През второто полувреме надиграхме домакините, според мен една причините е настъпилата умора във футболистите на Клуж.
И в този мач се видя, че липсва разнообразие напред, атакуваме по еднообразен начин, лишен от изненада, без достатъчно бързина и прецизност в подаванията. Ако в защита и средата на терена се вижда известно подобрение в играта на ЦСКА, то нещата в атака определено куцат. Акрапович има над какво да работи.
Соу отново можеше да реши мача, но за съжаление направи 2-3 пропуска. Мисля, че е време да го продадем, даже да свалим двойно цената, предлагана от Дижон.
Санкаре е бавен, отиграванията му са лежерни, понякога небрежни и няма да сгрешим, ако през зимната пауза разтрогнем с него - ако не друго Ганчев ще си спести големите му заплати. Същото важи за Жеферсон.
Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Клуж-ЦСКА/03.12.2020/22:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /Клуж-ЦСКА/03.12.2020/22:00ч
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
В интерес на истината мен снощи Соу повече ме ядоса за пропуска с глава, който направи, отколкото за първото положение. Какво беше това изпълнение и какво искаше да направи не знам!
Първата ситуация беше доста по-сложна за неговите стандарти, за да отбележи, въпреки че пак дефакто можем да кажем, че беше сам срещу вратаря, но не беше стопроцентово положение за мен това. Беше леко встрани от вратата, защитник бързо се приближаваше към него от ляво, вратарят също бе излязъл да скъси дистанцията. А близкия ъгъл на вратата на ръмънците беше изцяло празен. Въпреки това избра далечния, който вратаря беше почти изцяло покрил и дори ми се стори, че топката щеше да бъде още по встрани от вратата, ако не беше лекия рикошет в крака на защитника на Клуж
Не знам като цяло никога не съм го харесвал Соу. Много ме дразнят някакви псевдоспециалисти, като излязат по телевизията и почнат да говорят: Ама той много бяга, ама много пресира, ама много излиза на положения, много подава и т.н. и т.н. Тия приказки са си чиста ала-бала. Един нападател не е ли хладнокръвен пред гола, не му ли е вродено да бележи, няма ли инстинкт и голов нюх, просто значи не става за тази позиция. И другото, което се сещам да отбележа сега е, че почти не се сещам във важните ключови моменти и мачове Соу да е реализирал, а точно обратното в спомените ми изникват все ситуации, в които той се е провалял. Включително и при изпълнение на единайсет метрови удари. За мен този човек не само, че трябва, но и е наложително да го продадем още тази зима.
Не знам като цяло никога не съм го харесвал Соу. Много ме дразнят някакви псевдоспециалисти, като излязат по телевизията и почнат да говорят: Ама той много бяга, ама много пресира, ама много излиза на положения, много подава и т.н. и т.н. Тия приказки са си чиста ала-бала. Един нападател не е ли хладнокръвен пред гола, не му ли е вродено да бележи, няма ли инстинкт и голов нюх, просто значи не става за тази позиция. И другото, което се сещам да отбележа сега е, че почти не се сещам във важните ключови моменти и мачове Соу да е реализирал, а точно обратното в спомените ми изникват все ситуации, в които той се е провалял. Включително и при изпълнение на единайсет метрови удари. За мен този човек не само, че трябва, но и е наложително да го продадем още тази зима.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:В интерес на истината мен снощи Соу повече ме ядоса за пропуска с глава, който направи, отколкото за първото положение. Какво беше това изпълнение и какво искаше да направи не знам!Първата ситуация беше доста по-сложна за неговите стандарти, за да отбележи, въпреки че пак дефакто можем да кажем, че беше сам срещу вратаря, но не беше стопроцентово положение за мен това. Беше леко встрани от вратата, защитник бързо се приближаваше към него от ляво, вратарят също бе излязъл да скъси дистанцията. А близкия ъгъл на вратата на ръмънците беше изцяло празен. Въпреки това избра далечния, който вратаря беше почти изцяло покрил и дори ми се стори, че топката щеше да бъде още по встрани от вратата, ако не беше лекия рикошет в крака на защитника на Клуж
Не знам като цяло никога не съм го харесвал Соу. Много ме дразнят някакви псевдоспециалисти, като излязат по телевизията и почнат да говорят: Ама той много бяга, ама много пресира, ама много излиза на положения, много подава и т.н. и т.н. Тия приказки са си чиста ала-бала. Един нападател не е ли хладнокръвен пред гола, не му ли е вродено да бележи, няма ли инстинк и голов нюх, просто значи не става за тази позиция. И другото, което се сещам да отбележа сега е, че почти не се сещам във важните ключови моменти и мачове Соу да е реализирал, а точно обратното в спомените ми изникват все ситуации, в които той се е провалял. Включително и при изпълнение на единайсет метрови удари. За мен този човек не само, че трябва, но и е наложително да го продадем още тази зима.
Правилно си забелязал, ударът на Соу излизаше много встрани, рикушетът в защитника приближи топката до дирека. Това не бе 100%-ово положение за гол, но Соу трябваше ако не друго, поне да насочи топката в рамките на вратата. В края на мача опита нов удар от малък ъгъл и изкара топката в тъч. Очевидно изпитва сериозни трудности пред гола.
Абе, с две думи - бая ми ти дърво
( всъщност се оказаха 4 ) 
Леевски, оле
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Абе минаха два дни от мача, но продължава да си ме е яд. Толкова пък да не може да влезе тази топка.
Накрая Рома ще го отнесат.
djd написа:Абе минаха два дни от мача, но продължава да си ме е яд. Толкова пък да не може да влезе тази топка.
Не мисля, че римляните ще дойдат като туристи в София. Половин милион евро са си половин милион евро и надали доброволно ще се откажат от тях, въпреки че са си осигурили първото място в групата.
Скоро ще разберем с кои играчи ще пристигнат в София и дали ще имаме шанс да спечелим.
Една победа срещу Рома освен престиж и половин милион евро, ще донесе на ЦСКА допълнителни ценни ценни точки за клубния коефициент.
Mitata написа:djd написа:Абе минаха два дни от мача, но продължава да си ме е яд. Толкова пък да не може да влезе тази топка.
Не мисля, че римляните ще дойдат като туристи в София. Половин милион евро са си половин милион евро и надали доброволно ще се откажат от тях, въпреки че са си осигурили първото място в групата.
Скоро ще разберем с кои играчи ще пристигнат в София и дали ще имаме шанс да спечелим.
Една победа срещу Рома освен престиж и половин милион евро, ще донесе на ЦСКА допълнителни ценни ценни точки за клубния коефициент.
Аз мисля, че за тези отбори половин милион евро не са както за нас. При тях, както и при големите футболисти, е важно реномето. Не може да си Рома, не може да си Джеко и да се представяш слабо.
Но все пак ... се надявам да са леко немотивирани.
- delqnski47
- Контакти:
Пет точки ако забием в тая група с един гол, примерно , ще е голям ташак 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
djd написа:Mitata написа:djd написа:Абе минаха два дни от мача, но продължава да си ме е яд. Толкова пък да не може да влезе тази топка.
Аз мисля, че за тези отбори половин милион евро не са както за нас. При тях, както и при големите футболисти, е важно реномето. Не може да си Рома, не може да си Джеко и да се представяш слабо.
Но все пак ... се надявам да са леко немотивирани.
Месечната заплата на Джеко е точно половинка евро
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема