14 кръг/ ЦСКА - ЦСКА 1948 / 29.11.2020 / 19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: 14 кръг/ ЦСКА - ЦСКА 1948 / 29.11.2020 / 19:00 ч.

Мнениеот HardWork » 29 ное 2020 21:27

danko_sot написа:Аз съм доволен горе-долу. Жалко, че вторият гол не го вкара наш играч. Соу този път игра добре наистина и вкара първото си положение Започва лека-полека да работи тази тактическа постройка. Единствено ми е непонятно какво ще правим с нашите крила? Айде Йомов е добре-нападател стана :) Ами другите--Кери, Кейта, Пенерянда, Енрике, Синклеърр? В най-добрият вариант ще се борят за халф-бекове, ама Мазику то и Турицката трудно ще им се дадат. Очертава се сериозна чистка!!!

Енрике може да играе като нападател, той беше преквалифициран от Белчев в крило през 2017та, в Бразилия винаги е играл като нападател. Пеняранда също може да играе като нападател и офанзивен халф. Синклеър се справи прилично днеска, трябва да работи върху играта си в защита, но като цяло бива. Митков и Кери също могат да играят като халф - бекове. Единствено с Кейта не знам какво ще се случва, той не се вписва изобщо в тактиката на Бруно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 ное 2020 21:34

Вярно, че не дадохме много шансове на противника, но организацията ни в офанзивен план е зле. Топката често се подава на охраняван от съперника футболист, в зона където има скупчване на футболисти. В резултат често губим нейното притежание. Малко се движим, не търсим свободни пространства, продължаваме да грешим елементарни пасове. Незначителен брой на точните удари.

Защитата ни, макар да не допусна кой знае колко ситуации пред нашата врата също беше колеблива, неуверена, извърши няколко излишни нарушения в близост до нашето наказателно поле. Днес не се провали заради немощта на съперника. Видяхме прекалено много дълги пасове от нашите защитници към Соу.

Да не говорим, че имаше прекалено много брак в индивидуалните изяви, например лошо спиране на топката, лошо подвеждане и други.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 29 ное 2020 21:47

Предпочитам с таква игра да бием с по два гола, отколкото с непрекъснати атаки и 80 голови положения и 0 гола. Соу вече намира себе си с още един отпред. от една година рева, че сам отпред е безполезен. Хващат го и цял мач е едно нищо. Сега печели топка и комбинира. Така се обърква противникова защита. Да не знае откъде ще дойде. При тази схема, ако се изчистят максимално индивидуалните грешки, ще стане много стабилен и побеждаващ ЦСКА ! Ако постоянно ги натискаме, се принуждават да се затварят отзад и гол може и да не падне изобщо, но пък сме много уязвими за контри. Най добре е така. Стабилни в центъра и да държим играта там и като падне положение, с два три паса им минаваш защитата. Акрапович ще направи нещата. Дотогава ще е добре да печелим точки, независимо с каква игра. Ако го оставим да си върши нещата нормално, следващата година ще се преборим за титлата. Много добър треньор е, нека го оставим да си направи схемите.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 ное 2020 22:03

Продължаваме да имаме неумение пред гола. Може да е от липса на концентрация, може и да е от липса на умения. С тези положения резултатът трябваше да е 4-5 : 1 примерно, понеже и те имаха едно положение.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 ное 2020 22:19

HardWork написа:
danko_sot написа:Аз съм доволен горе-долу. Жалко, че вторият гол не го вкара наш играч. Соу този път игра добре наистина и вкара първото си положение Започва лека-полека да работи тази тактическа постройка. Единствено ми е непонятно какво ще правим с нашите крила? Айде Йомов е добре-нападател стана :) Ами другите--Кери, Кейта, Пенерянда, Енрике, Синклеърр? В най-добрият вариант ще се борят за халф-бекове, ама Мазику то и Турицката трудно ще им се дадат. Очертава се сериозна чистка!!!

Енрике може да играе като нападател, той беше преквалифициран от Белчев в крило през 2017та, в Бразилия винаги е играл като нападател. Пеняранда също може да играе като нападател и офанзивен халф. Синклеър се справи прилично днеска, трябва да работи върху играта си в защита, но като цяло бива. Митков и Кери също могат да играят като халф - бекове. Единствено с Кейта не знам какво ще се случва, той не се вписва изобщо в тактиката на Бруно.

Е ся зорлем, ние трябва да им търсим място ли? Такъв е живота! Това е все едно да дойде нов шеф в дадена компания, с изцяло нова политика, мениджмънт и идеи. Много от старите служители ще бъдат отстреляни, само тези, които успеят да се адаптират към изискванията на новия шеф и покажат мотивация и качества в новата среда ще оцелеят.
Относно Енрике не знам какъв е играл в Бразилия, но в ЦСКА с тази схема няма да го бъде според мен. Същото се отнася и за Пеняранда? Какъв нападател и какъв офанзивен халф? ;) Синклеър мисля, че ще остане, но основната му позиция ще бъде да се конкурира с Йомов и Ахмедов като втори нападател. Кери може да получи шанс, но и него не го виждам халф-бек. Липсва му скорост, играта в защита също не мисля, че му е сила. Ще го мъчат малко и накрая пак ще си отиде на Албиона. Митков няма какво да го коментираме, той за резерва при този сгъстен цикъл е идеален. А за Кейта наистина много жалко за него, защото при това стечение на нещата той дори може да не получи шанс.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2020 09:02

Имаме адски много работа по новата постройка, но съм обнадежден. За първи път от много време почти не допуснахме грешки в защита. Фактът, че противникът има само един удар за цял мач и то от статично положение е показателен. В офанзивен план не стояхме много добре, но иска време. Халф-бековете ни трябва да са по-активни във фаза атака, но това ще дойде с по-стабилната игра в защита и спокойствието, че ако сгрешат има кой да ги покрие. В момента единственото важно е да спечелим всички срещи до края на годината в първенството, а за играта ще говорим след зимната пауза.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 30 ное 2020 09:31

Най-лесния ни мач досега е срещу цеките .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 ное 2020 21:55

Mitata написа:Вярно, че не дадохме много шансове на противника, но организацията ни в офанзивен план е зле. Топката често се подава на охраняван от съперника футболист, в зона където има скупчване на футболисти. В резултат често губим нейното притежание. Малко се движим, не търсим свободни пространства, продължаваме да грешим елементарни пасове. Незначителен брой на точните удари.

Защитата ни, макар да не допусна кой знае колко ситуации пред нашата врата също беше колеблива, неуверена, извърши няколко излишни нарушения в близост до нашето наказателно поле. Днес не се провали заради немощта на съперника. Видяхме прекалено много дълги пасове от нашите защитници към Соу.

Да не говорим, че имаше прекалено много брак в индивидуалните изяви, например лошо спиране на топката, лошо подвеждане и други.

3-5-2 е сложна схема, изисква тактически грамотни играчи. Ще трябва време да свикнат, но ще тръгнат нещата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 30 ное 2020 22:10

Всяка схема изисква поне прилична индивидуална техника - спиране, повеждане , пас.

Върни се в “ЦСКА”