Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА
Къданчо го разбирам, тук той си е в клубния сайт, дори намирам коментарите му за добронамерени. Но все пак де, ние за разлика от вас не искаме манипулативна журналистика, а обективна без значение дали ни харесва истината или не. Така и със съдийството искаме обективно ама няма. Другия дето ме пита какво правя тук, няма да го коментирам, само ще кажа, че хубаво човек да се изказва там където някой иска да чуе мнението му.
Kalin123 написа:Къданчо го разбирам, тук той си е в клубния сайт, дори намирам коментарите му за добронамерени. Но все пак де, ние за разлика от вас не искаме манипулативна журналистика, а обективна без значение дали ни харесва истината или не. Така и със съдийството искаме обективно ама няма. Другия дето ме пита какво правя тук, няма да го коментирам, само ще кажа, че хубаво човек да се изказва там където някой иска да чуе мнението му.
Много е спорен въпроса със съдийството. Едни са подлоги - тоест свирят в повечето случаи за силните отбори, удрят им по едно рамо дето се вика. Други са просто слаби съдии. Трети са слаби, но пък са връзкари и им се разминава.
На мач главния взема 1200 лв, страничните към 900 лв, тоест тия дето свирят по редовно ако имат по 30 наряда в годината прибират към 36000 лв. Тук е въпроса подплатени ли са допълнително от някой клубен подизпълнител и кви пари трябва да му набутат, щото пък ако изпищят някой от конкурентите могат да го накажат по-дълго и да изтърве доста наряди. А и нали не е един съдия. Ако си клубен подизпълнител, трябва да бутнеш на един, после на втори, трети, а трябва и за страничните евентуално...не е никак евтино.
Накак по съм склонен да вярвам на версията че повечето са некадърни, ама тей де то нивото на футболистите е полуаматьорско, що съдиите ни да са топ ниво.
Като взимат по 30-40 бинки на сезон, що им плащате трапезите и ви работят във фирмите? 
3 поредни сезона (докато завъртите колелото) все некадърници ви свириха, та една дузпа срещу вас не видяха
Тия ще ги пишеш в сайт 1,2 и 3 на Шефа

3 поредни сезона (докато завъртите колелото) все некадърници ви свириха, та една дузпа срещу вас не видяха

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Като взимат по 30-40 бинки на сезон, що им плащате трапезите и ви работят във фирмите?
Ти чувал ли си за услужливи съдии на Исполина от Тауъра на Драган Цанков...като Нарлев и Веско Богданов, и кой прекрати съдийската кариера на млад перспективен съдия като Стоян Денев. И кой работи във фирмите ни...визираш Ставрев и Екстрапак ли, провери си инфото преди да пишеш глупости.
Аз не ти пиша форумни глупости, ти ако нямаш познати във футболните среди, футболисти, мениджъри или съдии явно не си много запознат.
Иии май пиша във форума на 1 сайт на Шефа!
ТОПСПОРТ разбра, че в договора му за преотстъпване има клауза, която задължава "армейците" да го откупят от Ланс, ако се класират за евротурнирите през следващия сезон, което трудно може да не се случи. Така че Кейта ще има договор с 31-кратния шампион на България, който ще бъде до лятото на 2024-а година.
И какво? Три години ще го държим с белезници за парното, за да не бяга ли?!

k20dan4o написа:Аз не ти пиша форумни глупости, ти ако нямаш познати във футболните среди, футболисти, мениджъри или съдии явно не си много запознат.
....
[offtopic]Оооо, лично познавам достатъчно сериозни хора във футболните среди, дора такива, които са получавали допълнително стимулиране от Разград за да "скача" отборът им на конкурент/и на Лудогорец

Казвали са ми и как Разград са използвали контактите на Пламен Гетов за т.нар "завъртане на колелото" в началото на "проекта" с хващане на съдии и как след като Карамаджука е усвоил занаята, Петричев е изгонил Маестрото

Само не ми е ясно, защо като сте се покрили в Делиормана и си мислите, че хората не ви знаят схемите.[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:k20dan4o написа:Аз не ти пиша форумни глупости, ти ако нямаш познати във футболните среди, футболисти, мениджъри или съдии явно не си много запознат.
....
[offtopic]Оооо, лично познавам достатъчно сериозни хора във футболните среди, дора такива, които са получавали допълнително стимулиране от Разград за да "скача" отборът им на конкурент/и на Лудогорец![]()
Казвали са ми и как Разград са използвали контактите на Пламен Гетов за т.нар "завъртане на колелото" в началото на "проекта" с хващане на съдии и как след като Карамаджука е усвоил занаята, Петричев е изгонил Маестрото
Само не ми е ясно, защо като сте се покрили в Делиормана и си мислите, че хората не ви знаят схемите.[/offtopic]
[offtopic]Ти твърдиш едно, аз друго, но да не разводняваме темата. И аз мога да дам много примери потвърдени от футболни хора но нищо няма да потвърдим. Аз поне се забавлявам с вашето ръководство, дано поостане[/offtopic]
Предвид борбата ни за второто място, днес резултатите от изиграните мачове са добри за нас. Остава да си вземем мача с Етър! 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Gotzev.88 написа:ТОПСПОРТ разбра, че в договора му за преотстъпване има клауза, която задължава "армейците" да го откупят от Ланс, ако се класират за евротурнирите през следващия сезон, което трудно може да не се случи. Така че Кейта ще има договор с 31-кратния шампион на България, който ще бъде до лятото на 2024-а година.
И какво? Три години ще го държим с белезници за парното, за да не бяга ли?!
Според мен не си е наумил сам идеята да бяга.По скоро е подведен от мениджърите си ,но след като е разбрал от къде духа вятъра сега иска да ги разкара.
Back in thA game. Да не съм чул, че нямаме шансове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]