Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как ще посрещнем Данчо Тодоров в първия кръг ?
Данчо явно очаква да го посрещнем с освирквания,дайте да го разочароваме и да го посрещнем с аплодисменти 

ако посрещате Данчо с аплодисменти защно не и Киро така
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:ако посрещате Данчо с аплодисменти защно не и Киро така
темата е за Данчо,и затова писах за него как ще го посрещнем,иначе сам съгласен и за Котев
Аз събота съм на стадиона,и Данчо и Киро са дали много но и много са взели от ЦСКА,ако покажат уважение към отбора който обичам и аз ще покажа уважение към тях дори и да направят мача на живота си срещу нас...
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА
Мисля, че освен аплодисменти всичко друго би било глупост и "простотия". За Данчо две думи няма...поне според мен, а като гледам и според други съфорумци изложили мнение по-горе. Особенно ми харесва единия коментар за многото футболисти минали през отбора и за запомнянето на имента им... е на Данчо определено ще се помни. Горе долу същото е и за Котев. Не ми харесваха освиркванията срещу Янев.... човек също дал много на ЦСКА, какво е виновно момчето, че нашето ръководство не реши да го вземе отново- това според мен бе голяма грешка.... ама си играе в Литекс, вкарва си голове и им връзва играта. Или пък освиркванията срещу футболисти от Ч.Море които са били в ЦСКА..... пак неправилно според мен. И дайте да не забравяме, че които не работи не греши, е същото е и във футбола....или сред нас има безгрешни и винаги са в оптимална форма и кондиция? И драги фенове нека да не забравяме едно- независимо как ще играят и Данчо и Котев в мача срещу ЦСКА, недейте да забравяте , че те не са надъхани за победа срещу ЦСКА или неговите фенове, а срещу ръководството на отбора, което ги счете за ненужни и ги отсвири. Е че каква по-добра възможност да докажеш на някого, че не е прав от това да го биеш на стадиона му и победата да е следствие на твоя добра игра. Ами според мен Р. Трифонов именно поради играта му срещу ЦСКА в доста голяма степен се реши да се върне в отбора. Недейте да се настройвате срещу футболистите, какво са виновни те, че не ги искат, да спрат да играят ли?
- dreben23
- Контакти:
Браво, момчета! Само така, точно по това се различаваме от другите. Ценим си постиженията, колкото и малки да са те! Напрово ми се стопли душата, но от друга страна имам усещането, че няма да имаме друг като Данчо, който е готов да изтръгне сърцето на противника и да "изплюе" своето както се казва. Никакви освирквания, 7 години са достатъчно време един футболист да спечели уважението ни! Мачът, обаче ще е труден и очаквам трудна победа с гол или два разлика!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- TPAKTOP
- Контакти:
Да, Данчо си е заслужил аплодисментите и обичта на публиката!
И само и аз да дам един пример за бивш играч на ЦСКА който по независещи от него причини е играл на Армията с чужд екип и не е освиркан е Сакалиев(Нефтохимик). Лично бях на мача и хората си го аплодираха след мача той дайде при нас и ни благодари. Естествено имаше възгласи от публиката от рода на "Стойко объркал си вратите бе!"; "Стойко я покажи истинската фанелка" и т.н. Но той видя уважение от публиката макар преди това да беше играл само под наем в ЦСКА. ЗА това смятам че Данчо си е заслужил уважението. 7 години в ЦСКА не са малко! А и само да спомена още един такъв футболист - Бербатов(Леверкузен)
Тогава пак беше бурно аплодиран!
И само и аз да дам един пример за бивш играч на ЦСКА който по независещи от него причини е играл на Армията с чужд екип и не е освиркан е Сакалиев(Нефтохимик). Лично бях на мача и хората си го аплодираха след мача той дайде при нас и ни благодари. Естествено имаше възгласи от публиката от рода на "Стойко объркал си вратите бе!"; "Стойко я покажи истинската фанелка" и т.н. Но той видя уважение от публиката макар преди това да беше играл само под наем в ЦСКА. ЗА това смятам че Данчо си е заслужил уважението. 7 години в ЦСКА не са малко! А и само да спомена още един такъв футболист - Бербатов(Леверкузен)

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- mertezaker
- Контакти:
Данчо Тодоров - с любов или омраза ???
Интересно ми е мнението на привържениците на ЦСКА как ще бъде посрещнат Данчо Тодоров на стадион "Българска армия" в събота (ако играе), аз лично съм от привържениците, които смятат че той трябва да бъде аплодиран и не трябва да го освиркваме, защото той е дал много на отбора и никога не е казал лошо за феновете, въпреки това съм сигурен, че има и негативни настроения срещу него, породени от събитията в последните месеци. Лошо впечатление ми направи постоянните обиди към Христо Янев в мача с Литекс за купата, а Ицо също е дал много на отбора и бележеше много често срещу Левски, надявам се на европейско поведение на феновете и аплодисменти за Данчо
Re: Данчо Тодоров - с любов или омраза ???
С уважение,той даде много на ЦСКА но и ЦСКА много му даде.Дано да играе добре срещу нас но да биеме 

...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Данчо Тодоров - с любов или омраза ???
С много любов,признателност и уважение естествено!