РЕЗУЛТАТА НА СИМУЛАНТИТЕ 2 от 2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: РЕЗУЛТАТА НА СИМУЛАНТИТЕ 2 от 2
Каква е тази злоба не мога да разбера.Аз съм фен на Левски,но от контузията на Манчев и Лазаров не ми е приятно.Те са добри футболисти и разберете за да е силен Левски има нужда да е силна и ЦСКА и обратното.От контизията загуби и националния.Престанете да злорадствате на чуждото нещастие което е свързано със здравето на хората.
TheClub написа:Оф лефаскари тъпи ще ви дойде времето споко...Догодина
Дано успеем да си спечелим дузпа иначе сме паднали...
Абе някой да мо ибясни в коя ситуация Манчев е симулирал в 3те мача , който игра.

cska_90 написа:Абе някой да мо ибясни в коя ситуация Манчев е симулирал в 3те мача , който игра.
Днес при дузпата! Цесекар съм, но си признавам, че нямаше дузпа...
Angoff. написа:TheClub написа:Оф лефаскари тъпи ще ви дойде времето споко...Догодина
Дано успеем да си спечелим дузпа иначе сме паднали...
Абе ти не си ангофф който знаем

-
- Контакти:
Няма смисъл от подобни теми,защото на Манчев не му е първа такава голяма контузия-съжалявам за него,като човек,какво като ни е съперник.За З.Лазаров също,това бяха разликата между цска в момента и посредствеността,ако ги нямаше тях двамата не знам на кое място щеше да бъде отборът.Съжалявам и за двамата футболисти-много са им гадни контузиите и ще страдат много докато се възстановят от тях и си възвърнат формата.Не бъркайте футболното съперничество с чисто човешките и моралните ценности хора,това е много гадно нещо...Това са спортисти преди всичко и по този начин си вадят хляба,бъдете малко по-толерантни в такива ситуации...Поздрави на всички....
Angoff. написа:cska_90 написа:Абе някой да мо ибясни в коя ситуация Манчев е симулирал в 3те мача , който игра.
Днес при дузпата! Цесекар съм, но си признавам, че нямаше дузпа...
Ае ти нормален си -дали е имало дузпа или не е др въпрос,ама да се твърди че е симулирал при положение че момчето има скъсани връзки е смешно.

TheClub, na maika ti i na ba6ta ti otzad da im vleze! DGD 4orbar smotan i toia Angoff samo gluposti pi6e pedala s pedal. Aide svinete v ko4inata.
bacito написа:TheClub, na maika ti i na ba6ta ti otzad da im vleze! DGD 4orbar smotan i toia Angoff samo gluposti pi6e pedala s pedal. Aide svinete v ko4inata.
АИДЕ ГОВЕДЦЕ В СУХОДОЛ ТЕ ЧАКАТ
Имаше един плакат:
"Здравко, можеше да си легенда при нас, а сега си обикновен ********!"
Е, не ми е жал!!!
"Здравко, можеше да си легенда при нас, а сега си обикновен ********!"
Е, не ми е жал!!!
нямам подпис...