Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Браво за продажбата на Евандро, като се сетя само колко атаки ни провали. Един милион евро е супер цена за него! Успех в Унгария.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Алито, ако го пуснем в пакет с оная с големия гъз дали няма някой шейх собственик на футболен отбор да се излъже? 

Забравих Жеферсон. Тоя мързеланин с всеки мач ме опровергава колко повече може да се мърдосва човек. В началото загатна за нещо наистина добро, а после почна да копае дъното.
Преди малко гледах Монтана как разбиха Дунав. Ами че Йордан Йорданов и Николай Цветков се представиха отлично. Витанов и Цветанов взеха купата. Ама ние що да не вземем поредния чужденец?
Преди малко гледах Монтана как разбиха Дунав. Ами че Йордан Йорданов и Николай Цветков се представиха отлично. Витанов и Цветанов взеха купата. Ама ние що да не вземем поредния чужденец?

d.milanov написа:Забравих Жеферсон. Тоя мързеланин с всеки мач ме опровергава колко повече може да се мърдосва човек. В началото загатна за нещо наистина добро, а после почна да копае дъното.
Да ги зиаме и да атакуваме ШЛ, нема к'во се бавиме!

d.milanov написа:Евандро - като изключим 2-3 решаващи и много красиви гола (което ме кара да мисля, че са супер случайни), нищо друго не показа. Мързел, тактическа неграмотност, страшно много брак и симулации. Ако сме взели 1 млн. и то в евро, трябва да сме благодарни.
Джеси - освен червения картон и бъзиците след това с Горанов, нищо не мога да си спомня за него. Взехме ли пари за него? Ако - да, трябва да почерпим.
Пинто - голяма загуба, много работлив и грамотен футболист. Ако се разделяме с него, щото не сме направили и минимални усилия да го задържим - жалко.
Енрике - и него да го продадем, ще е страхотно, дори и за шестцифрена сума. Освен от три до пет спринта с неясен завършек, за друго ще ме извинявате, ама ...
Мазику, Соу, Тиаго, Кери - твърдо да останат.
Юрич - още нямаме представа какъв футболист е?
Други чужденци имаме ли? Новите не ги броя.
Направих селекцията и се оттеглям за малко.
Съгласен с три забележчици.
Пинто е работлив, в дефанзивен план е ОК, спор няма. Но грамотен... Колко опасни контри станаха след негови грешни пасове! Да, в актива му има няколко гола от далечна дистанция, но във всеки негов мач имаше по 1-2 сватбарски шута задължително.
Мазику, Соу, Тиаго, Кери остават, но от тях има още много да се желае. Специално Соу, всеобщият ни любимец, трябва да пооправи точността на завършващия удар.
Юрич вече не е ли аут от ЦСКА?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
За напусналите: От всички, които си тръгнаха можем да коментираме само Пинто и Евандро. Като цяло Пинто е много трудолюбив, но не е чак класа. Взели сме двама на неговото място, които са доста добре или бих казал: доста по-добре физически от него. Тези двамата и ако остане Малинов и сме ОК
Евандро: той нито дойде като крило, нито е крило по принцип. Позицията на Евандро и зад нападателя. Той е доста егоистичен футболист. Много от атаките умираха, когато минаваха през неговата зона. За 60 мача има само 2 асистенции. Джеси има повече
тъй че........ако няма да играе до СОУ или зад него - 1 мил. еврака си е попъдение за него.
Селекцията: По крилата сме трагедия. Нямаме нито един, дето да става. От всички остана само Енрике, но той покрай всички контузии е излязъл от ритъм много отдавна. Остана и Кери, но мен продължава да ме учудва нещо. Кери дойде като плеймейкър. В едно от интервютата си, спомена че е плеймейкър, но може да играе и като ляво крило Ние го ползваме като дясно крило ??
Та, по фланговете са ни проблемите.
Евандро: той нито дойде като крило, нито е крило по принцип. Позицията на Евандро и зад нападателя. Той е доста егоистичен футболист. Много от атаките умираха, когато минаваха през неговата зона. За 60 мача има само 2 асистенции. Джеси има повече

тъй че........ако няма да играе до СОУ или зад него - 1 мил. еврака си е попъдение за него.
Селекцията: По крилата сме трагедия. Нямаме нито един, дето да става. От всички остана само Енрике, но той покрай всички контузии е излязъл от ритъм много отдавна. Остана и Кери, но мен продължава да ме учудва нещо. Кери дойде като плеймейкър. В едно от интервютата си, спомена че е плеймейкър, но може да играе и като ляво крило Ние го ползваме като дясно крило ??
k_oleto написа:За напусналите: От всички, които си тръгнаха можем да коментираме само Пинто и Евандро. Като цяло Пинто е много трудолюбив, но не е чак класа. Взели сме двама на неговото място, които са доста добре или бих казал: доста по-добре физически от него. Тези двамата и ако остане Малинов и сме ОК
Евандро: той нито дойде като крило, нито е крило по принцип. Позицията на Евандро и зад нападателя. Той е доста егоистичен футболист. Много от атаките умираха, когато минаваха през неговата зона. За 60 мача има само 2 асистенции. Джеси има повече![]()
Явно този сезон крила няма да ни трябват - Алито ще мачка през центъра! Него крилата само го бъркат! Ахмеда до него да разчиства и Алито само ще шие

- KOPScousers
- Контакти:
На Джерард май не му стига Морелос, щом напира и за Малинов. Онзи през 2-3 мача си вади червен картон, нашия всеки мач с жълт... Трудно ще му е на Стиви. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Не знам дали ще му е трудно, но ще му е по-шарено. 

Браво за Кейта! Много ми хареса това момче.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !