И аз не вярвам, че декларацията е причината, тя е просто повод. Аз лично ако бях на негово място щях да ни зарежа още 2019 лятото някъде. Ама аз не съм Ганчев и може би и заради това, за съжаление, не съм милионер

Според мен нещо много лошо на пожар се е случило и ще го разберем след години, ако изобщо го разберем. Не изключвам Ганчев просто да няма друг избор, така че не бързам да го обвинявам. Даже не изключвам и в момента да лети към Дубай.
Но за едно критиците му са прави- клубът е по-важен от всеки отделен индивид. Факт. И понеже е наистина така е време да се замислим какво се случи последните няма и 24 часа и какво говори това за клуба:
1. Никой от групата "все НЯКОЙ ще се намери да ни издържа" засега не идва и не виждам откъде ще се пръкне. Не знам за вас, но за мен Ганчев беше максимума мутренско ниво, което мога да понеса

А за по-малка мутра от него, хем жива, хем на свобода не се сещам у нас към момента.
2. Ако четете из социалните мрежи мнения на фенове... НИТО ЕДИН дори не си и помисля, че е възможно феновете да издържаме и управляваме клуба сами. Ние мразим модела "бащица", но знаем и че друг модел за БГ отбор засега не е измислен. Нещо като демокрацията- има си много кусури, ама засега по-добър модел няма.
3. Легендите се изпокриха- а те носят духа на ЦСКА, те трябва в трудни момента да са най-отпред. Най-малкото да вдъхнат кураж, че всичко ще е наред каквото и да става.