Предложение

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Spyker
Контакти:

Предложение

Мнениеот Spyker » 28 ное 2008 17:28

Не може ли да се направи като в стария форум:Всеки отбор да си има подфорум,но в него да се пускат само феновете на дадения отбор с разрешението на администратора.Защото това не е форум-даже не мога и да го оприлича какво е.Всяка тема поражда нови и нови поводи за цинизми и други глупости.Фен съм на ЦСКА и мен много ме е яд,но въпреки това не бива по този начин да се изкарва яда.Аз лично неска след мача тихо и спокойно тряснах една чаша в земята и си изкарах яда.И най-накрая имам едно съобщение към всички фенове на останалите отбори:Драги фенове,не пожелавам на никой от вас съдбата която сполетя ЦСКА да се случи и на вашите любими отбори,но точно в такива моменти си проличава кой отбор е голям и кой не.Вие бихте ли работили на място на което не си сигурен че можеш да си изкараш хляба.Футбола може и да е забавление за нас,но за тези момчета това е начина да хранят своите семейства.Затова аз благодаря на всички които останаха в отбора през лятото и продължиха заради любовта към ЦСКА.Така че би било добре да има малко уважение от страна на феновете на Левски.Лека вечер на всички!!!

Darkelf
Контакти:

Re: Предложение

Мнениеот Darkelf » 28 ное 2008 17:36

Ще е 100 пъти по-добре.Сега е пълно с лумпени , които влизат , само за да псуват.Попринцип това нямаше да е проблем ако имаше модератори като хората , но всички знаем , че тук цари анархия

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 ное 2008 17:44

Spyker написа:Не може ли да се направи като в стария форум:Всеки отбор да си има подфорум,но в него да се пускат само феновете на дадения отбор с разрешението на администратора.Защото това не е форум-даже не мога и да го оприлича какво е.Всяка тема поражда нови и нови поводи за цинизми и други глупости.Фен съм на ЦСКА и мен много ме е яд,но въпреки това не бива по този начин да се изкарва яда.Аз лично неска след мача тихо и спокойно тряснах една чаша в земята и си изкарах яда.И най-накрая имам едно съобщение към всички фенове на останалите отбори:Драги фенове,не пожелавам на никой от вас съдбата която сполетя ЦСКА да се случи и на вашите любими отбори,но точно в такива моменти си проличава кой отбор е голям и кой не.Вие бихте ли работили на място на което не си сигурен че можеш да си изкараш хляба.Футбола може и да е забавление за нас,но за тези момчета това е начина да хранят своите семейства.Затова аз благодаря на всички които останаха в отбора през лятото и продължиха заради любовта към ЦСКА.Така че би било добре да има малко уважение от страна на феновете на Левски.Лека вечер на всички!!!

Darkelf написа:Ще е 100 пъти по-добре.Сега е пълно с лумпени , които влизат , само за да псуват.Попринцип това нямаше да е проблем ако имаше модератори като хората , но всички знаем , че тук цари анархия

Абсолютно сте прави!!! Аман от боклуци!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 28 ное 2008 18:28

Darkelf написа:Ще е 100 пъти по-добре.Сега е пълно с лумпени , които влизат , само за да псуват.Попринцип това нямаше да е проблем ако имаше модератори като хората , но всички знаем , че тук цари анархия

И затова всички си позволяват да пишат каквото им дойде, някои дори влизат тук само защото могат да си попсуват на спокойствие, без да се притесняват, скрити зад своята анонимност и знаейки че няма да има абсолютно никакви последствия за тях каквото и да напишат. Грозно е!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 28 ное 2008 18:30

Spyker написа:Не може ли да се направи като в стария форум:Всеки отбор да си има подфорум,но в него да се пускат само феновете на дадения отбор с разрешението на администратора.

Това е малко безсмислено според мен, по скоро трябва да има контрол - всеки да може да влезе, но след като прекрачи границата - вън.

Върни се в “ЦСКА”