peliforewer написа:шивача написа:
Въпросното журналисче всички го знаем, че е платен. Както и другия лизач- ГА. Ама ниския толкоз се е насрал пред феновете, че оттук-нататък единсвеното му спасение е титлата .Смени ли Стойчо и той е следващия. Може да се поинати 1-2г, но е пътник. Откакто е дошъл е сменил 10 треньора, като с Любо Пенев се подигра два пъти. Е се треньорите ли са виновни? А без ниския не можем.... Знам им схемите, първо се почва отвътре-3-4 от чужденците играят симулативно, после лакейте почват да настройват феновете и следва поредната смяна. Та тоя филм ще продължава до изгонването на Стойчо Младенов.
Шивач,приемам всякакви градивни критики към собственици,ръководство,треньори и футболисти, но не мога да приема обиди към тях,на Гриша Ганчев не съм му адвокат,много неща които направи са противоречиви,тези пари които даде за емблема и стари задължения сигурно щяха да му гарантират един оздравителен план без нови дружества и разни комбинации.Явно хората около него го подведоха и не му дадоха най-правилните съвети,но милионите които той вкара в ЦСКА,това което направи на Панчарево,това което опитва за Армията е достойно за уважение,а не за подигравки.Когато нещата не вървят трябва да сме най-задружни,защото братята ни следят под лупа и злорадстват.Стойчо Младенов в момента е без алтернатива и дано ръководството е на същото мнение,а змии на Армията винаги е имало,дано таралежите вземат правилните решения.
Прав си, като цяло. Но се дразня на интригите, а и сам се досещаш, че домусчето от топспорт не си пише статиите току така, а са му спуснати отгоре. Това ме дразни и на фона всичко дотук, откакто е дошъл наполеончо, няма как да си заслужи моето уважение. Не му отричам, че е инвестирал милиони, нито за базата в Панчарево. Дори ми е през оная работа за титли и купи, но такива долни интриги и подигравки с наши легенди, няма как да търпя.