кислород. Особено на по-младите.

Не ми се чете вече за изпълнителните директори и то едно и също. Все едно съм отворил списание Мениджмънт". Мачовете почват след няколко седмици
.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 юни 2024 10:49

Въпрос към Виктор Морзос

Какъв стил на игра изповядва Стипич?
– Когато беше треньор на Ауда, играеше повече с трима или петима защитници. Ауда беше такъв отбор, който залагаше повече на контраатака. Не комбинираше много. Но играчите бяха изключително бързи. В Рига също всички футболисти бяха много скоростни. При него не преобладава комбинативният футбол. Разчита се повече на индивидуалните качества на играчите. Но всичко зависи от това с какъв потенциал в състава разполагаш. В ЦСКА може и да е различно и да се използва друг подход. В Рига разполагаше с добри състезатели. Това е отбор със сериозен бюджет за латвийския футбол. Три пъти по-голям от нашия в РФС. Техният бе около 13-14 милиона евро. В Рига обаче е доста трудно да се работи. Там очакванията и напрежението са много големи. В това отношение няма да има проблем в ЦСКА, където винаги е ясно какви са целите и очакванията. Между другото Стипич е първият треньор на Рига (б.р. клубът е създаден 2014 година), който изкарва цял сезон и се задържа толкова дълго. Там не са особено търпеливи към наставниците, но той успя да се задържи.

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 16 юни 2024 11:45

Искам си Гришата и Стойкас. Средата на юни е, а още няма трансфери. Куция вече щеше да е довлякъл поне няколко перли с които смело да атакуваме второто място.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юни 2024 18:24

Пич, тоя форум е за писане. Някой като каже що пишете тва, що пишете онова. Как да се отговори? Първо щото е демокрация от 89 г. и второ щото всеки е индивидуален и има различен светоглед и начин на мислене.

На мене ми харесва новата структура на управление. В това няма две мнения и спорове.

Въпросът е хората, които са на власт дали ще се справят. Докато при ГГ нямаше значение кои са директори и треньори, всички бяха обречени заради изгнилата пирамида на управление.

Сега е друго. Факт е, че се съмнявам как ще се справят. Имам съмнения относно способностите и качествата на Орманджиев, за Фичо е ясно, а и това е първа сериозна работа за Александров.

Ако бяха други може би пак щеше да има съмнения.
При целия този немалък екип от скаути, директори и т.н. засега имаме само един трансфер и то на старото ръководство. Може би чакат мнение на треньора на кои ще разчита, но така или иначе има постове, на които имаме сериозни дупки и е крайно време да се размърдат скаутите и другите там директори.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 16 юни 2024 19:25

Факт, никой не може да те спре да хейтиш този или онзи в управленската структура на клуба особено с железния аргумент "съмнителен ми е".Само имай предвид, че всички са ни съмнителни, защото още нищо не са постигнали като ръководители на ЦСКА. Ама не го пишем всеки ден, защото се подразбира ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 16 юни 2024 19:51

Днес се замислих какъв отбор на ЦСКА ми се гледа и се поразрових в трансфермаркт за БГ футболисти...
Този отбор бих го подркепял без особено значение от резултатите, средна възраст под 23 години.
Това при схема 4-3-3 за каквато споменаха няколко пъти или подобна.
Общата цена на болднатите е 7м евра :) спрямо цените на трансфермаркт, но реалната мисля че е под половината.
За Марин Минчев писаха някъде че имаме интерес..

Вратари: Бусато / Вуцов - Славия, 21 год - 1,2м евра

Защита:
дясно : Виктор Попов - Ч. море, 24 год - 1,5м евра / Мартин Стойчев
център : Християн / Кордоба / Мартин Георгиев - Славия, 18 год - 300к
ляво : Андрей Йорданов - Пирин, 22 год - 400к / Санянг

Халфове:
Средна линия : Кареасо / Линдсет / Хайнц / Скаршем / Кристиян Стоянов - Славия, 21 год - 350к
Атакуващи полузащитници ляво : Файтон / Тасев / Антонов
Атакуващи полузащитници дясно : Илиян Илиев - Ч. море, 24 год - 600к / Станислав Иванов - Арда, 25 год - 1м евро / Чорбаджийски

Атака : Мартин Минчев - Турция, 23 год - 1.8м евра / Папазов / Сораков - Славия, 20 год - 300к

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юни 2024 21:41

ivo55 написа:Факт, никой не може да те спре да хейтиш този или онзи в управленската структура на клуба особено с железния аргумент "съмнителен ми е".Само имай предвид, че всички са ни съмнителни, защото още нищо не са постигнали като ръководители на ЦСКА. Ама не го пишем всеки ден, защото се подразбира ;)

Щом мислиш, че хейтя, ок. Но аз за Фичо мнението трудно ще си го променя. Не може да си се крил като мишка и плъх две години само да си взимаш заплатата и сега изведнъж да станеш топ спортния директор. [quote="Sens85"]Днес се замислих какъв отбор на ЦСКА ми се гледа и се поразрових в трансфермаркт за БГ футболисти...
Този отбор бих го подркепял без особено значение от резултатите, средна възраст под 23 години.
Това при схема 4-3-3 за каквато споменаха няколко пъти или подобна.
Общата цена на болднатите е 7м евра :) спрямо цените на трансфермаркт, но реалната мисля че е под половината.
За Марин Минчев писаха някъде че имаме интерес..

Вратари: Бусато / Вуцов - Славия, 21 год - 1,2м евра

Защита:
дясно : Виктор Попов - Ч. море, 24 год - 1,5м евра / Мартин Стойчев
център : Християн / Кордоба / Мартин Георгиев - Славия, 18 год - 300к
ляво : Андрей Йорданов - Пирин, 22 год - 400к / Санянг

Халфове:
Средна линия : Кареасо / Линдсет / Хайнц / Скаршем / Кристиян Стоянов - Славия, 21 год - 350к
Атакуващи полузащитници ляво : Файтон / Тасев / Антонов
Атакуващи полузащитници дясно : Илиян Илиев - Ч. море, 24 год - 600к / Станислав Иванов - Арда, 25 год - 1м евро / Чорбаджийски

Атака : Мартин Минчев - Турция, 23 год - 1.8м евра / Папазов / Сораков - Славия, 20 год - 300к [/quote

+1 за поста. Вкара разнообразие. Но от тези, които си написал половината нямам впечатления от тях. Бих взел Попов и Минчев. Интересно, че за Кордоба излезе информация, че ще го махаме.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 16 юни 2024 22:29

Момчетата от Славия са с по около 20 мача този сезон всеки в А група, плюс това всички са юношески национали. За Сораков съм чувал много добри неща.
Има и други талантливи момчета но са от числото и не съм ги споменавал.
Мисля че последните години изпуснахме шанса да се борим с Лудогорец по традиционния начин с взимане на готови футболисти, много ни дръпнаха с изходящите трансфери които направиха. В момента имат обигран отбор с достатъчно класни футболисти, да не говорим че могат да си позволят да извадят по няколко милиона евра на трансферен прозорец а и няма какво да се лъжем вече са желана дестинация за доста латиноси и не само, на нас гледат по малко по различен начин.
Та си мисля че трябва да пробваме друг подход, играчи с перспектива и правилна политика а като знам какво ни е търпението на феновете единственото което може да предотврати драми и рязане на вени и да даде малко време при първите кофти резултати е повече млади българи в състава... Аз друг вариант просто вече не виждам.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 юни 2024 23:15

Винаги като тръгнеш да градиш една структура най-отдолу от основите в началото е много трудно.
Но това е най- правилният път. Ние, ако нямаме школа, ако нямаме стадион читав, за чий са ни тия футболисти.

Чакаме да видим действията на новото ръководство. Видяхме вече, че на приказки го докарват. Сега да видим дали могат да реализират думите си.
Точно сега е моментът да си скъсат задниците от работа. Време е за дела!

Върни се в “ЦСКА”