Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 16 фев 2022 09:57

peliforewer написа:
шивача написа:

Въпросното журналисче всички го знаем, че е платен. Както и другия лизач- ГА. Ама ниския толкоз се е насрал пред феновете, че оттук-нататък единсвеното му спасение е титлата .Смени ли Стойчо и той е следващия. Може да се поинати 1-2г, но е пътник. Откакто е дошъл е сменил 10 треньора, като с Любо Пенев се подигра два пъти. Е се треньорите ли са виновни? А без ниския не можем.... Знам им схемите, първо се почва отвътре-3-4 от чужденците играят симулативно, после лакейте почват да настройват феновете и следва поредната смяна. Та тоя филм ще продължава до изгонването на Стойчо Младенов.

Шивач,приемам всякакви градивни критики към собственици,ръководство,треньори и футболисти, но не мога да приема обиди към тях,на Гриша Ганчев не съм му адвокат,много неща които направи са противоречиви,тези пари които даде за емблема и стари задължения сигурно щяха да му гарантират един оздравителен план без нови дружества и разни комбинации.Явно хората около него го подведоха и не му дадоха най-правилните съвети,но милионите които той вкара в ЦСКА,това което направи на Панчарево,това което опитва за Армията е достойно за уважение,а не за подигравки.Когато нещата не вървят трябва да сме най-задружни,защото братята ни следят под лупа и злорадстват.Стойчо Младенов в момента е без алтернатива и дано ръководството е на същото мнение,а змии на Армията винаги е имало,дано таралежите вземат правилните решения.

Прав си, като цяло. Но се дразня на интригите, а и сам се досещаш, че домусчето от топспорт не си пише статиите току така, а са му спуснати отгоре. Това ме дразни и на фона всичко дотук, откакто е дошъл наполеончо, няма как да си заслужи моето уважение. Не му отричам, че е инвестирал милиони, нито за базата в Панчарево. Дори ми е през оная работа за титли и купи, но такива долни интриги и подигравки с наши легенди, няма как да търпя.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 фев 2022 10:05

шивача написа:
peliforewer написа:
шивача написа:

Въпросното журналисче всички го знаем, че е платен. Както и другия лизач- ГА. Ама ниския толкоз се е насрал пред феновете, че оттук-нататък единсвеното му спасение е титлата .Смени ли Стойчо и той е следващия. Може да се поинати 1-2г, но е пътник. Откакто е дошъл е сменил 10 треньора, като с Любо Пенев се подигра два пъти. Е се треньорите ли са виновни? А без ниския не можем.... Знам им схемите, първо се почва отвътре-3-4 от чужденците играят симулативно, после лакейте почват да настройват феновете и следва поредната смяна. Та тоя филм ще продължава до изгонването на Стойчо Младенов.

Шивач,приемам всякакви градивни критики към собственици,ръководство,треньори и футболисти, но не мога да приема обиди към тях,на Гриша Ганчев не съм му адвокат,много неща които направи са противоречиви,тези пари които даде за емблема и стари задължения сигурно щяха да му гарантират един оздравителен план без нови дружества и разни комбинации.Явно хората около него го подведоха и не му дадоха най-правилните съвети,но милионите които той вкара в ЦСКА,това което направи на Панчарево,това което опитва за Армията е достойно за уважение,а не за подигравки.Когато нещата не вървят трябва да сме най-задружни,защото братята ни следят под лупа и злорадстват.Стойчо Младенов в момента е без алтернатива и дано ръководството е на същото мнение,а змии на Армията винаги е имало,дано таралежите вземат правилните решения.

Прав си, като цяло. Но се дразня на интригите, а и сам се досещаш, че домусчето от топспорт не си пише статиите току така, а са му спуснати отгоре. Това ме дразни и на фона всичко дотук, откакто е дошъл наполеончо, няма как да си заслужи моето уважение. Не му отричам, че е инвестирал милиони, нито за базата в Панчарево. Дори ми е през оная работа за титли и купи, но такива долни интриги и подигравки с наши легенди, няма как да търпя.

Имаш право,но за Майкъла беше прав.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 фев 2022 10:52

Не разбрахте ли, че онова мънкащото човече и борец за справедливост в българския спорт и перхидрола, които се развяваха по времето на боклуцуите са в основата на загробването на ЦСКА и заради тях се плаща на разни "футболисти" и днес.

И Любо Пенев не става.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2022 11:42

Преди се говореше за комисионни ... А, ми обяснете тоя елемент за какво е докаран и как да не си мисля, че е имало ресто :?: Винаги съм подкрепял Стойчо, но това е уникална тъпотия :!:

ЦСКА няма да може да разчита на новото си попълнение Браян Морено още повече от месец. Колумбийският нападател лекува травма и ще бъде извън игра поне до втората половина на март. Освен това той има сериозни проблеми и с адаптацията.
22-годишният футболист със сигурност пропуска дербито с Левски на 6 март, като изобщо не е ясно дали ще може да играе и срещу Ботев Пловдив на Коматево на 20 март.
Морено се зарази с коронавирус преди да премине в ЦСКА, което забави трансфера му. Той се присъедини към отбора в края на лагера в Турция.
Браян Морено все още не е провеле нито една пълноценна подготовка под ръководството на Стойчо Младенов. Очаква се той да започне да се готви с кондиционния треньор Кирил Динчев след две седмици.

За какво ми го докарва тоя :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 16 фев 2022 13:25

Има фенове, които просто не харесват Стойчо и такива, които го обичат безусловно. Проблемът на червените журналисти не е, че Гришата им диктува какво да пишат, а че са си просто едни фенове с диплома за журналисти и не могат да се надскочат. Така както Румен Илиев от Блиц и Ники Александров, например, имат една направо токсична любов към Стойчо и го защитават винаги и за всичко, дори когато очевидно не е прав. Румен Илиев дори е писал гадни статии за други треньори на ЦСКА, за да ги разкарат и да дойде Стойчо. Така има и един Домусчиев от Топспорт, който от 2013 (поне) просто не харесва Стойчо (както и някои фенове). Неговото също е токсично... Има неща в статията, за които е напълно прав, но е написано точно като гневен фен във фейсбук на две-три ракии. Същото е и с Любо Пенев и с всяка друга легенда на ЦСКА. Изключваме Пената- него всички си го обичаме :lol: От тази гледна точка левскарите са по-задружно племе- щом е левскар си го защитават, ако ще и Пеевски и Тиквата да е :roll:

Що се отнася до чуждите треньори, то сценарият пак е същият и пак е фенски. Точно каквито са преобладавище коментари на феновете във фейса, такива са и "журналистическите"... Ама да седнат да направят един реален журналистически анализ на играта като Гочето и Паро- забрави.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2022 13:42

peliforewer написа:
шивача написа:
peliforewer написа:
шивача написа:

Имаш право,но за Майкъла беше прав.

хах, браво, хитро от твоя страна :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 фев 2022 14:33

Да уточня, текстовете за Стоичков и Любо бяха излишни,но този за Майкъла беше на място.Ами този наш бивш футболист ходи от медия на медия и не спира да говори глупости за ЦСКА и феновете.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 16 фев 2022 17:54

boabbb написа:Преди се говореше за комисионни ... А, ми обяснете тоя елемент за какво е докаран и как да не си мисля, че е имало ресто :?: Винаги съм подкрепял Стойчо, но това е уникална тъпотия :!:

ЦСКА няма да може да разчита на новото си попълнение Браян Морено още повече от месец. Колумбийският нападател лекува травма и ще бъде извън игра поне до втората половина на март. Освен това той има сериозни проблеми и с адаптацията.
22-годишният футболист със сигурност пропуска дербито с Левски на 6 март, като изобщо не е ясно дали ще може да играе и срещу Ботев Пловдив на Коматево на 20 март.
Морено се зарази с коронавирус преди да премине в ЦСКА, което забави трансфера му. Той се присъедини към отбора в края на лагера в Турция.
Браян Морено все още не е провеле нито една пълноценна подготовка под ръководството на Стойчо Младенов. Очаква се той да започне да се готви с кондиционния треньор Кирил Динчев след две седмици.

За какво ми го докарва тоя :?:

Май ще се окаже, че Стойкас Стоилас е довел Морено, което най-вероятно означава, че Младенов няма да издържи много дълго време.

WelcomedBurden

Мнениеот WelcomedBurden » 17 фев 2022 18:38

Цеката пробва да пуска доноси, значи като станеш предател почваш да копираш на нефелниците умнотиите. :mrgreen:
ЦСКА значи много добре върви щом скимтят и опитват със жалки ревове да съботират новия стадион.
леФски-динамо-спартак-витоша-лафчис 92 Софянски 98.Ние сме най-морални ама с мафията сме дружки и си правим своеволя изяшни и страшни игрушки! За нас закона не важи нито задължения,редим обаче от злоба разни и всякакви изпражнения.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 фев 2022 00:42

Ако има референдум за Българска армия в същия трябва да бъдат включени и всички останали стадиони в София. Ан блок.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”