Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот Dust » 19 юли 2021 18:22

шивача написа:
Dust написа:Защо толкова лесно отписвате Погон не зная.

Кой ги е отписал? Дай линк към мнението- :arrow:

Като цяло, не само тук, водещ в дискусията е Осиек.
Лично смятам, че Погон са по-добрия отбор в двойката
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юли 2021 18:52

Dust написа:
шивача написа:
Dust написа:Защо толкова лесно отписвате Погон не зная.

Кой ги е отписал? Дай линк към мнението- :arrow:

Като цяло, не само тук, водещ в дискусията е Осиек.
Лично смятам, че Погон са по-добрия отбор в двойката

Не разбрах къде тук водещ в дискусията е Осиек и защо си измисляш тези, че и ги защитаваш?
Последна промяна от Ozzimozzi на 19 юли 2021 19:17, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 19 юли 2021 19:53

ЦСКА отстрани Осиек преди две години, макар и след дузпи. Тея Погон не ги знам, но гледам, че последно са играли в Европа през 2005г.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 юли 2021 19:59

openminded написа:ЦСКА отстрани Осиек преди две години, макар и след дузпи. Тея Погон не ги знам, но гледам, че последно са играли в Европа през 2005г.

Ще ми се първо да изиграем два читави мача с Лиепая и да ги отстраним, да започнем с победа в първенството, а след това ще мислим за следващият противник в ЕКТ! Първите мачове след лятната подготовка са трудно прогнозируеми и често се случват "изненади"!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2021 20:56

openminded написа:ЦСКА отстрани Осиек преди две години, макар и след дузпи. Тея Погон не ги знам, но гледам, че последно са играли в Европа през 2005г.

Осиек преди две години са ги взели някакви унгарски милионери и наливат сериозни средства в клуба и базата. Да, към момента нямат сериозни участия в ЕКТ през последните 3-4 години, но не се знае този сезон как са.
Това лято имат входящ трансфер на централен нападател от Алавес на стойност 2,5 милиона евро
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юли 2021 21:31

Dust написа: Алавес на стойност 2,5 милиона евро

Пф, тва нема и сумата на Валката Антов ве. Бати скъсаняците
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2021 21:46

Колко да извади отбор от източна Европа?
На Валката от сърце му желая успех и късмет, но за огромно съжаление денят си личи по сутринта.

В тоя занаят незахапеш ли веднага на запад, на изток от България пазара е голям

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 юли 2021 12:54

Лоша физическа подготовка са направили на този лагер. Оттам са и контузиите. Срещу Лудогорец играхме без трима от най-важните ни играчи - Юга, Вион и Кох. Като добавим и недобрата физическа форма на останалите, става ясно защо Лудогорец изглеждаха толкова силни. Просто нямаше кой да им се противопостави.
Стискам палци това бързо да отмине, но безкрайно много ме е яд, че вместо да започнем сезона по-силни, се връщат познатите проблеми от преди 1-2 години, когато след всяка зимна подготовка отборът беше неузнаваем. Сега и след лятната. Страшно тъпо!
Не знам кой главанак е оплескал нещата, но това е много аматьорска работа. Крайно време е да се приеме веднъж завинаги една добра методика и да се действа според нея, независимо дали се сменят треньорски щабове, дали идват нови кондиционни треньори и т.н. Казва се - в ЦСКА физическата подготовка се води така и край.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 юли 2021 19:48

От първи официален мач не могат да се правят изводи. Подготовката беше добра срещу силни съперници. Разград форсираха рано подготовката си заради квалификациите в ШЛ и нормално са в много добра форма. При нас важни хора се контузиха и ще напасваме в движение. Аз съм оптимист.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 юли 2021 20:52

Любо се кълне, че са в отлична кондиция. Дано!

Върни се в “ЦСКА”