HardWork написа:danko_sot написа:Аз съм доволен горе-долу. Жалко, че вторият гол не го вкара наш играч. Соу този път игра добре наистина и вкара първото си положение Започва лека-полека да работи тази тактическа постройка. Единствено ми е непонятно какво ще правим с нашите крила? Айде Йомов е добре-нападател стана

Ами другите--Кери, Кейта, Пенерянда, Енрике, Синклеърр? В най-добрият вариант ще се борят за халф-бекове, ама Мазику то и Турицката трудно ще им се дадат. Очертава се сериозна чистка!!!
Енрике може да играе като нападател, той беше преквалифициран от Белчев в крило през 2017та, в Бразилия винаги е играл като нападател. Пеняранда също може да играе като нападател и офанзивен халф. Синклеър се справи прилично днеска, трябва да работи върху играта си в защита, но като цяло бива. Митков и Кери също могат да играят като халф - бекове. Единствено с Кейта не знам какво ще се случва, той не се вписва изобщо в тактиката на Бруно.
Е ся зорлем, ние трябва да им търсим място ли? Такъв е живота! Това е все едно да дойде нов шеф в дадена компания, с изцяло нова политика, мениджмънт и идеи. Много от старите служители ще бъдат отстреляни, само тези, които успеят да се адаптират към изискванията на новия шеф и покажат мотивация и качества в новата среда ще оцелеят.
Относно Енрике не знам какъв е играл в Бразилия, но в ЦСКА с тази схема няма да го бъде според мен. Същото се отнася и за Пеняранда? Какъв нападател и какъв офанзивен халф?

Синклеър мисля, че ще остане, но основната му позиция ще бъде да се конкурира с Йомов и Ахмедов като втори нападател. Кери може да получи шанс, но и него не го виждам халф-бек. Липсва му скорост, играта в защита също не мисля, че му е сила. Ще го мъчат малко и накрая пак ще си отиде на Албиона. Митков няма какво да го коментираме, той за резерва при този сгъстен цикъл е идеален. А за Кейта наистина много жалко за него, защото при това стечение на нещата той дори може да не получи шанс.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]