8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: 8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.

Мнениеот bubka » 05 окт 2020 01:19

Няма оправдание за този мач, дори и да е имало съдийски решения в наш ущърб. Да загубиш шансове за титлата срещу отбор с нула точки, който дори и Левски успя да бие е тотална чутовна глупост и резил. Разбирам да бяхме направили Х с Ботев, Славия, Арда, Царско село дори, ама тук точно няма оправдание.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 окт 2020 01:24

bubka написа:Няма оправдание за този мач, дори и да е имало съдийски решения в наш ущърб. Да загубиш шансове за титлата срещу отбор с нула точки, който дори и Левски успя да бие е тотална чутовна глупост и резил. Разбирам да бяхме направили Х с Ботев, Славия, Арда, Царско село дори, ама тук точно няма оправдание.

Съгласен! Загубихме глупаво 4 точки с 1948 и Етър. Бяхме много разконцентрирани отпуснати. Така няма как да борим Лудогорец.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2020 01:26

rsk написа:Я си го пусни по-отблизо :lol: Играчът на Етър очевидно стига първи до топката.

За ''опасна игра'' чувал ли си?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 05 окт 2020 02:00

delqnski47 написа:
rsk написа:Я си го пусни по-отблизо :lol: Играчът на Етър очевидно стига първи до топката.

За ''опасна игра'' чувал ли си?

За "опасна игра" не се дава дузпа, а непряк свободен удар в наказателното поле!
Изображение

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 05 окт 2020 03:13

Добре дошли в клуба на Лудогорец!
Играеш на високо ниво в Европа и изведнъж под еуфория се озоваваш в В.Търново и губиш точки ,а и не само играчите са виновни изцяло подценен мач от треньорите

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 окт 2020 07:35

Чиста дузпа си е. Както свири дузпата на Матей, така и тази трябваше да даде. Да не говорим, че имаше още една през първото полувреме.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 окт 2020 07:40

CaptainBertorelli написа:
honda написа:На практика днес първенството приключи.
Просто не виждам оттук нататък Лудогорец къде ще загуби точки . Мачовете им със сериозните отбори минаха. Ние не сме сериозен отбор в момента.
Докрая на шампионата те имат общо 6 мача в които могат да загубят някакви точки . Всички останали мачове ще си вземат 3- те точки. В 6 мача 6 точки много трудно се топят.
Втория гол на ЦСКА-София е абсолютна засада- има 3 ма човека в засада.
Между другото съдията даде първоначално 5 минути, после ги увеличи на 6 , а накрая свири края 8 минути :o след края на редовното време.
На този етап изглежда ,че ще има много интересна борба за второто място между ЦСКА-София, Локо(Пд) и Берое.

Вярно, от засада им вкарахме, но повече от час играха незаслужено в пълен състав. Не ни дадоха 100 процента дузпа, а ни вдигнаха и няколко смешни засади. Продължението реално трябваше да е поне 10 минути. Толкова щеше да бъде в нормално първенство. За Лудогорец съм съгласен. Нямат бутане този сезон и напълно заслужено.

Ако аз бях съдия нямаше да извадя втори жълт картон за Яни Пехливанов. Въпреки ,че влизането му е много рисково да не кажа грубо , все пак топката е негова , а не на Кейта. Преди контакта той играе с топката. Кейта въобще не играе с топката.
За това ,което твърдите ,че е 100% дузпа - аз такава дузпа не съм видял някога някъде да е била свирена преди ВАР-а. Гледах всички възможни повторения и репортажи не мога да кажа дали е вътре. Не забравяй ,че линията е с дебелина 12 см ,а топката с диаметър близо 2.5 пъти и половина повече. Аз лично не съм виждал дузпа свирена за игра с ръка някъде около линията на наказателното поле. Всеки съдия ще го даде отвън. Ако бях съдия също нямаще да свиря и дузпа в аналогична ситуация на Левски-Ботев(Вр) - там беше на границата на малкия пенал. На Ботев(Пд)-Левски - там дузпа с червен картон- има движение на ръката към топката с ,което се избягва сигурен гол.
За дузпата за Етър - безспорна дузпа. За мен играта не е умишлена , но ръката увеличава повърхността на тялото и контакта е на половин метър от тялото. Това че Матей е легнал ,не го освобождава от отговорност- да не е лягал. Предотвратява ситуация с много голяма вероятност за гол . Ако беше умишлена игра трябваше да има и чк. За мен няма.
Има доста спестени картони и в двете посоки - включително чк и на Йомов ( за обида на страничния съдия ) и на Ахмедов ( за удар на вратаря без шанс да играеш с топка).Спестени доста картони на играчи на Етър за бавене. В ситуацията ,кяото се коментира с влизането в глезена - бих свирил дузпа , но трудно се свири дузпа като си спестил два чк на играчи от същия отбор.. Много слабо съдийство.
Втория гол на ЦСКА-София е от абсолютна и безспорна засада - има 3 ма човека в засада повече от метър. Между другото нарушението въобще не се изпълнява от мястото откъдето трябваше да бъде изпълнено. Оттам откъдето трябваше да бъде изпълнено пряк удар срещу вратата е практически невъзможен.
За игралното време си прав ,но това е проблем на българския футбол от много време - игралното време през вторто полувреме на мачовете Левски-Ботев(Вр0 и Ботев(Пд)-Левски не беше повече ,а там допълнителното време беше много по-малко. Да не се връщам на легендарния мач Родопа-Левски 2:1 през 2004 г ,когато чистото игрално време през второто полувреме е по-малко от 5 минути , а за целия мач е 15 минути.(Но имач на СП(Англия-Ейре през 1990г) когато игралното време за целия мач е под 10 минути).
Просто в този мач съдията с каквото можа ви помогна, но вие този мач го бяхте отписали преди да излезете на терена.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 окт 2020 08:13

honda написа:
CaptainBertorelli написа:
honda написа:На практика днес първенството приключи.
Просто не виждам оттук нататък Лудогорец къде ще загуби точки . Мачовете им със сериозните отбори минаха. Ние не сме сериозен отбор в момента.
Докрая на шампионата те имат общо 6 мача в които могат да загубят някакви точки . Всички останали мачове ще си вземат 3- те точки. В 6 мача 6 точки много трудно се топят.
Втория гол на ЦСКА-София е абсолютна засада- има 3 ма човека в засада.
Между другото съдията даде първоначално 5 минути, после ги увеличи на 6 , а накрая свири края 8 минути :o след края на редовното време.
На този етап изглежда ,че ще има много интересна борба за второто място между ЦСКА-София, Локо(Пд) и Берое.

Вярно, от засада им вкарахме, но повече от час играха незаслужено в пълен състав. Не ни дадоха 100 процента дузпа, а ни вдигнаха и няколко смешни засади. Продължението реално трябваше да е поне 10 минути. Толкова щеше да бъде в нормално първенство. За Лудогорец съм съгласен. Нямат бутане този сезон и напълно заслужено.

Ако аз бях съдия нямаше да извадя втори жълт картон за Яни Пехливанов. Въпреки ,че влизането му е много рисково да не кажа грубо , все пак топката е негова , а не на Кейта. Преди контакта той играе с топката. Кейта въобще не играе с топката.
За това ,което твърдите ,че е 100% дузпа - аз такава дузпа не съм видял някога някъде да е била свирена преди ВАР-а. Гледах всички възможни повторения и репортажи не мога да кажа дали е вътре. Не забравяй ,че линията е с дебелина 12 см ,а топката с диаметър близо 2.5 пъти и половина повече. Аз лично не съм виждал дузпа свирена за игра с ръка някъде около линията на наказателното поле. Всеки съдия ще го даде отвън. Ако бях съдия също нямаще да свиря и дузпа в аналогична ситуация на Левски-Ботев(Вр) - там беше на границата на малкия пенал. На Ботев(Пд)-Левски - там дузпа с червен картон- има движение на ръката към топката с ,което се избягва сигурен гол.
За дузпата за Етър - безспорна дузпа. За мен играта не е умишлена , но ръката увеличава повърхността на тялото и контакта е на половин метър от тялото. Това че Матей е легнал ,не го освобождава от отговорност- да не е лягал. Предотвратява ситуация с много голяма вероятност за гол . Ако беше умишлена игра трябваше да има и чк. За мен няма.
Има доста спестени картони и в двете посоки - включително чк и на Йомов ( за обида на страничния съдия ) и на Ахмедов ( за удар на вратаря без шанс да играеш с топка).Спестени доста картони на играчи на Етър за бавене. В ситуацията ,кяото се коментира с влизането в глезена - бих свирил дузпа , но трудно се свири дузпа като си спестил два чк на играчи от същия отбор.. Много слабо съдийство.
Втория гол на ЦСКА-София е от абсолютна и безспорна засада - има 3 ма човека в засада повече от метър. Между другото нарушението въобще не се изпълнява от мястото откъдето трябваше да бъде изпълнено. Оттам откъдето трябваше да бъде изпълнено пряк удар срещу вратата е практически невъзможен.
За игралното време си прав ,но това е проблем на българския футбол от много време - игралното време през вторто полувреме на мачовете Левски-Ботев(Вр0 и Ботев(Пд)-Левски не беше повече ,а там допълнителното време беше много по-малко. Да не се връщам на легендарния мач Родопа-Левски 2:1 през 2004 г ,когато чистото игрално време през второто полувреме е по-малко от 5 минути , а за целия мач е 15 минути.(Но имач на СП(Англия-Ейре през 1990г) когато игралното време за целия мач е под 10 минути).
Просто в този мач съдията с каквото можа ви помогна, но вие този мач го бяхте отписали преди да излезете на терена.

Имах предвид влизането на Крачунов, когато писах за 100%-а дузпа. По-горе е постнато положението, не може да има спор. Това на линията също беше дузпа, но там приемам, че съдията няма как да е сигурен без повторение. За Пехливанов няма оправдание. Даже посегна да извади картон, но се сети и прибра ръката. Ако това е "помогна с каквото можа", ви пожелавам същата помощ, когато гостувате в Търново. Добавеното време е минимално добавено време. Когато има спиране на играта в него, а само Пехливанов излизаше две минути, не виждам какво има да се коментира. За много по-малко накъсвания, получихме голямо продължение в Базел.
Хайл Мусолини

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2020 08:24

Няма абсолютно НИКАКЪВ ЧК на Яни Пехливанов! Да, остро влиза, но играе с топката, съвсем не е толкова остро и това никакъв случай НЕ Е ВТОРИ ЖК, ако схващате разликата с ПЪРВИЯ. Втори ЖК трябва да е безспорен, а не просто защото на Стамен Белчев му харесва! Или сега му харесва, но никак нямаше да му хареса в Базел при 1:0, когато Мазику направи фал за ЖК по учебник, който съдията не даде, нали? Сещате ли се? При 1:0 за Базел и с 10 човека спокойно мача свършваше, колкото и бездарен треньор да е Чириако Сфорца трудно щеше да ви се получи. И тук изобщо не говорим, че на много места по света това на Пехливанов даже не е и ситуация, която би се дискутирала като възможен картон изобщо, Англия, Германия и прочее места известни с твърд футбол е просто тривиална, в Испания биха я дали ако беше 1ви, но нищо повече. И пак ви напомням за фала на Мазику при 1:0 с Базел, който беше мнооооого повече 2ри ЖК от това на Пехливанов.....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 окт 2020 08:31

Това, че си успял да докоснеш топката преди грубо влизане, от много отдавна не ти спестява картон.
Интересни мнения има. Вчера даже четох, че играч на Ботев Враца бил влязъл грубо с ГЛАВА, в КРАКАТА на Боби Цонев!
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”