НАПРОЛЕТ щЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА ЗА ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Re: НАПРОЛЕТ щЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА ЗА ЦСКА

Мнениеот BGarmy » 29 ное 2008 20:26

sersema написа:Ама истината за ЦСКА вече е ясна!Току що в медиите изтече новината, че Александър Томов ( да е жив и здрав ) се е договорил с новият собственик на ЦСКА!!Той е един от най-големите месокомбинати в България-Родопа!!Поради хроничен недостиг на свинско месо, месокомбинатът е предприел тази спасителна мярка с която ще задоволи потребностите на пазара от свинско месо за коледа!!!ЧЕСТИТО ЧОРБАРИ!!ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВЕЧНО ВТОРИ!!!

Чудя се защо ни крадете репликите.......фразите като за пример ВЕЧНО 2 :o или ЕВРОИДИОТИ :o .ЖАЛКИ РОГАТИ СВИНЕ СТЕ :lol:
Ние сме родени шампиони вечно на ЕВРОПЕСКАТА СЦЕНА
НИЕ СМЕ В ТОП10 С НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ В ЕКТ.ТОП30 С НАЙ-МНОГО ПОБЕДИ.
1-Я ОТБОР В БЪЛГАРИЯ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС КАКТО В ПОБЕДИ ТАКА И В Г.Р.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

tezei

Мнениеот tezei » 29 ное 2008 20:40

BGarmy написа:
sersema написа:Ама истината за ЦСКА вече е ясна!Току що в медиите изтече новината, че Александър Томов ( да е жив и здрав ) се е договорил с новият собственик на ЦСКА!!Той е един от най-големите месокомбинати в България-Родопа!!Поради хроничен недостиг на свинско месо, месокомбинатът е предприел тази спасителна мярка с която ще задоволи потребностите на пазара от свинско месо за коледа!!!ЧЕСТИТО ЧОРБАРИ!!ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВЕЧНО ВТОРИ!!!

Чудя се защо ни крадете репликите.......фразите като за пример ВЕЧНО 2 :o или ЕВРОИДИОТИ :o .ЖАЛКИ РОГАТИ СВИНЕ СТЕ :lol:
Ние сме родени шампиони вечно на ЕВРОПЕСКАТА СЦЕНА
НИЕ СМЕ В ТОП10 С НАЙ-МНОГО УЧАСТИЯ В ЕКТ.ТОП30 С НАЙ-МНОГО ПОБЕДИ.
1-Я ОТБОР В БЪЛГАРИЯ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС КАКТО В ПОБЕДИ ТАКА И В Г.Р.

Отворко, та какво казваш сте направили в Европа през последните 17-18 години???!!! Когато се пениш с някакви успехи от преди цяла вечност ставаш смешен! Ако бяхте толкова стойностни щяхте да имате някакви примерно четвърфинали, а нали виждаме докъде го докарвате и вие в евротурнирите!!! Така че не знам поради каква логика се мислите за велики с оглед на статистиката от края на миналия и първите няколко години на тоя век!!!

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 29 ное 2008 20:50

А бе чорбета цяла година квичите че сте най стойностния отбор. Е то се видя солко сте стойностни.
Последна промяна от Darina на 30 ное 2008 10:46, променено общо 1 път.
Причина: Без псувни и обиди

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 29 ное 2008 21:35

Цяла седмица квичахте за агитката на Левски,какво била направила в Перник!
Хайде сега споделете за вашата нещо!
Мълчите,като женски полов орган,скапаняци!

nikladjov
Контакти:

Мнениеот nikladjov » 29 ное 2008 21:38

tozi 4ervei tomislav rusev padna mnogo nisko s komentara si 4e gonzo e geroi a vlado man4ev simulant.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 ное 2008 00:28

Вижте сега. Не искам да се зяждам с феновете на който и да е отбор. но темата която е поставил delqnski47, наистина е актуална и предполагам вълнува само цескари. Най вече и за това, че привържениците на Левски влизат в темата само да се заяждат и обиждат. Моето мнение е, че не трябва да оставяме Томов и компания, да си и помислят за някаква зимна ваканция. Трябва непрекъснато да им се натяква и да бъдат тормозени по всякакъв начин, докато доведат стабилен спонсор и собственник на Армията. Дано и медиите не спират да се занимават с личността Томов през зимната пауза, за да може този човек най-накрая да вземе да свърши и той накаква работа. Знам, че ние неможем да направим кой- знае какво, но поне можем да пишем в различни форуми и сайтове, а които се сети и някакъв друг метод, за да може този господин да се стряска и на сън за бъдещето на ЦСКА.

di4o
Контакти:

За феновете и простащината ...

Мнениеот di4o » 30 ное 2008 08:08

До msm : Радвам се ,че има такива хора като теб ...Интелигентни фенове ! :)

Другите пак го обърнаха на заяждания и псувни ... Абе,българска работа ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 30 ное 2008 21:06

докато дойде пролетта,цска няма да съществува
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 30 ное 2008 22:35

delqnski47 написа:Драги червени фенове,
и аз като вас не ми е притеснено от това че ще зимуваме на задната седалка зад Левски!!!Но това не бива да ни притеснява!!!Тази точка ще изгори в най-скоро време!!!НО......... ;) Има неща които трябва да се направят за да отидем там където бяхме дъъъъълго време!!!За съжаление нито аз,нито вие,нито които и да е друг в този форум има възможноста да направи това,което ТРЯБВА ЗА ЦСКА!!!
На първо място е кой ще е новият собственик на ЦСКА!!!(ако изобщо ще има такъв)Ако се намери сериозен собственик преди Коледа,това ще ми е най-сладката Коледа която съм имал до сега,а надявам се ина всички останали червени фенове!!!Има обаче едно сериозно проблемче!!!!!!!!!!!! :evil: човекът който трябва да свърши цялата тая работа е .............АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ!!!
ДРАГИ ФЕНОВЕ........НАПРОЛЕТ щЕ РАЗБЕРЕМ!!!!НАПРОЛЕТ щЕ СЕ РАЗБЕРЕ ВСИчКО ЗА ЦСКА!!!!

Пич нема да чета цялата тема, щото допускам, че пак е настанало едно мерене на малки пишки по-долу. Иначе е добре в ЦСКА да има сигурност и пари, защото слаб ЦСКА означава слаб Левски, което означава слаб национален отбор! За това казах малки пишки, щото ние тука се боричкаме и се радваме на кого отбора е по-малко слаб, а не гледаме, че всички имаме един отбор - националния, а той е не просто слаб... Плачевно слаб е. Айде късмет и дано не тръгнете стремглаво надолу напролет, а да имате един собственик, който да инвестира в школа, база и наши момчета, а не в туристи. Батков затова не ме дразни - изцепва се, прави глупости, но поне осигурява отбора. Лека.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

10 godini vi ma4kame

Мнениеот 10 godini vi ma4kame » 30 ное 2008 23:30

trqbva da vi e sram 4e ste praseta i pak se obajdate

Върни се в “ЦСКА”