ЦСКА все още е притегателна сила за бившите си футболисти. След като през миналата седмица стана ясно, че ексвратарят Ивайло Петров уреди завръщането си в Борисовата градина сега на път са и други двама бивши играчи на клуба - Тиаго Силва и Никола Вуядинович. Двамата са потърсили контакт с ръководството на "червените", за да се разберат за повторен престой в тима, разкрива "Тема спорт".
Бразилецът играе редовно за белгийския Генк, но непрекъснато се оплаква, че му липсва България, където се запозна с приятелката си.
Положението на Вуядинович в настоящия му клуб Удинезе е малко по-различно. Черногорецът не участва в мачовете на "фруиланите". Той обяснява статута си на твърда резерва с огромната конкуренция в италианския тим.
"Боря се с още петима за поста ляв защитник. Засега треньорът не предпочита мен, което не ми позволява да вляза във форма, защото ми липсват официални мачове", оплаквал се Вуядинович.
За момента ЦСКА може да ангажира двамата единствено с договори под наем, защото няма да има пари да откупи правата им, поне докато не се намери нов собственик на клуба.
Освен връщането на Силва и Вуядинович в ЦСКА се подготвя и сензационния трансфер на национала Благой Георгиев. Ръководството на "червените" вече е водило преговори за взимането под наем на звездата на Славия. Преговорите са в напреднала фаза и ако от "Овча Купел" не успеят да го продадат в чужбина, той ще заиграе на "Българска армия". Самият Георгиев вече е дал съгласието си да облече екипа на ЦСКА.
Тиаго Силва,Никола Вуядинович и Благой Георгиев.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тиаго Силва,Никола Вуядинович и Благой Георгиев.
Вуйо едвам се отървахме от него, Тиаго само мрънкаше за пари и играеше симулативно. Не ни трябват такива.
И без това не може да се отървем от разни като Зе Руй, Удоджи, Настич и т.н.
Тия са луди!!!!!!!!
Имат ли джобове за обръщане

Имат ли джобове за обръщане
За благо забрави,за Вуя.не става предпочитам ИВАН ИВАНОВ.За Тиаго е можеби най-добрия ляв защитник играл за България и БЪЛ.Първенство през 21в

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
ati_pipo написа:Вуйо едвам се отървахме от него, Тиаго само мрънкаше за пари и играеше симулативно. Не ни трябват такива.
Пич,извинявай ама ти играл ли си някога футбол,и разбираш ли я тая игра
Тиаго е може би най-добрия чужденец играл някога в нашето първенство,а Никола е с 10 класи по добър от смешника Машадо. Тиаго вече не е толкова млад за да мрънка за пари,а на Никола при продажба могат да се вземат доста повече от тези за които го продадоха.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
Вие тъпи ли сте бе?! Вуядинович е много добър играч! С Ванката Иванов могат да направят много добра двойка, дето да играе отзад на супер ниво за много години напред... Тиагото, ако не мрънка за пари определено е много качествен играч, а и определено ни трябва ляв защитник, така че съм за. А Благойката едва ли ще дойде на Армията, ама ако дойде за половин сезон няма да е зле, да ни помогне да спечелим титлата... Иначе съм много против идването на турчето от Ботев! В ЦСКА няма място за турци. Ще го освирквам, ако дойде! Друга разумна покупка би бил Какалов!!! И като добавим и Пифа мисля, че отборът ще бъде доста стабилен тази пролет!
- POPCORN
- Контакти:
kalo написа:Тия са луди!!!!!!!!
Имат ли джобове за обръщане![]()
ти си гледай собствнеия отбор.не се занимавай с ЦСКА!гледай там г христов трансферния бум хахах 3 гола за 15 кръга
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
А ми звучи много добре,ама дълбоко се съмнявам да стане факт.И Тиаго и Вуядинович играят на един пост така че един стига освен ако Вуядинович не играе централен защитник,където според мен ще е по-полезе ,но там си имаме Котев и ИВанов ,които играят добре засега.Така че лично аз предпочитам Тиаго,който заедно с БАрдон и Новакович и Хидиуед са най-класните чужденци играли в България.ЗА Благо абсурд.
П.П. Какво мислете например за Христо Янев и без това не играе в Гренобъл
П.П. Какво мислете например за Христо Янев и без това не играе в Гренобъл

- LordVOODOO
Тиаго остаря, така че няма сми от него. Виж Вуядинович е друга работа. Нещо обаче не ми се вярва това да е истина! И двамата си тръгнаха, заради мераците си за повече пари. Нека първо ЦСКА се сдобие с нов собственик и се отърве от ония примадони - За Руй, Гунлаогсон (ама да остави жена си тук в България), Настич и компания. А и какво ще копираме Левски ли? Да продаваме някой играч и после като се окаже твърда резерва в отбора си да си го вземем обратно!!! (Ала Бонзо с Рен!) Няма сми, а и за какво ни е играч, който няма никаква игрова практика?!
Нека се намери платежоспособен собственик и да купи яки играчи и най-вече да се обърне повече внимание на ДЮШ!!! България е дала футболисти като Стоичков, Балъков, Лечков, Костадинов, Трифон Иванов, Берба, Боби Михайлов и още няколко много класни играчи, които играха в големи отбори, а сега само се купуват мними жужденци! За какъв чеп са ни?!?!?! Нека обърнем внимание на школите (това важи за всички отбори!) да се наливат пари в тях и след време пак ще имаме играчи като тия, които преди малко изброих и които цял свят знае!
Нека се намери платежоспособен собственик и да купи яки играчи и най-вече да се обърне повече внимание на ДЮШ!!! България е дала футболисти като Стоичков, Балъков, Лечков, Костадинов, Трифон Иванов, Берба, Боби Михайлов и още няколко много класни играчи, които играха в големи отбори, а сега само се купуват мними жужденци! За какъв чеп са ни?!?!?! Нека обърнем внимание на школите (това важи за всички отбори!) да се наливат пари в тях и след време пак ще имаме играчи като тия, които преди малко изброих и които цял свят знае!