Балкан - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Балкан - ЦСКА
лесна победа на ЦСКА с много голове 

Последна промяна от 4ERVENO ZNAME на 27 ное 2008 15:10, променено общо 1 път.
Re: Балкан - ЦСКА
Абе смешници вие все имате късмет и ви се падна възможно най-слабия отбор за купата! Аз цяла нощ се молих да играем с вас, че Гонзо отново да ви го натика анално!!!
Ама изкарахте ГОЛЯМ КЪСМЕТ 

-
СинТерор написа:Абе смешници вие все имате късмет и ви се падна възможно най-слабия отбор за купата! Аз цяла нощ се молих да играем с вас, че Гонзо отново да ви го натика анално!!!Ама изкарахте ГОЛЯМ КЪСМЕТ
ti na kolko godinki si mili4ak

Внимавай Терор,червеното прасе май те сваля!!! 

КАКВО ТОЛКОВА МУЧИТЕ БРЕ , НАЛИ ЩЕ ИГРАЕТЕ С ПОДЛОГАТА НА ПЕРУКАТА ЛЕЧЕ, ВСЕ ПЛАЧЕТЕ И ВИНАГИ НЕДОВОЛНИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА УГОДИЯ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

- LordVOODOO
Определено се падна лек жребий на отбора. 
А сините дебили си знаят какво ги чака от Сливен и затова от сега почнаха да вият на умряло!

А сините дебили си знаят какво ги чака от Сливен и затова от сега почнаха да вият на умряло!

Жалки подобия на хора.М.христов с вързани очи пак ще ви прегази сбирщината от манафи,която вие наричате отбор.
СинТерор написа:Абе смешници вие все имате късмет и ви се падна възможно най-слабия отбор за купата! Аз цяла нощ се молих да играем с вас, че Гонзо отново да ви го натика анално!!!Ама изкарахте ГОЛЯМ КЪСМЕТ
Абе твоите коментари във форума винаги са като на умствено изостанал,ако е така съжалявам.Преди да коментираш нещо помисли малко,или при тебе процеса мислене не се осъществява.
- sedem_!_dva
Какъв Балкан бе пич, вие играете срещу Ботев (Благоевград) според Чичо Митко
Ебати тоя няма едно интервю като хората

NON MOLLARE MAI