И аз не мисля, че Бате са играли нещо особено. Просто с мухи без глави като Гълъбов беше нормално да допуснем няколко опасни слизания към вратата ни. Аз го гледах Гълъбов второто и за мен той няма позициониране. Не знае как да пресреща и неутрализира крилото, което го атакува. Абе тотален мушмул. Добре, че взехме франсето на негово място и дано се окаже читав.
Лига Европа 2020/21 (Втори кръг /ЦСКА (София) — БАТЕ (Беларус) /17.09.2020/20:00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Лига Европа 2020/21 (Втори кръг /ЦСКА (София) — БАТЕ (Беларус) /17.09.2020/20:00ч
Джеферсон даже направи 2-3 хубави подавания в центъра, което си беше прецедент.
И аз не мисля, че Бате са играли нещо особено. Просто с мухи без глави като Гълъбов беше нормално да допуснем няколко опасни слизания към вратата ни. Аз го гледах Гълъбов второто и за мен той няма позициониране. Не знае как да пресреща и неутрализира крилото, което го атакува. Абе тотален мушмул. Добре, че взехме франсето на негово място и дано се окаже читав.
Re: Лига Европа 2020/21 (Втори кръг /ЦСКА (София) — БАТЕ (Беларус) /17.09.2020/20:00ч
rebelheartous написа:Джеферсон даже направи 2-3 хубави подавания в центъра, което си беше прецедент.![]()
Нормално за Гълъбов - той си е ЦЗ, аз пък го гледах как бие тъчовете...мани! Дано е читаво французойчето, защото срещу БАТЕ за първи път видях отбор, който няма защитник на пейката, не ми се мисли какво щеше да стане ако някой се беше контузил. А така Гълъбов ще си заеме достойно обичайното място и поне ще имаме резерви
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Честито пичове! Заслужено! Имате какво да оправят, но пък това не трябва да ви пречи да се радвате! Успех и в 3ти
- MASTER_COOL
- Контакти:
Sstefanov написа:Честито пичове! Заслужено! Имате какво да оправят, но пък това не трябва да ви пречи да се радвате! Успех и в 3ти
Не мога да повярвам на очите си ! ЕВАЛАТА ПИЧ
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Поздравления !
висша математика:31 ≠ 4 
- redhooligan
- Контакти:
Хубав мач се получи. Имахме късмет на два пъти с гредите
Бусато нещо след финала за Купата на България, май е тренирал дузпи! Гълъбчето е страшна дупка! Горкия не знае къде се намира! Дано по често да го виждаме на скамейката и новото ни попълнени да е по читаво от него, защото иначе лошо става. Следващия противник е доста по слаб, но не трябва да се подценява, защото се видя какво се случи след като подценихме Сиренс и без малко да направим нещо на което е способен само отбора от Сухата река.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!